Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
@mausy21 dnes teraz som si spravila mamatest a vyslo mi toto pre istotu som si 2 spravila co si myslis?
@miriamn76 dnes poobede takto 😍
@kikuska91289 je to tam...super
@mausy21 som ostala prekvapena lebo toto sa uz na ducha nepodobaa😍
@kikuska91289 super to uz su pekne ciarky☺
@kikuska91289 😀 dve krasne ciarocky na oboch juuj gratulacia
Ahojte chcem sa opitat mam 20 rokov a uz 10 den mi to meska vcera som si robila rano test a bol negativny dneska rano som si spravila druhy a jedna ciarka bola silna a druha slaba viete mi poradit ci som tehotna ?
@macinkq ahoj, odfot test a pridaj ho, ale pokial tam bola aj druha ciarka hoci slabsia tak zrejme si tehotna
@nikolienko dakujem pre istotu pojdem v pondelok za doktorom a uvydime co mi povie
@kvetka6390 Ahoj..tak ako bolo na sone, čo ti povedal dr.?
Ahojte tak som bola u doktora a povedal ze tam este nic nevydno ale ze mam zvisenu sliznicu tak mi dal kyselinu listovu a povedal ze o tyzden sa mam prist ukazat len teraz tomu nerozumiem som alebo niesom tehotna
@macinkq zvýšená sliznica je buď v tehotenstve (hniezdočko pre bábätko 😃)alebo pred blížiacou sa menštruáciou. Súdiac podľa tvojho testu ide o tehotenstvo,len je plodik ešte tak malinky,ze ho nie je vidno. Zvyčajne sa na utz plid aj s vackom a akciou srdca objaví v cca 6-7tt. Mojho objavili až v 8tt. Dovtedy po ňom nebolo ani stopy a na testoch koľajnice,hcg po odbere krvi cez 12000 jednotiek a plod nikde. To bola kovbojka 😂😂😂😂
No mne uz to bude 2 tyzdne co mi to meska a posledne dva dni na boku vobec nemozem lezat lebo ma zacne boliet brucho
Mozem sa vas opitat neviem co si mam dat na hrdlo dneska ma zacalo boliet ale este stale nvm ci som tehotna budem to vediet az v pondelok a dnedka to je 16 dni co mi to meska
Dakujem vam vsetko na mna doliahlo uz nech to prejde
Lebo my vysli 2 palicky
@macinkq urcite si tehotna...ved ti to aj test ukazal...kedze zosilnel, tak hcg stuplo, co znamena ze si tehotna a doktor ti to zajtra podla tej krvi potvdi, co ty uz vlastne vies 🙂
gratulujem...
a na to prechladnutie mozes na hrdlo kloktat aj propolisovu tinkturu, pozor na kvapky do nosa a tabletky... max. paralen...prvy trimester je najhaklivejsi... 😉
No naposledy som mala 11.8.2016 a uz som bola aj u obvodnej a mi dala sprej na hrdlo,caj ,kvapy do nosa a velmy vam dakujem ze ste mi odpisaly
Aha myslela si ovulaciu ?
28.8.2016 som mala poslednu ovulaciu

@karcika88 a teraz co vidis pre istotu som 2 spravila lebo som neverila ze co vidim 😂😂😂