Som 15 dní po styku. Je tam duch?
Som 15 dni po pohlavím styku .. ms mám nepravidelnú keďže stále kojim .. druhé babo neplánujeme zatiaľ keďže mala je dosť náročná … 🙈
Správ si druhý test , nie tento pepino
Je tam duch - ale tieto duchuju aj s vody. Skus si spravit iny.
Takýto test som mala a bol pozitív. Či tento falosne duchuje netuším, ale ducha vidím
@cecilia29 pri
@anjelicek26
@kleopatra114
@ivver pri dcérke som 10 dni po styku už koľajnice na tomto teste
@kvetinkaaknitevk zavisi, kedy sa male oplodni (kludne aj 5 dni po styku) a uhniezdi (kludne aj 10 dni po ovulacii), tam mas obrovske rozpätie - od 1.den styku oplodnenie a 6.den najskorsie uhniezdenie a rast hcg... uvidis, ci zajtra posilnie alebo je to len take postrasenie.
@kvetinkaaknitevk Ahoj ,vidím čiarku. Ale môžem ti povedať za seba ,že som ho robila pár dní dozadu a u mňa na testoch už krásne čiarky a na tomto takmer žiadna. Skús aj iný test
@kvetinkaaknitevk Ok, ale tato nová slabozelena sarza býva zlá, mne duchovali oba z balíčka , beriem hak, tehotna nie som
@kleopatra114 to by som bola rada momentlane na to nie som naoazj pripravená
Je tam duch..: skús o 2dni iný test ak je to tehu bude silnejší ak je to len ten zlý test tak bude další negativny
Vyskúšaj iný test. Ale tento vyzerá už pozitívny.
@kvetinkaaknitevk po 1h to je už neskoro na to pozerať… platný výsledok je tak do 5min max
@kvetinkaaknitevk ale ciarky mas na oboch 😝
@kvetinkaaknitevk
@lucylliana
@jaskolka
@lucylliana
@kvetinkaaknitevk
@cecilia29
Takze to bola ta zlá sarza pepino 🙂 ale je mi aj trosku ľúto Haha 😬
@anjelicek26 ale to už je podľa mna po limite to bolo po 5 minútach a dočítať sa mal do 3 min 😂
@kvetinkaaknitevk je tam jasna druha ciarka aj na tom druhom... podla mna si mala posunutu ovulaciu, preto je to este slabe, ale je tam...ani nemusim zoomovat... ako vyzera teraz po zasuseni?
Podľa mna tehotná byt mozes , moje pepino testy duchovali skoro neviditeľne , ty máš jasne čiarky.
Ja by som skúsila o pár dní zase, toto vyzerá, že aj druhý test máš pozitívny. 3 minuty a 5 minút zase až tak rozdiel nie je.
Tak ako baby píšu nejaký duch sa tam črtá aj na tom novom. Ja by som skúsila ešte za 2dni znovu
@kvetinkaaknitevk no ja by som na tvojom mieste ešte veľmi "nesmutila" 😁 lebo to že je to slabé po limite ešte nič neznamená. Aj keď je 16 dní od styku tak dôležité je aj kedy bolo bábo uhniezdene. Ja som napr presne vedela kedy mám ovuláciu a aj tak je babo 4 dní mensie, čiže sa asi dlhšie uhniezdovalo. (Neskôr ho bolo vidieť aj na usg ) asi by som skúsila na tvojom mieste digitálny zajtra ráno 😉 aj keby, neboj sa , zvládneš.
@anjelicek26 to je tak ale po 2 hodinách asi lebo som nebola doma 🤷🏼♀️
@kvetinkaaknitevk tak ti gratulujeme k tehotenstvu🙂
@kleopatra114 myslíš?🙈 ja tomu nejak neverím keďže furt sú tie testy Čiarky slabé a po limite odčítania 🤷🏼♀️
skus si robit testy poriadne tak ako sa maju a neriesit vysledky po 2h, alebo sa na to vykasli a chod rovno k lekarovi a budes vediet.
@simca06022011 načo tu chodíš mila Simca keď ta iritujú nejaké príspevky? ❤️ Testy robím tak ako sa majú a pri prvom tehotenstve 5dnk pred ms boli jasne koľajnice 🙂 verím že nájdeš šťastie v živote 🙏🏻
@kvetinkaaknitevk moje... tiez 15 dni po styku a 3 dni do ms
Ono ked sa ti objavy ciarka to tam uz aj ostane jedine ze test vyschne ale podla testu si tehotna😊gratulujem

@kvetinkaaknitevk ja vidím