Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
@snazilka19993 dobre si jej povedala.. Ved co s tým má obvodná ta vy ta tiež posla na vyšetrenie ku gynekológovi.
@mimala555 mne takto ukazal z toho pozitivneho testu 🙂 tusim mam tam polozeny jeden negativ a ten pozitiv
mausy21@ 14 dpo spravila som si len preto lebo ma bolia strasne krize a nabehla takato....nechcem sa tesit zbytocne lebo som mala biochemicke tehu
@snazilka19993 ked ma dr. dovolenku, tak by ju mal zastupovat iny dr. gynekolog ... sestra vykonava len naordinovane ukony ...
Ahojte opytam sa od skonceni ms kolko dni sa ma drzat bazalna teplota
Ci som to mala ms to isto neviem test som robila a iba jedna ciarka nieco tam avsak bolo vidno ale skoro vobec ms bola o tri dni skor a bola slaba az do skoncenia ms vcera sme mali sex a po sexe mi troska vitieklo taka bezova farba vytoku tak ci to moze este byt zostatkovy z ms alebo neviem problemy ziadne nemam nic ma nesvrbi ani nepali dokonca ani pri moceni nemam problem vsetko je ok a citala som ze v den ocakavanej ms moze byt uhniezdenie v podobe spinenia a este vobec test neukaze nic az od nejkaich 5 dnoch od oplodnenia mozno aj neskor

@mimala555 no moja gynekologicka je cely tyzden na dovolenke a az pondelok zacina.. Iba sestra tam je ale aj to iba rano na odberi a tak.. Zevraj mam ist k obvodnemu :D ha tak jej hovorim ze jed ma bude boliet hrdlo tak mam ist na gynekologiu? :D tkks hrozne