icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

kikuska91289
16. sep 2016

@karcika88 a teraz co vidis pre istotu som 2 spravila lebo som neverila ze co vidim 😂😂😂

kikuska91289
16. sep 2016

@mausy21 dnes teraz som si spravila mamatest a vyslo mi toto pre istotu som si 2 spravila co si myslis?

kikuska91289
16. sep 2016

@miriamn76 dnes poobede takto 😍

mausy21
16. sep 2016

@kikuska91289 je to tam...super

kikuska91289
16. sep 2016

@mausy21 som ostala prekvapena lebo toto sa uz na ducha nepodobaa😍

miriamn76
16. sep 2016

@kikuska91289 super to uz su pekne ciarky☺

karcika88
16. sep 2016

@kikuska91289 😀 dve krasne ciarocky na oboch juuj gratulacia

karcika88
16. sep 2016

🤔

macinkq
17. sep 2016

Ahojte chcem sa opitat mam 20 rokov a uz 10 den mi to meska vcera som si robila rano test a bol negativny dneska rano som si spravila druhy a jedna ciarka bola silna a druha slaba viete mi poradit ci som tehotna ?

nikolienko
17. sep 2016

@macinkq ahoj, odfot test a pridaj ho, ale pokial tam bola aj druha ciarka hoci slabsia tak zrejme si tehotna

macinkq
17. sep 2016

@nikolienko dakujem pre istotu pojdem v pondelok za doktorom a uvydime co mi povie

tin_ka_ke
17. sep 2016

@macinkq je to tam 🙂

macinkq
17. sep 2016

@tin_ka_ke dakujem priatel sa velmy potesi

ivankaivuska
19. sep 2016

@kvetka6390 Ahoj..tak ako bolo na sone, čo ti povedal dr.?

macinkq
19. sep 2016

Ahojte tak som bola u doktora a povedal ze tam este nic nevydno ale ze mam zvisenu sliznicu tak mi dal kyselinu listovu a povedal ze o tyzden sa mam prist ukazat len teraz tomu nerozumiem som alebo niesom tehotna

bubu1983
19. sep 2016

@macinkq ahoj...mozno si, len ozaj treba vyckat co lekar uvidi na prehliadke. Testy ti vysli pozitivne?

paladia
19. sep 2016

@macinkq zvýšená sliznica je buď v tehotenstve (hniezdočko pre bábätko 😃)alebo pred blížiacou sa menštruáciou. Súdiac podľa tvojho testu ide o tehotenstvo,len je plodik ešte tak malinky,ze ho nie je vidno. Zvyčajne sa na utz plid aj s vackom a akciou srdca objaví v cca 6-7tt. Mojho objavili až v 8tt. Dovtedy po ňom nebolo ani stopy a na testoch koľajnice,hcg po odbere krvi cez 12000 jednotiek a plod nikde. To bola kovbojka 😂😂😂😂

macinkq
19. sep 2016

No mne uz to bude 2 tyzdne co mi to meska a posledne dva dni na boku vobec nemozem lezat lebo ma zacne boliet brucho

macinkq
23. sep 2016

Mozem sa vas opitat neviem co si mam dat na hrdlo dneska ma zacalo boliet ale este stale nvm ci som tehotna budem to vediet az v pondelok a dnedka to je 16 dni co mi to meska

dominini
23. sep 2016

@macinkq na hrdlo taky domaci recept cibulovy vyvar 😊 mne vzdy pomohlo tabletky ani antibiotika neberiem uz dlhe roky liecim sa len babskymu receptami a kupodivu vzdy sa dam dokopy po 1-2 dnoch 😊

gublerka
23. sep 2016

@macinkq kloktat slanou vodou ... pojedať med ...

macinkq
24. sep 2016

Dakujem vam vsetko na mna doliahlo uz nech to prejde

macinkq
26. sep 2016

Ahojte bola som dneska na gynde a vravel ze nieco vydel na ultrazvuku ale nevie ci som na 100% tehotna tak mi zobral krv a zajtra mam volat pre vysledky kamaratka chcela aby som si spravila test a ked mi vyndu dve palicky tak by som mala byt na isto vysmlite si tiez ze som ?

macinkq
26. sep 2016

Lebo my vysli 2 palicky

kukulienka83
26. sep 2016

@macinkq urcite si tehotna...ved ti to aj test ukazal...kedze zosilnel, tak hcg stuplo, co znamena ze si tehotna a doktor ti to zajtra podla tej krvi potvdi, co ty uz vlastne vies 🙂
gratulujem...
a na to prechladnutie mozes na hrdlo kloktat aj propolisovu tinkturu, pozor na kvapky do nosa a tabletky... max. paralen...prvy trimester je najhaklivejsi... 😉

enusamt
26. sep 2016

@macinkq pri takych kriklavo silnych palickach niet pochyb o tehu 🙂 ja sama ich mam rovnako silne...
ono aj zavisi ako neskoro si mala ovu... Alebo ci ma doktor kvalitny pristroj...

macinkq
26. sep 2016

No naposledy som mala 11.8.2016 a uz som bola aj u obvodnej a mi dala sprej na hrdlo,caj ,kvapy do nosa a velmy vam dakujem ze ste mi odpisaly

enusamt
26. sep 2016

@macinkq ako ms si mala naposledy 11.8? Lebo ja tiez 🙂 a ovu na 17 dc

macinkq
26. sep 2016

Aha myslela si ovulaciu ?

macinkq
26. sep 2016

28.8.2016 som mala poslednu ovulaciu