Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
ienky neze ma tu ukamenujete mam jednu otazku mensiu uz mam dcerku skusame druhe mimino no pred menstruaciou mi bolo jednorazovo zle zvracala som s kavi rannej 😂menzes dosiel o dva dni skor ale bol cely cudny hlavne ta bolest krizov od vtedy ma bolia krize hrozna bolest bolia ma aj prsia nie bradavky tak dnes som si kupila tehotensky test no ukazal mi dve ciarky druha bola slabsia alebo bola tam..moja otazka znie kedy mam ist k lekarke kedze som mala menzes ktory mi skoncil pred 5mi dnami neviem mam v tom zmetok lebo gynekologicka sa stale pyta kolko mi meska no mne nemeska ja som ho mala aj ked taky iny neukamenujte ma prosim vas dakujem za odpoved
@danka92 ja tam nevidím absolútne nič, papierik zmáčaný od moču, a presvitá druhá čiarka,to čo vždy, tehotensvo po 12 dnoch uz je výrazne vidieť druhá cervena ciarka. teraz tam nevidím nič vobec.ja som mal takuto ciarku raz,ked som sa testovala v strese,ze preboha hadam nebudem v tom,ked som mala 18---a presne toto iste somvidela,na tom istom testeri od tej istej firmy,a samozrejme,ze som nebola tehotna,ale vylakalo ma to.odvtedy testom neverím,pokial tam neni jasna cervena druha ciarka, netreba tomu veriť.
@danka92 je to tam. 4 dni do mrchy už test ukáže tehu. Viem to podľa seba 🙂 gratulujem
@vivuska666 No neviem teras somsa trochu napochybach s predosleho komentára😢
@danka92 nemusíš byť vôbec na pochybách 🙂
@vivuska666 Dufam že tp tak je ráno spravim ďalší s ranného moču
Su tam krasne 2 čiarky 😉 blahoželám
Jasne 2 čiarky 😊
Ta vrchna ne vyraznejsia lebo je uz zasiahnutá tutu som fotila hned ako sa tam objavila aby bol výsledok co najpresnejši. Odtestuj zajtra ráno zas
Ale su tam zas dve. To je dobre znamenie. Podľa mna jasný pozitívny test. Nemusí silnieť každý deň. Keby si videla moj prvý test 😀
@leonela12 podľa mna je to tam. Druha čiarka je slabá, ale určite tam je. Jednoznačne treba testovať o 2-3 dni znovu. Ja som taká trpezlivá síce nebola. Testovala som po takejto čiarke poobede, ráno, poobede. A každý jeden test bola silnejšia. Ale všetci mi radili pár dni počkať. Uz som sa tu stretla aj s tým, ze mali takúto slabú čiarku, ktorá slabla. Potom im zistili cystu. Ale budem držať palce, nech je to ta správna čiarka.

Ja verím tomu že pomohol inofolic) )