Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
Posielam dva testy ten zeleny je pepino tehu a je tam aj farbivo ruzove ale druha ciarka tam neni druhy je digi test na ktorom su dve ciatky a ukazal - tak neviem skusila som ho otvorit a pozret
Baby v nedeľu som dostala ms no trvalá jeden deň na druhý deň som mala už hnedý výtok a spinenie robila som si hneď test na ďalší deň no bol negatívny a dnes rano som si urobila zas a už tam bola slabucka ciarocka pričom mavam ms az 5 septembra myslite si že som v tom? Ak áno kedy si môžem spraviť ďalší test že už bude ciarocka silnejšia?
@kvetka6390 Sprav si testik zajtra z ranneho, a uvidis ciarocka ny ti mala silniet. Ja som robila 2krat po sebe rano 3 den som nechala tak a na 4 den rano som mala krasne ciarocky 🙂
Dievčatá moj manžel si myslí že mi už preskakuje. Ale 1.9 večer som si robila test. Bola tam druha ciatka slaba ale do rana bola uplne vyditelna. Dnes rano som si robila test. Druha ciarka slabsia ale vyditelna. IUI som mala 22.8. . .. Znacka testov je RapiClear classic extra pisu na nom ze sa da pouzit uz 5 Den po oplodneni.
@zuzana256 Zuzka, ked si mala menstruaciu, na co zas testujes? Vsimla som si, ze mesiac, co mesiac robis to iste. Stale mas priznaky, meska ti, ale ani nevies, kedy mavas ovulaciu. Nemyslim to v zlom. Zacni si robit ovulacne testy, aby si vedela, kedy ovulujes. Ale nielen jeden kus v celom cykle, ale zacni testovat napr. 3 dni po skonceni mestruacie kazdy den az pokial nebude pozitivny. Od pozitivneho testu potom narataj asi 14 dni a az potom si mozes urobit tehotensky test 🙂 Drzim palce 🙂
@peppermint a co ked ovu budem mat pocas ms aj to moze byt a po ms uz nebude ked plodne mavam po ms na 4 den po
Stale skm nafuknuta ako balon a aj prsia mam nejake tazsie kazdy den sa citim byt nejaka ina
@zuzana256 je velmi ojedinele, ze niekto ma ovulaciu este pocas menstruacie. Ked si nechces dat poradit, tak sa tu motaj mesiac co mesiac v domnienke, ze si tehotna. Drzim palce.
Ahojte baby ...nevedel by mi niekto poradit ako vyzera krvacanie namiesto menstruacie pri pripadnom tehotenstve?

@kotatko1232 to aj ja 🙂