icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

ala90
31. okt 2016

@nivea777 no vieš predtým som také tlaky nemala a ovuláciu ano mam ďakujem za radu ale ked mám pred MS ešte 14 dní ovuláciu mám len 2 dni tak potom čo znamená tá slabá čiarka?

nivea777
31. okt 2016

@ala90 noo podla mna henta ciarka nie je nic,vyzera to ako kanalik..skus preto o dva dni alebo mozes rovno aj zajtra,kup si papierikovy pruzkovy test.pepino alebo nieco take.. nekupuj mamatest lebo duchuju.. ak bude aj tam ciarka tak si pravdepodobne otehotnela v predoslom cykle a potom uz len treba sledovat ci ciarka tmavne..

karmela
31. okt 2016

@ala90 moja nechcem ta sklamať Táto značka testu rapi clear a mamatest sú o ničom..Ked ide o ducha na teste..Presne tuto značku som robila aj ja..Vidieť na ňom kanáliky od začiatku do konca..mrzí má to ale je to tak..kuk moje testy a skúsenosť..

ala90
31. okt 2016

@nivea777
@karmela Ďakujem za radu podľa Vás mám si teraz kúpiť digitalny test ci mam s tym este pockat

karmela
31. okt 2016

@ala90 nemáš zač digi by som kúpila v prípade že na obyč.teste vidím viditeľnú čiarku..Takze radšej obyčajný papierikovy test lady max sú dobre napr..Mamatest radšej nekupuj aj oni duchuju slabulinko..držím palce

lulila20
3. nov 2016

dievcata co myslite??

kotatko1232
3. nov 2016

@lulila20 ja tam vydim ducha

ala90
3. nov 2016

@karmela ahoj tak mala si pravdu tehu nakoniec nie som som sa aj tesila že co ak nahodou

enusamt
3. nov 2016

@lulila20 vidím slabého ducha 🙂

lulila20
3. nov 2016

@enusamt jej dakujem

karmela
3. nov 2016

@ala90 ahoj je mi to ľúto😔 Ale máš zase šancu v novom cykle..Tak držím palce aby to vyšlo čím skôr 😉

marta_86
13. nov 2016

Baby nemozem uverit vidite to aj vy?? 🙂 je to tam vsak?

katkamato
13. nov 2016

Je a mne to ukázalo tak isto a bola som v 4TT

marta_86
13. nov 2016

@katkamato uz v 4? A priznaky uz ziadne neboli? Lebo u mna nie okrem trosku pobolievania v podbrusku ako pred MS

katkamato
13. nov 2016

Mne nič nebolo a gynekológ mi povedal ze nejsom ale že ak si to myslím že mám prísť o 10dní tak som prišla a bola som v 4TT

simushaa
13. nov 2016

Ahojte . Som tu medzi vami nová .. Veľmi túžime s manželom po dieťatku ale vôbec sa nám nedarí . Mešká mi 6 deň menstruacia čo predtým som mala vždy presne 28 dní .. Robila som si test ... jedná ciarka je silná druha slabšia , čo to znamená ? Mám sa tešiť ?

katkamato
13. nov 2016

A tieto testy sú najlepšie čo si si robila

simushaa
13. nov 2016

Čo myslíte ?

simushaa
13. nov 2016

Veľmi by ma potešilo keby si niekto našiel čas a napísal mi správu .. nemam sa s kým poriadne porozprávať o tom teste , neviem.čo si mám o tom myslieť ...

happymia
13. nov 2016

@simushaa je pozitivny !!
drzim
palce

simushaa
13. nov 2016

@happymia myslíš ? Nemusím sa ničoho báť ? Nebudem sklamaná ? Veľmi túžim po bábätku

happymia
13. nov 2016

@simushaa vies prve tri mesiace su najdolezitejsie ..., test mas samozrejme pozitivny , to je uz pekna ciarka nato ze ti uz 6 dni meska ako citam
mysli pozitivne , objednaj sa k dr. o nejake 2tt ti da termin aby aj daco videl uz na sone a uzivaj tehulkovanie
kup si kyselinu listovu pre tehulky

simushaa
13. nov 2016

Ďakujem pekne 🙂 Objednam sa u doktorky a uvidíme .. Dúfam že to vide 🙂

simushaa
13. nov 2016

Netreba si robiť ďalší test ?

nicoleulrichova
13. nov 2016

@simushaa ahoj, 8 dní mi meskala ked som robila test, druha ciara bola sotva viditelná, este ovela menej ako más ty, dokonca ani nie ihned sa objavila ale asi po 5 minutách, a napriek tomu som opravdu bola tehotná 🙂 Takze kludne bez za gynekologom 🙂 😉

simushaa
13. nov 2016

@nicoleulrichova tak super ja tiež dúfam že mi to gynekolog iba potvrdí ..

happymia
13. nov 2016

@simushaa mozes si len pre vlastni kontrolu ci palicka tmavne a za par dni by mala byt ako ta kontrolna , ale podla mna sa ztym nestresuj a volaj k dr.

petrusa87
13. nov 2016

aj ja som mala slabučkú druhú čiarku a z toho mám doma skoro trojročnú dcérku 🙂

karmela
13. nov 2016

@simushaa gratulujem pekná druha čiarka tehotenská 😉

simushaa
13. nov 2016

Pôjdem ku doktorke a dám vedieť ako som dopadla .. Bodajby ste mali pravdu