Som nie som? Tehotenský testa druhá čiarka?
Ahojte dievčata v skutocnosti viem akoto chodi a viem ze pri negativnom vysledku jednoducho nieje nic. ale teraz ako pozeram na ten test neviem zaspat. prave somprisla z nočnej a este z pred dvoch mesiacov mi ostaltehotnesky test. akurat som sa zamyslala nad tym ze mi meskaju dva dni ratala som na menstruacnej kalkulacke a ze nosim tampóny a furt nic a nic.. taksom dosla domov ocikala polozila na pracku ze idem sa osprchovat vylezem z vane a toto😮😮😮.. Tak ja len ze ci mate niektora taky isty nazor akoja ze akv prvy den meskajucej menstruacie mi vyjde toto... taksom tehotna ze? 😊 prikladam fotky a v skutocnosti je ciarka o nieco jasnejšía... baby neukamenujte ma jednoducho nemôžem teraz v noci zobudit vsetky kamaratky muza a mamu a keby som sa nespytala asi umrem od zvvedavosti...

Aj ja tam vidim druhu ciarku.To je novy test vsak?Neni ten sppred 2 m.ze by si ho znovu pouzila ze.
Aj ja tam vidím //, spravila by som ráno ďalší... Ale myslím, že môžem gratulovať!
@andreal1 Jasne, ze tam je ciarka. Drzim ✊🏻✊🏻 nech silnie
@andreal1 jasné že si je to tam gratulujem a držím prsty kolke babetko? 😁💕👍
@andreal1 je to tam! Z ranneho mocu by bola silnejsia este. Gratulacia🍀🍀🍀
baby ďakujem pekne rano som robila ďalší s väčšou citlivostou ale ciarka stale taka ista.. skusim o par dni 😬😊😊
@andreal1 v termin ms je vacsinou taka slabsia. Pozajtra uz bude silnejsia,uvidis
@zuzka3211 si tehotna s najvacsou pravdepodobnostou
@zuzka3211 aj tebe gratulujem!!
@zuzka3211 Tie sú jasné ako facka. Gratulujem
@bobricek1979 prve 😬😊😊
baby ked Vas tu mam viete mi poradit nejake vitaminy? 😊
@andreal1 kyselina listová
@andreal1 femibion 1
@miskamia1 je vidno,ze si v tom! Gratulujem
@iwesska lebo je taká slabá, neviem 😂
Vôbec sme sa o bábätko nepokúšali, ale mame mať čoskoro svadbu, tak prišlo to trosku skôr, ale určite to zvládneme a tešíme sa. Nieje skoro ale ísť k lekárovi? Chcem si hcg zobrať ešte z krvi, aby som v tom mala 100% jasno 🙂 ale ďakujem za názor.
@miskamia1 kedy si mala mat ms?
@gabuliacik 13.2. A ešte sa asi nestalo, žeby mi meškala.. nieje skoro ísť k lekárovi zajtra? Určite tam ešte nič neuvidí..
@miskamia1 urcite este pockaj na sono. Alebo si zavolaj a povedz kedy bola posledna ms a daju ti terminik
@andreal1 je to tam 🙂 gratulujem vam
@andreal1 aj mne chvíľu trvalo kým mi čiarky zosilneli, Nebojsa je to tam.

@andreal1 je tam vidieť druhá čiarka gratulujem 🍀😍 .. skús si spraviť ráno ešte jeden, mala by byť silnejšia🍼