icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

sibalka21
13. dec 2016

@kotatko1232 Bohuzial, ja nic nevidim

kotatko1232
13. dec 2016

@sibalka21 ano v pohode.prave som dostala Ms

magdalena114
13. dec 2016

Ahojte baby,dnes rano som si robila tehoten.test vysiel mi jedna silna a druha slaba ze ju vydiet slabo,a zajtra by mi mala prist mrcha tak mam zase oskusat test? 🙂

karmela
13. dec 2016

@magdalena114 jasne že áno ak si mala druhu slabú čiarku 😉

magdalena114
13. dec 2016

@karmela no tak dufam ze ano zajtra by mi mali dojst kramy,tak uvidim 🙂

karmela
13. dec 2016

@magdalena114 tak držím palce aby bola silnejšia

magdalena114
13. dec 2016

@karmela dakujem dufam ze bude 🙂

magdalena114
15. dec 2016

Ahojte 🙂 mozte mi prosim poradit pred dvoma dnami som si robila test a bol nanom jedna silna a jedna uplne slaba ciarka proste duch a meska mi mrcha myslite si ze si mam spravyt zase test? 🙂

paulimauli
16. dec 2016

@magdalena114 jasne ze si urob další test 🙂 mne napr ukázalo najprv svetluckuciarku a potom tmavšiu ,, tehotenstvo ale nemám este potvrdené k dr idem až 28. 12 ale mrcha mešká už druhý týžden..

magdalena114
16. dec 2016

@paulimauli tak mi vysiel dnes test 🙂 🙂 taze som vsak? 🙂 mozes mi poradit kedy mam ist do doktora? 🙂

dominini
16. dec 2016

@magdalena114 k dokymu staci ist az ked ti meska 2 tyzdne vtedy uz najpravdepodobnejsie bude vidiet srdiecko 🙂

magdalena114
16. dec 2016

@dominini tak to vychadza az po novom roku ci do kedy mam az cakat 🙂

paulimauli
16. dec 2016

@magdalena114 ja moc skúsenosti nemám ale myslím si ze áno ked tam je ta čiarka ... moj prvý test je tam kde bola čiarka najsvetlejšia ,,, mrcha meškala 2 dni teraz mešká 11ty deň ten s najtmavsimi // dnes robený ,,,,,,,, a ku doktorke som zavolala a ona ma objednala na 28. 12 ze aby sme už počuli aj srdenko ❤❤❤
Koľko ti meškajú ??

dominini
17. dec 2016

@magdalena114 Ak si netrpezliva tak mozes aj skor 🙂 Ja som isla po 9 dnoch meskania, bolo vidiet gestacny vak a zltko, cize mi lekar potvrdil tehotenstvo, a objednal ma na kontrolu o 2 tyzdne aby sme potvrdili akciu srdiecka 🙂

sibalka21
17. dec 2016

@magdalena114 myslim, ze pri takejto slabej ciarke sa nemusis nikam ponahlat.... Staci ak sa objednas zaciatkom januara, resp. po sviatkoch... Zavolaj lekarovi a on ti da termin, ak nemas ziadne tazkosti urcite ta objedna az v januari... Drzim palce 🙂 Hlavne o dva dni otestuj znovu ci ciarka silnie ;)

magdalena114
17. dec 2016

@paulimauli
@dominini
@sibalka21 dakujem baby za rady,kramy mi meskaju 4 dni a bolest pod bruskom neje silna ale dost pichlava a taha ma na spanie,bolest ako pocas mrchy

dominini
17. dec 2016

@magdalena114 pichlava moze byt s toho, ze sa maternica postupne roztahuje 🙂 aj ja som to tak mala.... a unavena a totalne bez energie a chuti cokolvek robit som bola do posledneho dna 1trimestra 🙂😨

magdalena114
18. dec 2016

@dominini noo tak to dufam ze az taka bolest nebude,a ake si mala este priznaky? 🙂

dominini
18. dec 2016

@magdalena114 prestali mi chutit zuvacky 😀 ja som ich dobtedy zboznovala a zrazu ma znich napinalo a tiez z cesnaku. A prsia sa mi hrozne zvacsili ☹ a to je vsetko najhorsia bola ta unava 🙂

magdalena114
18. dec 2016

No tak ja zatim odpor ku nicomu nemam len vetry zatim mam,no a uz obmedzujem aj fajcenie lebo to skodi aj mne aj babetku 🙂 🙂

dominini
18. dec 2016

@magdalena114 tak drzim palce aby tvoje tehulkovanie bolo uspesne 😘😘😘

sarah16
19. dec 2016

Baby je to tam ze ?

sibalka21
19. dec 2016

@sarah16 Myslim, ze tato otazka je zbytocna ;)

sarah16
19. dec 2016

@sibalka21 ja som az v soku 🙂

86ala86
20. dec 2016

Samozrejme ze si tehotna gratulujem 🙂

magdalena114
20. dec 2016

@dominini piatok chcem ist za doktorom,myslis si ze dve tyzdne mi meskaju a uvidia nieco?

dominini
20. dec 2016

@magdalena114 jasne to uz sa bude dat potvrdit minimalne tehotenstvo, a mozno uz aj srdiecko 🙂 🙂

zakiela
20. dec 2016

@sarah16 blahozelam ;)

sarah16
20. dec 2016

@zakiela ďakujem

magdalena114
21. dec 2016

@dominini super tak nato sa tesim uz z 🙂