Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
Ja som mala slabulinku ciarocku na teste, takmer neviditelnu a vysledkom je moje uz 6 mesacne babo💗💗💗
Hned som isla na gyndu, na usg bolo vidiet mimi 😊 malo len 2 tyzdne. Dr. mi ani krv nebral hned mi pogratuloval k tehotenstvu. Drzim palec 😄
Ahojte baby 🙂
Mam dilemu, pred troma mesiacmi som vysadila antikoncepciu, potom mi meskala MS, tak som sla k lekarovi a ten povedal ze mam nahromadeny hormon okolo vajecnikov, v podobe perloveho nahdrdelnika, cim budem mat problem otehotniet. Tak som manzelovi povedala, sa mozme zacat snazit lebo to bude trvat. Pokusili sme sa o to raz 16.12. A teraz mi to opat meska, vcera som prisla z prace, a po 30s sa tam tvorila slaba druha ciarka, ktore trocha po minute zosilnela, dnes rano opat to iste 😨 som tehotna podla vas ?
@nikolettka9047 daj foto☺
@miriamn76 Ahojkyyy.Inak STASTNY NOVY ROK prajem...
ako sa mas??
@nikolettka9047 fotooo
@nikolettka9047 moze byt ja som mala totalne slabulinku na 34DC a to som cakala dvojicky ;) kazda to mame inak, niektorym ukazuje este pred ocakavanou ms a niektorej az par dni po meskani, za par dni budes istejsia ked skusis znova
@kotatko1232 ahoj dakujem podobne☺. Stale rovnako stale nic☺mrchu som mala v decembri 2 krat robi si co chce chodi si ako chce ☺. Ty ako?
@miriamn76 dakujem....a tak ja beriem ten duphostan ci ako sa volaju tie lieky ..uz druhy mesiac..asi pred 3 dnami som spinila 1 den tak som myslela ze dojde mrska ale tak dosla mi moc skoro ked som ju mala 13-17.12.....
teraz ju ocakavam 16.1.2017 ...
....
@nikolettka9047 si tehulka 😀 😀 to je jasne
@nikolettka9047 áno to sú pekne tehu čiarky 😊 Si tehuľka
Tak toho lekara teda riadne vysmejem 😝 len ma stve to, ze som na silvestra pila :( a teraz aj kaslem ako tuberacka
@nikolettka9047 nevadí že sisi na Silvestra niečo dala si na začiatku tehu bábätko rste nieje napojene na teba.Az o chvíľku 😉 Tes sa a na kašeľ Skus cibuľový čaj s medom alebo babské recepty.Alebo skoč do lekárne a pýtaj si pre tehulky niečo veľa štastia
Ďakujem krasne, tak teraz to uz len vstrebat, lebo som mimo 🙂 a este otazka, klekarovi mam ist na klasicke vysetrenie ? Lebo krv berie pondelky a stredy a to uz tento tyzden nestiham lebo pracujem v stredu

Baby, ja mam uplne slabulinku ciarocku, viditelnu len na svetle. Rano dom testovala s Pepino testom a nic, ani ciarka. A poobede som dala este jeden test zo srandy a tam slabunka ciarka.
Inak mam nafuknute brucho, bolia ma prsia a obcas ma zaboli v podbrusku, ale to podbrusko som citila uz aj pocas cyklu. Ms mi meska 5 den. Myslite, ze to moze byt tehu aj napriek tej uplne slabuckej ciarocke?? 🙂)) Dakujem za odpovedee