icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

bebinka74
19. aug 2016

Jasne 😊 ja som mala presne taku istu a teraz mam doma 3 tyzdnovu dcerku 😊😊😊

lenkadavid
19. aug 2016

@tin_ka_ke môže ukazovať aj negativ a ptritom môžem byt tehu

tin_ka_ke
21. aug 2016

@lenkadavid Áno. V prípade, že ešte corpus luteum graviditatis vytvorené nie je. V cca 6-7tt, by už ale aktívne malo byť ;)

lenkadavid
22. aug 2016

@tin_ka_ke fobre odborne vyrazi to je ako sapbielska dedina 😊 len dnes ráno dom mala bolesť pod brusku mam zlti vitok pravi vajecnik ma boli aj chrbát som večne hladna proste nechapem poradte

lenkadavid
22. aug 2016

@tin_ka_ke sa ospravdlujem za gramatiku a chyby ale píšem na telefone a male pismena 😊😊

tin_ka_ke
22. aug 2016

@lenkadavid radim navstevu u lekara 🙂 ak sa jej chces vyhnut, tak si sprav okrem tehu testu aj ovu test. ak je aj ovu pozitiv, tak gratulujem k tehotenstvu. ak nie je, tak urcite za doktorom 🙂

kotatko1232
22. aug 2016

@ajjka24 je to kanalik

lenkadavid
22. aug 2016

@tin_ka_ke a žlto vytok je co ??

lenkadavid
22. aug 2016

@tin_ka_ke lrbo som cital že to môže byt za kazda zens to môže mať počas thu hocijaké okrem s krvov co je na tom pravdy

tin_ka_ke
22. aug 2016

@lenkadavid ak pod pojmom "žlto vytok" myslíte žltý výtok, tak odporúčam navštíviť lekára a spraviť si kultivaciu a taktiež aj celkové vyšetrenie, kde lekár aj potvrdí alebo vyvráti tehotenstvo. Žiadne fórum na svete nenahradí návštevu lekára 🙂

mimala555
27. aug 2016

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Som 23DC a 9DPO. S priateľom by sme chceli malého drobca 🙂)) v čera som si robila tt večer a zdá sa mi že tam vidím slabučkú druhú čiarku... Možno to bolo veľmi skoro ale som veľmi ne trpezlivá a zvedavá... Strašne dúfam že ms nepríde :( a otázka vlastne spočíva v tom, mohol by to byť ten tak zvaný kanálik? Alebo to je hlúposť lebo by sa potom ukazoval asi na všetkých tehotenskych testoch a každá žena by si myslela ze ma na teste "ducha" co si o tom myslíte? Ďakujem vo pred 🙂))

sibalka21
27. aug 2016

@mimala555 samozrejme ze ti mohlo ukazat kanalik, a je to celkom pravdepodobne kedze si testovala 8DPO, co je priserne skoro....

mimala555
27. aug 2016

@sibalka21 Ďakujem viem že je to skoro len som tak dúfala že by sa možno niečo ukázalo. Čítala som pár príspevkov kde sa niektorým babám ukázala druhá čiarka aj 8DPO. A ten kanálik sa potom teda ukazuje na každom teste?

sibalka21
27. aug 2016

@mimala555 zas nehovorim ze to nemohla byt druha ciarka, ale velmi malokedy ukaze druhu ciarku na 8DPO, aj mne ukazalo na 9DPO a u lekarky sme zistili ze to bolo vlastne uz o tyzden neskor, cize na 16DPO.... Neukazuje kanalik na kazdom teste, ale stava sa to pomerne casto.. Ved o par dni skus dalsi a uvidis 🙂

mimala555
27. aug 2016

@sibalka21 si zlata ďakujem 🙂 takto to vyzerá keď som nedočkavá... Strašne dúfam že bude silniet a zároveň sa strašne bojím sklamania :( mrcha ma prísť za 5-6 dní tak skúsim možno ešte v pondelok... A ty teda čakáš babo? Takže sa ti ukázala čiarka až na 16dpo

mimala555
27. aug 2016

Vidíte niečo?

kotatko1232
27. aug 2016

@mimala555 bohuzial nic

mimala555
27. aug 2016

@kotatko1232 lepšie je to vidno na svetle a môj foťák takú jemnú čiarku nezachyti.... Skúsim pondelok... Ale ďakujem 🙂

lavinis
27. aug 2016

@mimala555 je tam tenučká, ale ja ti neviem povedať, či je to kanálik alebo tehotenská čiarka

snazilka19993
27. aug 2016

Ahojte baby pridám sa aj ja.. 🙂 ja mam problem stym,ze mamatesty silnia,medzitym robim aj women secret a bebaby testy ktore su negativne ani naznak druhej /.. Co myslite? Na nete som sa docitala ze testovat treba vzdy z jednou znackou aby bolo vidiet rozdiely 🙂.. Toto su mamatest10

barcelona94901
27. aug 2016

@snazilka19993 si v tom

kotatko1232
27. aug 2016

@mimala555 tak tu daj normalnu foto nie negativ 🙂

snazilka19993
27. aug 2016

@barcelona94901 ahoj dakujem za odozvu .. Tak co mam brat do uvahy negativne testy? Ja uz fakt neviem co si mam mysliet.. Tiwto testy si zo mna utahuju

lavinis
27. aug 2016

@snazilka19993 tieto vyzerajú pozitívne

snazilka19993
27. aug 2016

@mimala555 ahoj cez ten negativ nic nevidiet..skus dat normalnu fotku 🙂

snazilka19993
27. aug 2016

@lavinis veru su pozitivne ale ostatne znacky su negativne..mamatesty silneju kazdych 48 h... Pondelok skusim mamatest a uvidime :

lavinis
27. aug 2016

@snazilka19993 skús digitálny

snazilka19993
27. aug 2016

Nad digi som tiez rozmyslala ale mne sa zda este skoro.. Do ms mam este 2 tyzdne.. Predpokladam ze sa nam to podarilo posledny den menstruacie este v tento mesiac 🙂

lavinis
27. aug 2016

@snazilka19993 jaaaj? tak to je ozaj skoro, ja som robila az ked mi meskali 🙂

sibalka21
27. aug 2016

@mimala555 nie ja uz mam rocneho chlapceka 🙂 ale toto je bohuzial kanalik