icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

daniela2227
24. jún 2018

Co poviete babulky

bellatrix27
24. jún 2018

daniela2227, ja tam slabučkú čiaročku vidím 🙂

Baby, myslíte, že je to spoľahlivé dva dni pred menštruáciou? Včera úplne slabá čiarka, dnes o dosť silnejšia. Snažíme sa od februára.

daniela2227
24. jún 2018

@bellatrix27 urcite nemusis mat obavy 😊 babam tu vysiel test aj tyzden pred ms ..neboj..vsetko bude vporiadku 😊👍

tatiana262
Autor odpoveď zmazal
sebik20
26. júl 2018

Ahojte co myslite ,zadarilo sa?

edinka126
26. júl 2018

@sebik20 ahoj na tejto druhej foto vidím kúsok čiarku druhej... skús dať do negatívu

sebik20
26. júl 2018
sebik20
26. júl 2018

@edinka126
Rano keď sim si robila test tak.čiarku bolo perfektne vidno a po par sekundach ju skoro nebolo vidno...

edinka126
26. júl 2018

No na Tom negatívne už nevidím 🤔🤔skús zajtra znovu možno len slabá hladina hcg.

sebik20
26. júl 2018

@edinka126
Zväčší si to....ja tam vidim...

tatiana262
Autor odpoveď zmazal
ani112
29. aug 2018

Ahojte did not, prosim Vas čo poviete na to?

mon8060
29. aug 2018

@ani112 vyzerá že áno ale zopakovala by som o 48hodin

sunflower98
Autor odpoveď zmazal
edinka126
29. aug 2018

@ani112 vidím gratulujem 💋

sunflower98
Autor odpoveď zmazal
zuzanka28
20. sep 2018

Kocky ahojte mám deň pred ms a teraz som si robila test čo myslite?v skutočnosti ju vidieť lepšie

sebik20
21. sep 2018

@zuzanka28
Ahoj robila si si aj dnes?

matka187
17. feb 2019

@janicka ahoj, a ako to dopadlo bola si trhu mne vyšlol takýto test rovnako

petinka30
24. apr 2019

Este som sa chcela opýtať nasledne som si okolo obeda robila ešte jeden test aby som samu seba trošku potešila ale nič tam už nebolo ziadna druhá čiarka

janicka
6. máj 2019

@matka187 jasne, bola som tehu. Teraz uz bude mat herecka 8 rokov. Ako si teda dopadla?

matka187
6. máj 2019

@janicka tak som tehu podarilo sa 12+4🙂

petinka30
9. máj 2019

@petinka30 ja som to tak mal pred mesiacom a došla mrcha. Nerob si zytocne test budes zbytočne sklamaná. Vydrž do mrchy a keď nedôjde tak skus po dvoch dňoch

sonicka1306
24. máj 2019

Ahojte babulky, ešte som tu neprispievala, no už som zúfalá. Novú tému zakladať nechcem, tak skúsim či tu máte niektorá podobne skúsenosti 🙂 dva týždne ma pichá v podbrušku, raz v strede, raz pri jednom či druhom vaječníky atď.. Dnes je to ale na nevydržanie.neviem sa poriadne ani vyrovnat. Snúbenec má už chce brať na pohotovosť ale zas nechcem preháňať... menzes mi mešká zatiaľ tri dni.Urobila som si teraz poobede test 25ku. Je možné že presvitá kanálik? Čiarka je slabucka no zato viditeľná.

karmela
24. máj 2019

No ja by som povedala že je tam druha slabá čiarka 😊 skús testnut s ranného najlepšie papierikovy testik držím palčeky podľa mna bude druha ciarocka viac intenzívna 😊

sonicka1306
24. máj 2019

@karmela ďakujem veľmi pekne za radu 😊 , skúsim teda ráno, no asi drahého pošlem na bojovú cestu do lekárne pre 10 tku hihi 😊 možno to bude zreteľnejšie, test je z benu lekarne livsane

karmela
24. máj 2019

@sonicka1306 no len 25 ti mohla vijst takto slabá čiarka ak je to ozaj tehu tak na 10 bude druha čiarka zreteľnejšia 😊 tak držím palce

sonicka1306
25. máj 2019

@karmela takže som si urobila 10 tku a je čistucky,. Test maybebaby , na včerajšej 25 po vyschnuti je pekná čiarka , no asi bol chybný test.zial to nevyšlo no ďakujem za povzbudenie 🙂

karmela
25. máj 2019

@sonicka1306 tak to má mrzí ono niektoré 25 testy robia po uschnuti kanáliky ako napr clear blue

sonicka1306
25. máj 2019

@karmela tento urobil hneď ( včerajšia foto), po uschnuti to bolo že úplne velmi viditeľné ( včera v noci).dnes rano aj na 10 sa najprv ukázala čiarka no teraz že je úplne test suchý je preč... nevadí makáme ďalej 🙂 teraz čakám výsledky z magnetickej mozgu, nakoľko začiatkom roka sa mi telo zblaznilo a začalo sa chovať ako tehotné ( nespavosť, priberanie, mlieko z pŕs, žiaden menzes, nevoľnosť a zvracanie...) tak uvidíme čo mi vykuzlia 🙂