Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
Ahojte dnes som si robila test clear blue a vysiel mi +1-2 mozem byt naozaj tehotna
@86ala86 ak spravis dalsi o par dni, tak bude len silniet...gratulujem..!!
@kukulienka83 už od marca som po potrate a teraz som tehotná zase tak uvidíme ale ďakujem 🙂
Ahojte 🙂 co si myslite otomto ??? Pred mesiacom a pol mi meskali krami jeden mesiac potom som ich mala len tri dni . Moze byt ze hcg mam velmi nizko ?? Uz 15 testov som si robila asi na prvych nic a vzdy to je silnejsia ciarka. Pred dvoma dnami len pod lampou som videla ciarku a teraz aj volnym okom.
@viktoria39912111 Ja tam nic nevidim alebo som slepa?
@viktoria39912111 negativny
@viktoria39912111 to sa vola kanalik. Nie je to tehotenstvo.
Je to reakcia.
Prava tehotenska ciarka bola u mna uz 10 dni po ovulacii.
Takze 4 dni este pred prichodom menzesu.
Vyzerala takto
Dakujem baby. Ale ano len fotak nezachiti :( vidiet tam. Idem k lekarke v decembri a potom Vam napisem ako som dopadla 🙂 a dakujem za rady
Ahojte snazilky. SOM TU NOVA ale chcela by som vas poprosit o radu..Min.tyzden som si spravila teh.test.. Na troch obycanych som mala velmi slabucku ciarku.. Kupila som si ten elektronicky ten mi ukazal 1_-2... Tak som sa velmi potesila...v utorok idem k lekarke.. Ale dnes som si spravila dva namacacie testy a ta druha ciarka zmuzla...menzes mi meska cca 10 dni..co si mam otom mysliet? Uz som sa tesila.. Dakujem
A prepacte ze som sa supla kvam do temi..len mi prislo zbytocne zakladat novu ked je to podobne
@viktoria39912111 to je len kanalik
@mausy21 ahoj, nemam mala som to v mobile ale tym ze sa mi dcerka hrava snim som to zmazala aby to zatial nik nevydel..rozmyslala som ze zbehnem este dnes do lekarne kupit jeden ten elektronicky..neviem no.. Ostala som dnes pozerat na oba testy dost sklamane ked tam mebola ani na jednom ziadna druha ciarka.a na tych co som robila v stredu a stvrtoj boli sice slabe ale boli vidiet..a ten elektronicky mi stvrtok ukazal teda 1-2...
@viktoria39912111 ???????
@viktoria39912111 prečo ideš až v decembri keď máš pocit že si tehotná ? 🤔😂
Tak dievcata dobre ste mi povedali ze som tehotna dnes mi to doktor potvrdil ja sa tak tesim
@viktoria39912111 je tam slabucka ciarka ked to priblizim☺

Si určite