Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
daniela2227, ja tam slabučkú čiaročku vidím 🙂
Baby, myslíte, že je to spoľahlivé dva dni pred menštruáciou? Včera úplne slabá čiarka, dnes o dosť silnejšia. Snažíme sa od februára.
@bellatrix27 urcite nemusis mat obavy 😊 babam tu vysiel test aj tyzden pred ms ..neboj..vsetko bude vporiadku 😊👍
No na Tom negatívne už nevidím 🤔🤔skús zajtra znovu možno len slabá hladina hcg.
Este som sa chcela opýtať nasledne som si okolo obeda robila ešte jeden test aby som samu seba trošku potešila ale nič tam už nebolo ziadna druhá čiarka
Ahojte babulky, ešte som tu neprispievala, no už som zúfalá. Novú tému zakladať nechcem, tak skúsim či tu máte niektorá podobne skúsenosti 🙂 dva týždne ma pichá v podbrušku, raz v strede, raz pri jednom či druhom vaječníky atď.. Dnes je to ale na nevydržanie.neviem sa poriadne ani vyrovnat. Snúbenec má už chce brať na pohotovosť ale zas nechcem preháňať... menzes mi mešká zatiaľ tri dni.Urobila som si teraz poobede test 25ku. Je možné že presvitá kanálik? Čiarka je slabucka no zato viditeľná.
No ja by som povedala že je tam druha slabá čiarka 😊 skús testnut s ranného najlepšie papierikovy testik držím palčeky podľa mna bude druha ciarocka viac intenzívna 😊
@karmela ďakujem veľmi pekne za radu 😊 , skúsim teda ráno, no asi drahého pošlem na bojovú cestu do lekárne pre 10 tku hihi 😊 možno to bude zreteľnejšie, test je z benu lekarne livsane
@sonicka1306 no len 25 ti mohla vijst takto slabá čiarka ak je to ozaj tehu tak na 10 bude druha čiarka zreteľnejšia 😊 tak držím palce
@karmela takže som si urobila 10 tku a je čistucky,. Test maybebaby , na včerajšej 25 po vyschnuti je pekná čiarka , no asi bol chybný test.zial to nevyšlo no ďakujem za povzbudenie 🙂
@sonicka1306 tak to má mrzí ono niektoré 25 testy robia po uschnuti kanáliky ako napr clear blue
@karmela tento urobil hneď ( včerajšia foto), po uschnuti to bolo že úplne velmi viditeľné ( včera v noci).dnes rano aj na 10 sa najprv ukázala čiarka no teraz že je úplne test suchý je preč... nevadí makáme ďalej 🙂 teraz čakám výsledky z magnetickej mozgu, nakoľko začiatkom roka sa mi telo zblaznilo a začalo sa chovať ako tehotné ( nespavosť, priberanie, mlieko z pŕs, žiaden menzes, nevoľnosť a zvracanie...) tak uvidíme čo mi vykuzlia 🙂

Co poviete babulky