icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

tomciatko
2. sep 2016

@kotatko1232 to aj ja 🙂

zuzana256
2. sep 2016

Posielam dva testy ten zeleny je pepino tehu a je tam aj farbivo ruzove ale druha ciarka tam neni druhy je digi test na ktorom su dve ciatky a ukazal - tak neviem skusila som ho otvorit a pozret

kvetka6390
2. sep 2016

Baby v nedeľu som dostala ms no trvalá jeden deň na druhý deň som mala už hnedý výtok a spinenie robila som si hneď test na ďalší deň no bol negatívny a dnes rano som si urobila zas a už tam bola slabucka ciarocka pričom mavam ms az 5 septembra myslite si že som v tom? Ak áno kedy si môžem spraviť ďalší test že už bude ciarocka silnejšia?

dominini
3. sep 2016

@kvetka6390 Sprav si testik zajtra z ranneho, a uvidis ciarocka ny ti mala silniet. Ja som robila 2krat po sebe rano 3 den som nechala tak a na 4 den rano som mala krasne ciarocky 🙂

dominini
3. sep 2016

@zuzana256 zabudla si pridat foto 🙂

lucka222
3. sep 2016

Dievčatá moj manžel si myslí že mi už preskakuje. Ale 1.9 večer som si robila test. Bola tam druha ciatka slaba ale do rana bola uplne vyditelna. Dnes rano som si robila test. Druha ciarka slabsia ale vyditelna. IUI som mala 22.8. . .. Znacka testov je RapiClear classic extra pisu na nom ze sa da pouzit uz 5 Den po oplodneni.

peppermint
3. sep 2016

@zuzana256 Zuzka, ked si mala menstruaciu, na co zas testujes? Vsimla som si, ze mesiac, co mesiac robis to iste. Stale mas priznaky, meska ti, ale ani nevies, kedy mavas ovulaciu. Nemyslim to v zlom. Zacni si robit ovulacne testy, aby si vedela, kedy ovulujes. Ale nielen jeden kus v celom cykle, ale zacni testovat napr. 3 dni po skonceni mestruacie kazdy den az pokial nebude pozitivny. Od pozitivneho testu potom narataj asi 14 dni a az potom si mozes urobit tehotensky test 🙂 Drzim palce 🙂

nivea777
3. sep 2016

@lucka222 vysledok sa ma odcitavat do 10 minut..potom uz vysledok nie je pravdivy..ak 1.9 ciarka nebola a do rana sa objavila,neda sa to povazovat za //..sprav test znovu o dva dni,porovnaj 3.9 a ten dalsi..ak ciarka bude tmavnut tak sa zadarilo

zuzana256
3. sep 2016

@dominini fotky su v profile

zuzana256
3. sep 2016

@peppermint a co ked ovu budem mat pocas ms aj to moze byt a po ms uz nebude ked plodne mavam po ms na 4 den po

nivea777
3. sep 2016

@zuzana256 mas tam fotky z 30.6,aspon mne tak ukazuje

lucka222
3. sep 2016

@nivea777 toho 1.o. Tam ta ciarka bola , len zosilnela do rana.

zuzana256
3. sep 2016

@lucka222 ked som tam pozrela aj rano na ten test stale tam bola ta ciarka rovnaka nesilnela

zuzana256
3. sep 2016

@lucka222 prepac to asi nebolo na mna myslene

zuzana256
3. sep 2016

@nivea777 ked mam plodne dni ale nepocitujem zeby vajicka praskali a pocas dna mam sem tam biely husty vytok

nivea777
3. sep 2016

@zuzana256 tomuto nechapem,nepocitujes ze by praskali?

zuzana256
3. sep 2016

@nivea777 zatial nie mozno az ked bude den ovu

zuzana256
3. sep 2016

Stale skm nafuknuta ako balon a aj prsia mam nejake tazsie kazdy den sa citim byt nejaka ina

mausy21
3. sep 2016

@lucka222 tieto duchuju velmi...ten prvy tedt je silnejsi ako prvy..mne urobili takych istych a nic...alre mozno to nie je tvoj pripad

emakiki
4. sep 2016

Baby, on zosilnel 😃 ale teraz sa bojím ešte viac...

dominini
4. sep 2016

@emakiki krasne ciarocky, gratulujem 🙂 a coho sa bojis?:-:

emakiki
4. sep 2016

@dominini ďakujem 😃, mala som dva mikropotraty... 😞

dominini
4. sep 2016

@emakiki to ma mrzi.... ale snad na treti krat to vyjde drzim palce !🙂

nivea777
4. sep 2016

@zuzana256 ako sa da pocitovat,ze vajicka praskaju?

peppermint
4. sep 2016

@zuzana256 je velmi ojedinele, ze niekto ma ovulaciu este pocas menstruacie. Ked si nechces dat poradit, tak sa tu motaj mesiac co mesiac v domnienke, ze si tehotna. Drzim palce.

mausy21
4. sep 2016

@emakiki kraaasny

nivea777
4. sep 2016

@zuzana256 mohla by si nam priblizit svoj jeden mesoiac,ako to u vas prebieha po skonceni MS,ako casto mate sex..kolko dni po MS s nim zacinate..a podla tych informacii ti lepsie budeme vediet poradit ako "lahsie" otehotniet..povedat svoje skusenosti

zara_24
4. sep 2016

Ahojte baby ...nevedel by mi niekto poradit ako vyzera krvacanie namiesto menstruacie pri pripadnom tehotenstve?

nivea777
4. sep 2016

@zara_24 tak v tehu by ziadne krvacanie nemalo byt..Vacsinou dochadza ku krvacaniu ked sa plod neudrzi..Alebo cysta,nejaka odrenina..aj ked v ojedilenych pripadoch sa stava ze zena ma MS ale to je rarita

nivea777
4. sep 2016

@zara_24 mne lekar povedal,ze ak budem krvacat tak mam prist