icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

lucka271
7. jan 2017
simonasimon
7. jan 2017

Mne sa zda ze tam nejaky ten duch je ...

baaambulkaa
7. jan 2017

@simonasimon test si skušala?

simonasimon
7. jan 2017

Asi pred 2 tyzdnami a nebolo tam nic :(

simonasimon
7. jan 2017

V novembri som dostala 2 krat v decembri nic len take ruzove jednodnove a teraz takto ... Ze len slabucke ..

andromeda_ja
8. jan 2017

@lucka271 to ma velmi mrzi :( Drzim palce, aby to nabuduce uz vyslo pozitivne.

andromeda_ja
8. jan 2017

@patushka92 Tento testik je krasne pozitivny 🙂 Drzim palce! Krasne tehulkovanie!

patushka92
8. jan 2017

Baby z dnesneho dna

kotatko1232
8. jan 2017

👏

eva97
6. feb 2017

Dobry den.
Dnes ráno som si spravila teh. test.
a ukazuje mi dve ciarky ale ta druha je velmi slabo viditelná.
Poradte mi.
Som alebo niesom podla vás?
Dakujem.

nivea777
6. feb 2017

@eva97 podla mna pozitivny

uzanka16
6. feb 2017

@lucka271 nic ja nevidim na teste ani ducha

jajusa26
7. feb 2017

Mamicky co si myslite o tom ? Je tam slaba ciarka? Urcite budem robit aj o par dni to len tak pre zvedavost sa pytam 🙂

nivea777
7. feb 2017

@jajusa26 skus o dva dni.. a kup si radsej iny test-nie mamatest ani gravitest

jajusa26
7. feb 2017

@nivea777 urcite skusim este inu znacku 😉

kotatko1232
7. feb 2017

@jajusa26 tu je to este lepsie vidiet 😉

jajusa26
7. feb 2017

@kotatko1232 sranda je ze som pred par dnami mala menzes tak som prekvapena 😅

kotatko1232
7. feb 2017

@jajusa26 nevadi.mozes mat do cca 4mesiaca 😂😉

jajusa26
7. feb 2017

@kotatko1232 tak super teda este spravim o par dni a uvidime hlavne nech je vsetko ok 😊

valusik12
12. feb 2017

Ahojte baby. Som tu nova.
Potrebujem poradiť. Minulý týždeň som si robila test a vyšla mi slabucka čiarka. Na druhý deň ráno zas som urobila a nič. Ďalší test na ďalší deň a zas slabucka čiarka.
MS som mala 15.12.2016, ms mam nepravidelnú ale okolo 10. Januára som mala mat plodné dní. MS mi mešká podľa aký 16 dní. Zajtra idem na endokrinológiu lebo lekárka povedala ze ak len slabá ciarka mam okamžite prísť. Vedeli by ste mi poradiť či som či nie som. Ci mala niektorá z vás podobnú skúsenosť. Ďakujem za všetky radi a príspevky
😘

valusik12
12. feb 2017

Prikladám aj foto testu ale na foto je to slabšie vidieť ako bolo v skutočnosti

karmela
12. feb 2017

@valusik12 blbá foto nevidiet dobre odfot znova hoci sa mi tam niečo marí ale test je cely premočený nedržala si ho dolho v vzorke? Mohol ti vijst kanalik ak áno..Ale ked vravíš že druhý test a slaba druha čiarka a je silnejšia ako ta predošlá?

karmela
12. feb 2017

@valusik12 trosku som ti ho upravila niečo tam je ako druha čiarka len poradím ráno správ další test a neponaraj test nad max.ciaru potom môže byt výsledok neplatný

valusik12
12. feb 2017

@karmela nedrzala som ho dlho vo vzorke všetko podľa návodu. No a to bol ten prvý test minulý týždeň na foto tak ho už neviem odfotit. Na druhom teste čiarka nebola a na treťom bola tiež čiarka ale tiež slaba.

sibalka21
12. feb 2017

@valusik12 Ak ti meska 16 dni a mas len takmer neviditelnu ciarku, tehotenstvo to pravdepodobne nebude... Ak si si ista, ze si mala plodne dni pred mesiacom, tehotna niesi... Skor cysta alebo nejaky zdrav.problem... Popripade falosny duch... Ciarka ma silniet, ak si robila testy rovnakej znacky, nemozes na prvom mat ciarku a na druhom nie... Drzim palce...

valusik12
12. feb 2017

@sibalka21 ďakujem. No ja si tiež myslím že to tehotenstvo nebude. Ale tak možno nejaká nádej tam je. Však zajtra sa dozviem pravdu. 😊 ale veľmi pekne ďakujem.

mon8060
13. feb 2017

Súhlasím so sibalka 21. V každom prípade nemá absolútne žiadny zmysel si robiť každý deň tehotensky test nakoľko hcg sa v tele zvyšuje kazdych 48 hodín. Takze ak ste tehotné a vysla vám slabá ciarka o dva dni by mala byť silnejsia. Mne na začiatku vyšla tiež veľmi slabucka ciarka. Teraz som v 9.týždni. .držím palceky) )

miriamn76
13. feb 2017

@valusik12 no ako si dopadla?

valusik12
13. feb 2017

@miriamn76 n ie som tehotná. Ale dúfam že sa to už čoskoro podarí po dlhom snažení. 🙄

miriamn76
13. feb 2017

@valusik12 drzim palce nam sa to tiez po dlhom snazeni podarilo☺viem ake to je cakat na tie vytuzene //☺