icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

zuzannaaa
3. jan 2015

Caute babenky,,, robila som tes .vysiel mi takyto ... Co si o tom myslite.... Ten som si robila rano 2ranny moc prv som zabudla... Asi tak na 11den .....
Chcem sa spytat ... Moze test ukazat 2ciarky aj keby som nebola tehotna.?
Dakujem za odpoved.

viki186
9. jan 2015

ahojte potrebujem poradit dnes som si robila tehotensky test a jedna ciarka bola normalna a druha velmi slabucka,nedalo mi to a spravila som si digitalny test a ten mi ukazal negativny,moze ist o omyl? dakujem

romaniela
9. jan 2015

viki186 Keď som si robila prvý test, čiarka bola úplne svetlulinká a nebola vidno hneď, ale až po chvíľke. Doteraz nosím ten test v peňaženke 😀 a takmer tú čiarku nevidno. O týždeň neskôr som si robila druhý a bola už krásna tmavá aj tá druhá. Asi bolo ešte nízke množstvo hormónu hcg v tele, každý deň sa zdvojnásobuje. Skús počkať pár dní a urob si test znova a budeš si na istom. 🙂 ak si bábätko praješ, tak držím silno palce 🙂

sibalka21
9. jan 2015

@zuzannaaa viem ze neskoro pisem ale nie test nemoze klamat pokial je takto silno pozitivny. HCG je tehu hormon takze gratulujem 🙂 @viki186 pokial digi je negativny asi nebudes tehu. Digitalny test je velmi citlivy takze by mal ukazat aj pokial normalny test by bol dusik 🙂

cvakatko
11. jan 2015

A co poviete baby na takýto test? Mešká mi sice len tri dni ale mám taký zvláštny pocit keď som spravila test a vyzeralo to takto... Škoda že som kúpila len jeden zajtra ráno skúsim este druhý a keď to bude podobne zájdem k lekárke, len mám chrobáka v hlave (možno aj mini chrobacika v brusku) a neviem nad tým prestať rozmýšľať...

erinkamaminka
11. jan 2015

no podla mna je pozitivny 😎

janulienka001
29. jan 2015

Ahojte baby prosim vas viete mi poradit ? Snazime sa s priatelom o babetko ..v nedelu mi mal prist menzes no neprisiel spravila som si v pondelok test a bola tam aj druha ciarocka ale len velmy slaba ale bola ..skusila som si spravit aj na druhy den a takisto tam bola aj druha ciarka a tiez len velmy slabucka ...citim sa ako tehotna mam bolesti v podbrusku aj prsia ma boliaa a citim ze proste som ...ale dnes mi prisiel menzes a nechapem to neviem co si mam mysliet predsalen tie dve ciarky tam boli a zrazu mi pride menzes ? Prosim poradte mi neviem co si mam mysliet :(

melinka0071
6. feb 2015

Dievcata co poviete na toto?

petuliacik
6. feb 2015

Si tehotna, gratulujeeeeem 😉

mircalla
6. feb 2015
jajka3
11. feb 2015

Baby potrebujem poradit .menstruacia mi meska dnes je to uz 33 den od poslednej menstruacie.vcera som zacala spinit ale menstruacia to nieje testiky som si robila ale zatial negativne aj ked ten dnesny sa mi zda uplne slabulinka ciarka ale asi az po hodine co som si hjo robila .Vidite tam aj vy nieco?

janaosr
11. feb 2015

jajka3 som presne ten istý prípad ako ty....meškanie....slabá čiarka...špinenie...nasledovala pohotovosť a záver mikroabort resp. oneskorená menštruácia nakoľko na sone už nič nevideli...ja viem že som bola tehotná, merala som si hladinu HCG v sére...bud počkaj na menzes alebo chod k lekárovi aby ti zobral krv a uvidíš....držím palce

emuska27
11. feb 2015

Ja som,uz neraz mala slabu druhu ciarku tak,som,kupila,digi test..negat..ten digi mi,potvrdil ked som,bola,ozaj tehu uz po tyzdni...

nezabudka1410
11. feb 2015

U mňa to znamenalo tretie tehotenstvo. 2. čiarka bola iba slabá.

miluk5
11. feb 2015

jajka3...ja tam nic nevidim mozno v reali vidno...ale odcitat sa ma podla navodu po hodine je vysledok neplatny... ☹

1adulka2
22. feb 2015

Ahojte😄Takze ja Som si robila 3 testiky,jeden stoho mi robila dr,Povedala mi Ze je slabo pozitivny.Sono zatial negativne😢Čo si o Tom myslite??

lavinis
22. feb 2015

1adulka, je úplne jedno, čo si o tom myslíme, lebo rozhodujúce bude, či tá čiarka bude silnieť a či sa nabudúce niečo na sone ukáže, keďže si nenapísala, v ktorom týždni by si mala byť (ak si bola skoro na sone, tak ani nemalo čo byť vidieť, napr. v 4 týždni)

suz2
30. mar 2015

Baby, meska mi ms, tak na 4. a 6. den meskania som si robila testy. Na oboch vysli rovnako slabunke ciarky, cize nezosilnela za 2 dni, mate nejaku podobnu skusenost?

adulienka92
31. mar 2015

@suz2 ja som si robila dva testy,jeden v utorok,druhý vo štvrtok a boli rovnako slabšie 🙂 budúci týždeň pôjdem k lekárovi a tam sa uvidí najlepšie 🙂

bumibo
1. apr 2015

Bbeny vidíte toho dusika aj vy? Môže to byt?

sarinkasara
8. apr 2015

ahojte chctela bych jse zeptat jestli jsem tehotna mam tam dve carky ale jedna je slabsi co mislite muzu bejt tehotna

janulka56
16. apr 2015

Čo poviete je to tam?

22334455
6. máj 2015
annemari1995
11. máj 2015

Ahojte dievčatá ... čo si myslíte o tejto slabučkej čiarke? Menštruácia mešká 4 dni, prsia nedotknuteľné, bruško bolí..hlavne v noci
🙂

barborazilina
11. máj 2015

@annemari1995 pred cca 8 mesiacmi sa mi objavilo nieco velmi podobne a teraz uz cakam na Terezku 🙂

aslan123
2. jún 2015

Ahojte. Vcase MS som mala len hnedy vytok meskaju mi. Teda aspon si to myslim nakolko mam nepravidelne MS. Dnes som si urobila test a bud mi sibe ale tam vidim ducha. Prosim o radu. Dakujem babulky

matuskova003
2. jún 2015

@aslan123 je to tam 🙂

jajok
30. júl 2015

Dobri den ja mam dostat teraz nabudici tyzden menzes ale robila som si tes a vysli dve ciari len ta druha je slaba som vtom uz alebo? 😨

edinka126
18. sep 2015

Baby poradte som 11DPO zeby sa nam podarilo na supu?testy su robene poobede..vidite tam aj vy druhu ciarku ako ja?? ☺

charlie1980
18. sep 2015

Ano, vidim. Slaba, Ale jasne ohranicena. Drzim palce, aby silnela 🙂