icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

dominini
27. aug 2016

@snazilka19993 do ms mas 2 tyzdne? a to si mala kedy ovulku teda? ..

dominini
27. aug 2016

@snazilka19993 a preco neposluchas aj ostatne baby? Radili ti skus pepino ze mamatesty duchuju.. Ale ked si urobis mamatest a ten ti ukaze ciarku a ostatne znacky testov su po testovani biele, to znamena ze asi tehotna niesi. Mne ukazali ciarocky 4 rozne testy.... Nie len jeden druh a ostatne nic :-/

snazilka19993
27. aug 2016

@dominini tak to ti neviem povedat .. Jedine co viem je,ze posledny den ms sme boli spolu s priatelom .. Tal predpokladam ze vtedy..dneska som 18dc .. Tehu test pozitivny 🙂

snazilka19993
27. aug 2016

@dominini fakt uz to nechcem riesit.. Mamatest duchoval aj mne a niekde som to uz aj pisala ze mne ked robil falosne pozitivny,tak bol po limite a druha ciarka bola bud priesvitna,vybledla,alebo bola siva..ale ruzovy pozitovny som nemala.. Mne sa vobec ten pepino nepaci a ani z dr. Max tie uplne tenucke pruzky.. Ble 😛 nemam tie testy rada.. Tie tenucke pruzky su mi nesimpaticke :D

dominini
27. aug 2016

@snazilka19993 ale ktory pozitivny? len ten mamatest?

dominini
27. aug 2016

@snazilka19993 no lenze tam mas istotu ze ti neduchuju... Ja by som pokojna rozhodne nebola keby mi ostatne 2 druhy testov ukazali negativ a len mama test o ktorom vsetci tvrdia ze duchuje tak mi ukaze ciarocku ...

mausy21
27. aug 2016

@snazilka19993 urob iny test a pokial mas do mrchy 2 tyzdne je skoro ved este ani ovu asi nebola...co tu riesis stale ten isty test ked aj ine baby ti povedala ze duchuju...

mausy21
27. aug 2016

@snazilka19993 a keby si bola tehotna z minuleho vyklu tak mas kolajnice jak slak

snazilka19993
27. aug 2016

@mausy21 ja tu nic neriesim ja tu hladam odpovede nic viac.. Mozno skusenosti ale uz to tu rozpisovat nebudem ani nic ineho.. Som snazilka a nieco uz mam za sebou.. Skusenosti s testami atd.. Takze viem co a kedy je a ako.. Mam slabu maternicu a mala som vela pozitivnych testov co sa vsak neudrzalo a odislo s ms.. Tieto informacie nemam z netu ale od dr. Tak sa majte a dakujem za odpovede.. Dovi dopo 🙂 :*

mimala555
27. aug 2016

@snazilka19993 ahoj gratulujem ku krásnym kolajnickam kiež by aj moje tak pekne vykukali 🙂 a prosím ťa koľko si DPO?

mirkafu
27. aug 2016

@slniecko27 ja som si robila dva rôzne testy už si nepamätám značky ale na obidvoch som mala duchov a to som bola už 6 tt ked som si robila test meškala mi len druhý den a mesiac predtým som mala normálne menštruáciu ale ta druha slabučká čiarka nezmizla

snazilka19993
27. aug 2016

@mimala555 ahoj tak ja tu koncim lebo podla niektorych moc riesim tehu testy 🙂.. Niektore nevedia pochopit.. Keby bol az tak mamatest falosny,tak mi nebude ukazovat kazdy druhy den ciarky co su silnejsie... Tak ja som 13dpo

snazilka19993
27. aug 2016

@mausy21 boze ja sa tu svami hadat nebudem :D co ak som mala ovulku hned po ms? Viete mi to zistit ? Ja som tu ziadala jedine.. SKUSENOSTI A NIE DEKETIVOV...:D

jakales
27. aug 2016

@snazilka19993 moj prvy test tak vyzeral robila som cca 7dni pred ms, a preistotu som nakupila aj ine a kazde vysli pozitivne samozrejme tmavli 🙂

nikolienko
27. aug 2016

@snazilka19993 nikto ti nechce nic zle to mi ver 🙂 len niekomu ozaj nejde do rozumu ze si mala ovu na 4dc v posledny den MS 🙂 pokial by si bola dnes cca 17dc a 13dpo tak to uz by si mala mat zachvilku mrchu (podla dlzky lutealnej fazy kt. byva cca 14-16dni) a skutocne ti len dobre radia skusit aj iny test a neviazat sa na to ze ak ti mamatest ukaze // a dalsie 2druhy ti neukazu nic ze tie dalsie su zle, ked ti to potvrdi jeden druh tak iny aspon pouzit ako kontrolny, mozno neukaze rovnako silnu ciarku ale ukaze aspon nejaku, nikto tu nemysli nic v zlom, velmi ti to prajem ako aj vsetkym ostatnym snazilkam ! podla mna pockaj este aspon tyzden a potom skus ten digitalny, zatial na to nemysli aj ked viem ze je to velmi tazke 😉

nivea777
27. aug 2016

@snazilka19993 pepino nie je taky tenky pruzok..ja ti nechcem zle..prekonaj svoj odpor k tomu testu..ak ti ukaze // si na 99% tehotna.. ten test nesklamal..budem drzat palce

nikolienko
27. aug 2016

@snazilka19993 nikto a to verim ze ani @mausy21 sa predsa s tebou hadat nejde 😀 nerobime detektivov ale sama pises ze si ziadala skusenosti a tie sa ti tu pokusame odprezentovat 🙂

mausy21
27. aug 2016

@nikolienko dakujem ti myslim ze chce pocut ti ze je tehotna.preboha ved ja jej to doprajem bodaj by kazda z nas tu uz zuuufalych mala krasne ciarky..ale ona si ho ori stale svoje.no nic ...tak co uz asi sa uz nebudem radsej vyjadrovat...ja som jej len napisala co si myslim..hlavne to co je z mojho pohladu realne.zbytocne sa chlacholit falosne pozitivnym testom a zistit ze to ozaj bolo tak,ako urobit iny a byt si ista..takze tolko.ale ja vam nam vsetkym moooc prajem!!!nie som zlaaa😢😢😢😢

nikolienko
27. aug 2016

@mausy21 nemas mi za co dakovat 🙂 ja viem ze nie si zla 😉 ved jasne toto je forum vsetci mozu pisat co si myslia a nemusia spolu aj vsetci navzajom suhlasit 🙂 ale ked si niekto pyta radu tak sa mu ju samozrejme pokusame dat a nie mu uskodit 🙂 ja by som tie testy brala s rezervou a nie ze su pozitivne supis, ak by mi ukazal postupne aj iny test tak ano. radsej si chvilku mysliet ze to nevyslo a potom sa potesit ze predsa sa to podarilo ako sa predcasne tesit a potom zistit ze to bolo prilis skoro.
mne sa postastilo a dufam ze vsetko bude ok takze ja vam vsetkym posielam vela vela pozitivnej energie a mega tehu bacily pre kazdu 😀 nech sme tu aj vsetky naraz tehotne :D aspon bude veselo :-P

mausy21
27. aug 2016

@nikolienko dakujem za bacilaakov 😆😆😆😆

snazilka19993
27. aug 2016

Baby ale vsak ja som poho.. Neviem teraz o co vam ide :D .. Nerozoberajte ma lebo ja to nemam rada led ma rozoberavaju a citam iba lutosti :D ano verim a pevne dufam ze to bude tehu lebo si to zelam ale neprajem si aby ma lutovali.. Proste ukoncime a nemusite odpisovat..ja sa vam ozvam mozno skor alebo mozno o dva tyzdne ci som dostala alebo nie.. Ked budem mat nieco nove,tak na 100% napisem

mimala555
28. aug 2016

@snazilka19993 women secret neukázal ani mne nič a dokonca som sa nikde nevedela dočítať ci je to 10 alebo 25. No teda možno mne neukázal lebo nemal čo ale podla mňa tehotná si 🙂 mama testi sú OK. Ja zasa neverím pepinom tam sa mi ukázala druhá čiarka asi až po pol hodine a potom zmizla ti sú voľake divné... 🙂 tak držím palce a určite daj vedieť 🙂

snazilka19993
28. aug 2016

@mimala555 ahoj dakujem pekne.. Podotykam ze taketo skusenosti som ocakavala 🙂 tak dnesny mam tu 🙂

mausy21
28. aug 2016

@snazilka19993 supeeer gratulujem !!!

snazilka19993
28. aug 2016

@mausy21 potom budem postupne pridavat ak mozem 🙂

mimala555
28. aug 2016

@snazilka19993 no úžasné silnie 🙂 🙂 gratulujem a určite dávaj vedieť 🙂 k Dr sa chystáš kedy? Ja skúsim zajtra tak som zvedava celi vikend som jak na ihlach a bojím sa že sa zasa druhá neukáže :( naviac som ostala trochu chorá :(

snazilka19993
28. aug 2016

@mimala555 ak bude vsetko tak ako ma byt a // budu pekne rovnaky co dufam ze buduci tyzden uz ukaze,tak kupim digitalny a podla toho ... Ak by sa postastilo tak asi v case ms by som isla 🙂.. Ja som tiez na ihlach lebo mam strach stych testov a urcite ma vies pochopit.. Ty si natom ako?

nivea777
28. aug 2016

@mimala555 chora som bola aj ja ked som zistila ze som tehu..resp. som mala pocit ze mi zacina chripka a bolo to tehu

mimala555
28. aug 2016

@snazilka19993 neboj keď ti tak krásne visli už nezmiznu 🙂 ja skúsim zajtra síce to bude 11dpo ale dúfam že ak tam je tak sa ukáže a ak nie už len mrchu čakať jaj bože ja ju tak nenávidím 🙂 a mama testom verím pretože mám 4 ročného syna a bol to práve ten test ktorí ho odhalil 🙂 koľajnice boli jak svet a to som testovala pred MS asi 5-4 dní. Sama seba teraz nechápem prečo tak panikarim a testujem jak šašo 🙂 ale moc chcem aby mal súrodenca a sam hovorí že chce sestričku 🙂 hej ešte si aj vyberá 🙂

mimala555
28. aug 2016

@nivea777 keby som sa len tak cítila asi si začnem namyslat 🙂 ale už pomali nemám ani hlas 🙂 ďakujem 🙂