icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

miriamn76
3. jan 2017

@nikolettka9047 no super gratulujem☺

karmela
3. jan 2017

@nikolettka9047 krv ti Dr môže vziať na potvrdenie tehu hocikedy nemusíš ísť na lacno ani hneď ráno..Cinkni mu a on ta objedná podľa termínu poslednej ms aby niečo videl aj na sone..Držím palčeky si šťastná žena že sa Vám podarilo na prvý krát 😊

karmela
3. jan 2017

@baaambulkaa no že začínajúce tehu uz to máš aj v nicku dole že bude baby 😉

kotatko1232
3. jan 2017

@baaambulkaa tak to vyzera ze si tehulka 🙂

baaambulkaa
3. jan 2017

@karmela :D to som si skúsila iba vyrátať, že keby náhodou :D doma mám 10 mesačného syna, v decembri sme to "skúsili" naostro len dvakrát...ak to vyjde, strašne sa budem tešiť, ale už teraz sa aj obávam :D

nikolettka9047
3. jan 2017

No tak to ano, tomu som neverila ani vo sne po tych slovach , ze sa to hned podari. Tak uz len nech vsetko prebieha tak ako ma 🙂

baaambulkaa
3. jan 2017

@kotatko1232 nejak tomu nechcem veriť :D druhé dieťa tiež na prvýkrát....mám také obavy, že sa to nestáva :D

kotatko1232
3. jan 2017

@baaambulkaa ja som mala prvu tiez na prvy krat...a kedze druhe neplanujeme tak neviem ci by sa podarilo na prvy kratt.ale tak potichucky gratulujem a v ktorom TT asi by si mala byt?

miriamn76
3. jan 2017

@kotatko1232 este si muza neukecela na druhe?

baaambulkaa
3. jan 2017

@kotatko1232 niekde uuuplne na začiatku, keďže ms má prísť až zajtra, čiže sa ešte ani neteším

karmela
3. jan 2017

@baaambulkaa neboj zvládneš to aspoň sa budú spolu pekne hrať ked budú väčší..😊

kotatko1232
3. jan 2017

@baaambulkaa jaj.tak drzim palceky aby ti to aj doky potvrdil...

kotatko1232
3. jan 2017

@miriamn76 ale cosi ..on je tvrdohlavy 😀 😀 ale uz mala zacina pozerat videa kde su malinke babetka a stale nieco o babetkach sa pyta aj ked vydime von nejaku zenu ktora ma male babo tak je uplne nameko mala.a on si to vsimol..

karmela
3. jan 2017

@kotatko1232 tak držím palce aby si muža obmäkčila raz povolí uvidis..Nech je to čím skôr

kotatko1232
3. jan 2017

@karmela Dakujem..no mohol by cim skor.ale pochybujem....

miriamn76
3. jan 2017

@kotatko1232 uvidis ze o chvilku bude chciet aj on☺

kotatko1232
3. jan 2017

@miriamn76 🙂 bodaj by si mala pravduu

darcusa
3. jan 2017

@23petka Ďakujem. Este jeden test si skusim urobit tajtra a snad bude druha ciarka aj na nom.

darcusa
4. jan 2017

Kočky robila som si test z odstupom dvoch dni. Ako aj na predoslom tak aj teraz sa mi objavil duch.

darcusa
4. jan 2017

@darcusa tu je asi lepsie vidno

nivea777
4. jan 2017

@darcusa to už nie je duch..

lucka271
4. jan 2017

Baby co si myslite? Posledna ms 4.12. Dnes mi ma prist. Minula ms mi meskala 3 mesiace. Mam nepravidelnu ms.

kotatko1232
5. jan 2017

@lucka271 ja tam vydim slabeho ducha 😉

salsalady
5. jan 2017

Ahojte, mozete mi prosim poradit. Zajtra mam dostat menzes a dnes rano som si robila test. Bola som pri nom necelu minutu a potom som odisla a zabudla ho pri skrinke. Na zaciatku tam nic nebolo a ked som ho po 2 hodinach chcela vyhodit zda sa mi ako by tam nieco bolo alebo to je len ten vodiaci pasik? Ja uz neviem.

miriamn76
5. jan 2017

@salsalady to je druha ciarka☺je ruzova drzim palce nech silnie

andromeda_ja
5. jan 2017

@salsalady toto je určite pozitívny test 🙂 Blahoželám! Môžeš si o také 3 dni urobiť kontrolný test. Mal by vyjsť silnejší.

salsalady
5. jan 2017

@miriamn76
@andromeda_ja
Dakujem Vam velmi pekne baby za podporu. Ja sa len bojim toho ze ja som ten test skontrolovala az po dvoch hodinach ;( skusim o 3 dni dalsi ak nepride menzes ;)

andromeda_ja
5. jan 2017

@salsalady To vôbec nevadí, že si si ho pozrela neskôr. Toto je určite pozitívne 🙂 Krásne tehotenstvo prajem!

kotatko1232
5. jan 2017

@miriamn76 ahoj no co ako??

andromeda_ja
5. jan 2017

@lucka271 Tento test, vyzerá, že je pozitívny, ale je veľmi slaby. Aby si mala istotu, že je všetko v poriadku, mal by o 3 dni vyjsť silnejší. Držím palce, nech to tak je.