icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

mon8060
13. feb 2017

Ja verím tomu že pomohol inofolic) )

valusik12
13. feb 2017

@miriamn76 no mi sa snažíme už cez dva roky. V novembri som bola na konizacii krčka maternice a lekár povedal ze je v poriadku všetko ze môžme pokračovať po mesiaci od operácie v snažení a ze sa to už musí podariť. Tak dúfam že už tam konečne bude tie //
Na ten deň sa teším 😊😊

julka31111
25. feb 2017

ienky neze ma tu ukamenujete mam jednu otazku mensiu uz mam dcerku skusame druhe mimino no pred menstruaciou mi bolo jednorazovo zle zvracala som s kavi rannej 😂menzes dosiel o dva dni skor ale bol cely cudny hlavne ta bolest krizov od vtedy ma bolia krize hrozna bolest bolia ma aj prsia nie bradavky tak dnes som si kupila tehotensky test no ukazal mi dve ciarky druha bola slabsia alebo bola tam..moja otazka znie kedy mam ist k lekarke kedze som mala menzes ktory mi skoncil pred 5mi dnami neviem mam v tom zmetok lebo gynekologicka sa stale pyta kolko mi meska no mne nemeska ja som ho mala aj ked taky iny neukamenujte ma prosim vas dakujem za odpoved

danka92
26. feb 2017

Baby vidíte to tam aj vy? Nesniva sa mu nemôžem tomu uveriť že tam dačo je a. to nieje ani s ranneho a mozem byt tak max 12 dni do mrch zpstava este 4 dni

marina24
26. feb 2017

@danka92 ja tam nevidím absolútne nič, papierik zmáčaný od moču, a presvitá druhá čiarka,to čo vždy, tehotensvo po 12 dnoch uz je výrazne vidieť druhá cervena ciarka. teraz tam nevidím nič vobec.ja som mal takuto ciarku raz,ked som sa testovala v strese,ze preboha hadam nebudem v tom,ked som mala 18---a presne toto iste somvidela,na tom istom testeri od tej istej firmy,a samozrejme,ze som nebola tehotna,ale vylakalo ma to.odvtedy testom neverím,pokial tam neni jasna cervena druha ciarka, netreba tomu veriť.

vivuska666
26. feb 2017

@danka92 je to tam. 4 dni do mrchy už test ukáže tehu. Viem to podľa seba 🙂 gratulujem

danka92
26. feb 2017

@vivuska666 No neviem teras somsa trochu napochybach s predosleho komentára😢

vivuska666
26. feb 2017

@danka92 nemusíš byť vôbec na pochybách 🙂

danka92
26. feb 2017

@vivuska666 Dufam že tp tak je ráno spravim ďalší s ranného moču

gabikula
26. feb 2017

@danka92 toto je jednoznačne pozitívny test

zuzu15
26. feb 2017

Su tam krasne 2 čiarky 😉 blahoželám

danka92
26. feb 2017

@zuzu15
@gabikula Och nech to tak naozaj je

karmela
26. feb 2017

@danka92 nevšímaj si predošlý komentár a správ este kontrolný test 😉 Ona nevidí nič ja vidím pekne viditeľnú druhu čiarku..Ktorá bude do ms verím že pekne silnieť a ta ms uz nedôjde 😉

karmela
26. feb 2017

@marina24 otvor oči prosím ta na teste sú dve čiarky žiadny duch ci slabo viditeľná je ju vidieť pekne..A to znamená že je tehotná

miriamn76
26. feb 2017

@danka92 ak som dobre pochopila si 12 dpo a je to pozitivny testik☺

somavi
26. feb 2017

Jasne 2 čiarky 😊

danka92
26. feb 2017

@karmela spravim zajta rano s ranného tento som robila dooneda

karmela
26. feb 2017

@danka92 ked uz máš takú viditeľnú čiarku tak uz ti ukáže druhu čiarku každý test Nebojaj je to dobre

danka92
26. feb 2017

@karmela Dakujem za podporu mam doma vsetky takze isté rano bude snáď ciarka a bude silnejšia🙏

karmela
26. feb 2017

@danka92 no môže byt silnejšia a nemusí podľa toho ako stúpa hcg kľudne testuj len Nepanikár ak by bola intenzita rovnaká niekedy je silnejšia čiarka počas dňa ako ráno..A porovnávaj intenzitu čiarky každý druhý deň môže byt silnejšia ale aj každým dnom 😉

danka92
26. feb 2017

@karmela budem testovT kazdy den odusu.

danka92
27. feb 2017

Baby dnes rano som si spravila ďalší test tiež je tam ciarka ale dako nezosilnela spodny je dnešný a vrchný je včerajší

karmela
27. feb 2017

@danka92 ahojky vidím aj na druhom čiarku😉 Skus testnut počas dňa a ked tak porovnavaj čiarku každý druhý deň

danka92
27. feb 2017

Ta vrchna ne vyraznejsia lebo je uz zasiahnutá tutu som fotila hned ako sa tam objavila aby bol výsledok co najpresnejši. Odtestuj zajtra ráno zas

zuzu15
27. feb 2017

Ale su tam zas dve. To je dobre znamenie. Podľa mna jasný pozitívny test. Nemusí silnieť každý deň. Keby si videla moj prvý test 😀

leonela12
7. mar 2017

Ahojte, velmi mi som poprosila o radu pred rokom som spontánne potratila v 3 mesiaci ..babetko by som velmi chcela menzes meska 7dni tak som si spravila test... Druha ciarka mi vysla velmi slaba.. Co sinotom myslite? Dakujem za kazdy komentar.

zuzu15
7. mar 2017

@leonela12 podľa mna je to tam. Druha čiarka je slabá, ale určite tam je. Jednoznačne treba testovať o 2-3 dni znovu. Ja som taká trpezlivá síce nebola. Testovala som po takejto čiarke poobede, ráno, poobede. A každý jeden test bola silnejšia. Ale všetci mi radili pár dni počkať. Uz som sa tu stretla aj s tým, ze mali takúto slabú čiarku, ktorá slabla. Potom im zistili cystu. Ale budem držať palce, nech je to ta správna čiarka.

zuzu15
7. mar 2017

Taká bola moja slabučká čiarka, z ktorej je dnes takýto valibuk 😀

zuzu15
7. mar 2017

A uz na druhý deň vyzerali testy takto.

basselita
7. mar 2017

Zienky moje a co by ste povedali na toto? V piatok 3.3. som mala dostat ale neprisli. Dnes som si musela dat hygienicku vlozku lebo som jemne spinila. Hm???