icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

snazilka19993
30. aug 2016

@mimala555 no moja gynekologicka je cely tyzden na dovolenke a az pondelok zacina.. Iba sestra tam je ale aj to iba rano na odberi a tak.. Zevraj mam ist k obvodnemu :D ha tak jej hovorim ze jed ma bude boliet hrdlo tak mam ist na gynekologiu? :D tkks hrozne

mimala555
30. aug 2016

@snazilka19993 dobre si jej povedala.. Ved co s tým má obvodná ta vy ta tiež posla na vyšetrenie ku gynekológovi.

mimala555
30. aug 2016

A ja stále neviem čo.. Asi ju foťák stále nezachytil. Ale bo mne stále hrabe :(

lulila20
30. aug 2016

@mimala555 Nič tam nieje.cisto biely test

mimala555
30. aug 2016

@lulila20 na tej fotke nieje tak vidno popravde keď sa na to teraz tak pozerám ani ja ju tam nevidím ale v skutočnosti tam je ale slabá a nechápem prečo... Už tretí test s duchom... , :( ale ďakujem

mausy21
30. aug 2016

@mimala555 velmi zla foto

snazilka19993
30. aug 2016

@mimala555 mne takto ukazal z toho pozitivneho testu 🙂 tusim mam tam polozeny jeden negativ a ten pozitiv

nivea777
30. aug 2016

@mimala555 podla mna ak by si bola tehotna tak ti ciarka tmavne..porovnaj testy obden..

tomciatko
30. aug 2016

Sibe mi alebo je tam???

kubinca
30. aug 2016

@mimala555 ja som robila 5 testov obden, vsade duch a teraz som uz 13tt, skus spravit neskor... ja som s tym sla k dr, a potom 3x do nemocky na odber krvi, hcg pekne stupalo...

mausy21
30. aug 2016

@tomciatko vidim ju tam.kolko dpo di?

miriamn76
30. aug 2016

@tomciatko aj ja ju vidim😊

tomciatko
30. aug 2016

mausy21@ 14 dpo spravila som si len preto lebo ma bolia strasne krize a nabehla takato....nechcem sa tesit zbytocne lebo som mala biochemicke tehu

tomciatko
30. aug 2016

@miriamn76 tak mi nesibe 🙂

miriamn76
30. aug 2016

@tomciatko urcite nie ☺

tomciatko
30. aug 2016

@miriamn76 no nejdem sa este tešiť uvidim ci bude silniet ...dva dni dozadu sa mi snivalo ze som mala pozitivny test 🙂 a nabehol duch :-P

miriamn76
30. aug 2016

@tomciatko mne sa to uz tiez snivalo a bohuzial nic to neznamenalo dokonca som mala den kde moj muz chcel vidiet tehotensku knizku a termin porodu tam bol 6 januar neviem co to moze znamenat 😊

tomciatko
30. aug 2016

@miriamn76 🙂 nieco urcite ...no uvidime ci to nieco znamena

miriamn76
30. aug 2016

@tomciatko nechame sa prekvapit☺

gublerka
30. aug 2016

@snazilka19993 ked ma dr. dovolenku, tak by ju mal zastupovat iny dr. gynekolog ... sestra vykonava len naordinovane ukony ...

emakiki
2. sep 2016

Baby prosím, nezda sa vám slabá? Som 34DC a cca 20 DPO, som po dvoch biochemickych a strasne sa bojím...

nivea777
2. sep 2016

@emakiki ja som mala asi taku istu. v tom case..33DC ale neviem kolko dpo to bolo

emakiki
2. sep 2016

@nivea777 ďakujem...

mausy21
2. sep 2016

@tomciatko tak ako zosilnela robila si test???

nivea777
2. sep 2016

@emakiki poslem ti ip

zuzana256
2. sep 2016

Ahojte opytam sa od skonceni ms kolko dni sa ma drzat bazalna teplota

mausy21
2. sep 2016

@zuzana256 akoze od skonceni ms...myslis predovulacnu???

zuzana256
2. sep 2016

@mausy21 ked mi skoncila ms a od tedy si meram kazde rano bazalnu teplotu a drzi sa tich 37,4 ci hude taka do ovu ci az do dalsej ms dakujem

zuzana256
2. sep 2016

@mausy21 a plodne dni mam od vcera

zuzana256
2. sep 2016

Ci som to mala ms to isto neviem test som robila a iba jedna ciarka nieco tam avsak bolo vidno ale skoro vobec ms bola o tri dni skor a bola slaba az do skoncenia ms vcera sme mali sex a po sexe mi troska vitieklo taka bezova farba vytoku tak ci to moze este byt zostatkovy z ms alebo neviem problemy ziadne nemam nic ma nesvrbi ani nepali dokonca ani pri moceni nemam problem vsetko je ok a citala som ze v den ocakavanej ms moze byt uhniezdenie v podobe spinenia a este vobec test neukaze nic az od nejkaich 5 dnoch od oplodnenia mozno aj neskor