icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

zuzu15
7. mar 2017

@basselita toto je tiež pozitívne. Jasná čiarka. Teda dve 🙂 spinenie môže byt. Na začiatku nic nezvyčajne.

basselita
7. mar 2017

@zuzu15 bola by som stasna no nechce sa mi tomu moc verit ,lebo sme skusili prvy krat a ked som si spravila test dva dni po ovulacii tak naznak ziadnej druhej ciarky nebol. A co v pripade ak by sa mi mentruacia spustila. Dakujem ti ze si mi odpisala lebo nemam sa s kym poradit.

zuzu15
7. mar 2017

Aj "menstruacia" je relatívne možná. Nejde síce o normálny cyklus, lekári skor tvrdia, ze prvé 3 mesiace telo s tehotetonstvom bojuje ako s vírusom. A preto môže dôjsť k rôznym stavom. Nevoľnosti, bolesti, pichanie, krvácanie. No netreba robiť paniku. Treba sa uz pripravovať na to, ze ak je ta čiarka Tvoje dieta, potrebuje Ta uz od tohto okamihu. Potrebuje aby si bola co najviac "v pohode". Stres môže byt velmi zlý. Neviem sa vcítiť do Tvojej koze, neprešla som si tým co Ty a hovorí sa mi to vsetko velmi ľahko. Ale budem velmi šťastná ak Ti moje slova budú aspoň chodiť po rozume. Ten malilinky hrasok je na Tvojej pohode závislý.

zuzu15
7. mar 2017

@basselita a teda 2 dni po ovulácii je skoro. Ten moj test, s tou slabuckou čiarkou, je v 26 deň cyklu. Takze to závisí od hladiny HCG. A po ovulácii je velmi velmi skoro. Podľa mna sa môžeš s úplným pokojom vytesovat. Obdobie tehotenstva bolo aspoň pre mna tým najúžasnejšim obdobím v celom mojom živote.

basselita
7. mar 2017

@zuzu stale tomu nemozem uverit 😊 Dakujem krasne. Pekne si to napisala. Dufam ze aj pre mna to bude tym najkrajsim obdobim. Lekarsku prehliatku by bolo idealne kedy absolvovat?

mamana4
8. mar 2017

Ahojte?dnes asi 11DPO..ms by(ne)mala dojst dnes ;) vidite tam ciarku?

lucka271
8. mar 2017

@mamana4 ja tam vidim ducha

sardinka336
8. mar 2017

Kde vy tých duchov vidite??? Veštica Teodora hadr...jasne...všetky testy duchuju...ak by bola tehotna tak Hcg v moči by to zachytilo. Pripadne skus o par dni...ale dnes je test negativny.

nivea777
8. mar 2017

@mamana4 ja tam daco vidim,velmi slabé a akokeby len polovicna ciarka to je..skus o dva dni a to uz budes mat istejsie

mamana4
8. mar 2017

@sardinka336 skusila som,nie o par dni ale pred chvilou a mam dve normalne ciarky.a vesticu Teodoru nepoznam,hahaha

sardinka336
8. mar 2017

@mamana4 ja tu poznám dost veštíc, čo bez poznania cyklu určuju z negativnych testov tehotenstva...ved odfot aj ten.

mamana4
8. mar 2017

@sardinka336 je uz viditelnejsia?

sardinka336
8. mar 2017

@mamana4 ano, krasna, gratulujem 😘

ala90
8. mar 2017

@mamana4 gratulujem 🙂

mamana4
8. mar 2017

Pridavam fotky iba cez mobil,inak je ciarka ruzova,po celej dlzke,v limite. A takyto test.

zuzu15
8. mar 2017

@basselita môžeš tam ísť aj teraz. Zrejme Ti len odoberú krv. Ultrazvuk mi robil az okolo 11 týždňa tehu. Takze to este ma čas. Aj knižku zvyknú vystavovať oveľa neskor. Ale tie presne termíny si žiaľ uz nepamätám. Jedine co pre Teba môžu urobiť je vziať krv a povedia Ti kedy máš prísť.

basselita
9. mar 2017

@zuzu15 zajtra idem. Dnes som volala so sestrickou a povedala mi ze mi bude robit sono, ale vsak pravdepodobne som v 3 tyzdni tak nic neuvidi. Len co sa mi teraz stalo. Isla som na wc a ked som sa utierala tak som si vsimla na papieri krv. Jezis dufam ze to nie je nic zle

zuzu15
9. mar 2017

@basselita a robila si si este nejaký test? Určite to hneď zajtra doktorovi povedz. Ja som mala od začiatku nasadený Duphaston. Brala som ho celé 3 mesiace. A počas tehu som bola 3krat na pohotovosti kvôli spineniu a raz si ma tam aj nechali. Budem držať palce, nech je vsetko v poriadku.

basselita
9. mar 2017

Normalne zacinam mat strach. Zajtra uvidime. Dakujem

ajulka17
9. mar 2017

Ahojky som tu nová😃 chcem sa vás opýtať mám taký pocit že čakám miminko niečo vo mne hovori že Ano 😞 robila som si testik ten my ukázal jednu silnú/ a druhú takú slabšiu😊 ale bola tam minuty mesiac som dostala MS ktorá mi trvalá dva dni mám aj príznaky stále mám migrénu nechutí mi jesť pri pohľade na niektoré jedlá sa mi zdvíha žalúdok mám slabšie pichanie v brušku😞 naozaj neviem čo to môže znamenať
MS som dostala tento mesiac 7 ale je veľmi slabulinka môže to byť podľa vás tehotenstvo😊

zuzu15
9. mar 2017

@basselita test máš jednoznačný. Neboj sa. Veľa žien na začiatku trochu krváca. Ak máš krv iba na papieri tak to nie je veľa. Ak by si začala silno krvácať, neváhaj ísť aj na pohotovosť. Niekedy su tam nepríjemní, hlavne keď niekto robí zbytočný rozruch. Ale my nie sme vyučené lekárky, aby sme vedeli, co je zbytočné a co je vazne.

zuzu15
9. mar 2017

@ajulka17 ahoj. Možno by bolo lepšie opýtať sa u svojho lekára. Nerozumiem celkom kolko cyklov si mala od testovania. Ale určite by bolo lepšie ísť za doktorom.

ajulka17
9. mar 2017

@zuzu15 práve mi prebieha menzes ale veľmi slabý pýtala som sa maminy či je to normálne a ona mi povedala že je

sibalka21
10. mar 2017

@ajulka17 Ak si tehotna, ziadne krvacanie nieje normalne.... Ak je len slaba tak este ok, ale ak sa ti rozbehne, tak ide o biochemicke tehotentvo...

zuzu15
10. mar 2017

@basselita ahoj, ako si dopadla? Ste v poriadku?

basselita
10. mar 2017

@zuzu15 Ahoj Zuzi. Tak dnes som si aj poplakala ☺️ Ale od stastia. Co som si myslela ze som v 3 tyzdni tak som v piatok a uz som videla tu malicku fazulku. Povedal ze nech sa nebojim. Ze je to ok. Dal mi tabletky na udrzanie plodu. Neviem ale teraz ako sa volaju.

zuzu15
10. mar 2017

@basselita Ach, tak to si ma potešila. Myslela som na vás cely deň. Tak sa hlavne drž nech si veselá a fazuľke bude ako v bavlnke. S úsmevom je vsetko ľahšie. 😘

ajulka17
11. mar 2017

Ajoojky som tu zas 😃 MS som mala len dva dni inak ich mávam 6-7 dní tak mi je to divné môžem byť Tehotná aj keď som malá len dva dní strašne ma bolía kríže bradavky mám veľmi citlivé😞 v podbrušku má pichá strašne a hlavné keď niečo robím😞

mamana4
11. mar 2017

@ajulka17 a skusila si test?

mamana4
11. mar 2017

@ajulka17 citala som vyssie.no moze sa stat niekedy,ze zena slabsie krvaca alebo spini a je tehotna.musis vydrzat,skusit test o par dni,alebo zajst k lekarovi,bud na vysetrenie,alebo odber krvi nech to posudi