icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

henrieta16
28. mar 2017

@mamana4 no nie je sivý, je biely, stále si myslím, že hlúpe testy. Už žiadny nerobim 😜

henrieta16
28. mar 2017

@ematko29 nie nemešká, no nechajme sa prekvapiť ☺️ ale čo ja viem, či budem sklamaná, veď som to ani nečakala. 😂

mamana4
28. mar 2017

@henrieta16 ja som tomu testu neprikladala velky vyznam(tiez mi ms nemeskala ked som ho robila) lenze na dalsi den som samozrejme bola zvedava a skusila som dalsi,ktory uz mal dusika viditelnejsieho 🙂

ematko29
28. mar 2017

@henrieta16 moze skusat ,ci bude silniet 🙂

henrieta16
28. mar 2017

@ematko29
@mamana4 bola som dnes u lekára, nevidí tam nič. Vraj keď som mala bez ochrany minuly týždeň a predminulý tak to je skoro. A ani v krvi. Mám si urobiť test v deň očakávanej MS a uvidíme 🤔

karmela
28. mar 2017

@henrieta16 tie testy robia žiaľ takéto kanáliky už snimi mám skúsenosti aj rapiclear značka

henrieta16
28. mar 2017

@karmela no vždy taký trafím v lekárni. Už to neriešim. Možno o mesiac ☺️

henrieta16
30. mar 2017

@ematko29 spomínala som vyššie, že som bola u dr. Nevieš, čo znamená, ak mám ružový výtok? Už 2x sa mi to stalo. Nechápem. Nikdy som take nemala, ani počas ovulácie. Ak dr. nič nevidel, veď je to normálne, ale čítam o uhniezdovani. Do ms mám ešte pár dni. Test si už nerobim, urobím až keď mi bude meškať. Asi si to až príliš beriem. 😅 no tento mesiac mám pocit, že sa moje telo zbláznilo. Tie testy čo som kupovala sú po dva v balení. Vždy mi jeden ukaze čiarku, druhý ani naznak po nej. Asi si to nahovaram, pripadam si ako pubertiacka. A to už mám dve detičky. Ale už sú starší a ja túžim po dievčatku 😍

ematko29
30. mar 2017

@henrieta16 Ahoj ,ruzovy vytok fakt moze byt pri uhniezdovani,ja neviem mozno dom blba ,ale ja fakt na tych testoch co si dala vidim ciarky.A kolko dni mas do menzesu?

nivea777
30. mar 2017

@henrieta16 nekúpila si náhodou balenie kde je ovu aj tehu test?? Sú aj také balenia

kotatko1232
30. mar 2017

@henrieta16 ten testik co si dala znacka Women secret tak tam je Kanalik...ja som ich mala strasne vela ...

henrieta16
30. mar 2017

@ematko29 týždeň cca. Doktor vravel, že nevidí nič, takze aký iný problém by bol. A minuly a tento víkend čo bol to bolo bez ochrany. Spinila som po sexe, čo nikdy sa mi nestalo a tiež 5 dni po sexe. Tiež ráno. No asi prestanem citat take veci a zabudnem na to. 😀😅 prepne mi z toho 😂

henrieta16
30. mar 2017

@kotatko1232 vieš čo, bol to isto tehotenský, obidva boli som čítala leták. Take ružové balenie. 🙂

henrieta16
30. mar 2017

@nivea777 odpísala som @kotatko1232 namiesto tebe 🙂

kotatko1232
30. mar 2017

😉

kotatko1232
11. apr 2017

11dpo

karmela
12. apr 2017

@kotatko1232 no je to na dobrej ceste moja 😊 Tak nech to silnie pekne

kotatko1232
12. apr 2017

@karmela dakujem..a ak rozumies grafom tak stale rovnaky...😉

lula3005
23. apr 2017

Ahojte 🙂 Chcem sa spýtať, dnes je to tretí deň čo mi mešká MS. Robila som so test a vyšiel mi dve čiarky, tá druhá je však slabá. Myslite, že som tehu? Prikladám foto 🙂

karmela
23. apr 2017

@lula3005 ahojky áno si tehu 😊

samantha1702
23. apr 2017

Gratulujem, si tehotna!

lula3005
23. apr 2017

Ďakujem kočky 😁😁😁

escape22819
11. máj 2017

Ahojte.. chcela by som sa opytat na skusenosti. MS mi meska cca 5 dni, pobolieva ma podbrusko a tak trochu aj vajecnik, testy som si robila 3 , v utorok, stredu a stvrtok , boli pozitivne ale ta druha ciarka bola slabsia.. taka do ruzova. Mozem byt tehotna? Neviem kedy mam ist k dr, ci mam este pockat ci nedostanem nahodou Ms , ak je to nahodou to biochemicke tehotenstvo.. lebo niekolko rokov dozadu som tiez.dva krat potratila nejako do 6 tt. Diky za radu. Ps.. takto mi vysiel test

sarah16
11. máj 2017

@lula3005 podľa mňa si 🙂

leonela12
11. máj 2017

Ahojte.. Dlho som sa neozvala ale tentokrát mi asi test vysiel správne a po dvoch potratoch sa to hadam podari.. Mozem sa tesit podla vas?

ikonica
11. máj 2017

@leonela12 pekne kolajnice mamina ;) aj ti zistili preco si prisla o miminka?

ikonica
11. máj 2017

@escape22819 gratulka ;)

leonela12
11. máj 2017

@ikonica nezistili.. Dakujem krasne; zajtra idem k doktorke uvidime ake tabletky dostanem.. Ms mi meska len 5 dni tak na ultrazvuku este nebude vidiet asi nic

kristinka95
23. máj 2017

Ahojte s manzelom sa snazime o babatko uz vyše troch rokov. Menstruacia mi meska dnes 3 den. Vcera som si spravila test a bol tam slaby dusik, prikladam aj foto. No dnes rano ma prekvapilo hnede špinenie, bola som na wc a zrazu to utichlo uz mam len trosku. Zacina mi mrcha alebo co si mam o tom mysliet? Stalo sa to uz niektorej?

nivea777
23. máj 2017

@kristinka95 tieto testy duchuju dosť a na 3.den meškania sa mi čiarka vidí slabá,čo ale môže znamenať že ti pomaly stúpa hcg ale aj to,ze je to falošný výsledok (keďže testy duchuju)skús o 2 dni