icon

Som podľa vás tehotná?

kralovamici
30. dec 2013

Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂

viki1077
31. dec 2013

@kralovamici ked sa foto uplne priblíží niečo tam naozaj vidno no tak nechcem dopredu gratulovat ale mysliim si ze sa vam to asi vydarilo 🙂

kralovamici
autor
31. dec 2013

@viki1077 neukazuje mi tvoj komentar :/

kralovamici
autor
31. dec 2013

@viki1077 uz ho vidim....no ani ja sa nechcem dopredu tesit ale proste som stastna ako blška :D 🙂

viki1077
31. dec 2013

@kralovamici no uprimne povedane tesím sa spolu s vami 😉 to aj ja som taka ze aj ked este nic na isto neviem aj tak sa tešim len tak dale urcite vám to prospieva 😉

kralovamici
autor
31. dec 2013

ty si poklad 🙂 dakujeme krasne este raz...ak budem vediet zohnat aj dnes test,tak si ho urcite spravim vecer alebo max zajtra rano 🙂

karmela
31. dec 2013

@kralovamici tak sa mi vidi a dobre sa mi vidi,ze sa zadarilo 🙂

kralovamici
autor
31. dec 2013

@karmela thujj,thujj...nech mas pravdu 🙂

karmela
31. dec 2013

@kralovamici podla mna ciarka bude zodna na den silnejšia 😉

kralovamici
autor
31. dec 2013

nech je ako povies 🙂

hanelka1
31. dec 2013

tak si sprav rychlo testik, ak si tehulka bude uz urcite slaba ciarocka🙂 drzim palceky!napis ako to dopadlo🙂

viki1077
31. dec 2013

@kralovamici 😉 no cakam na dalsie mile info 🙂

kralovamici
autor
2. jan 2014

@viki1077
@hanelka1
@karmela
@awalancha3
@nely459
Dnes som si spravila digi test clear blue no dopadla som takto :( asi z toho nic nebude :(

kralovamici
autor
2. jan 2014

mrcha mala dnes dorazit no nejak meska :/ neviem,co sa to somnou deje...mohol tento test zle ukazat?

karmela
2. jan 2014

@kralovamici Hmm moja tak toto neviem ci tento testik moze zle ukázať.Podla mna moze ak je slabé hcg.Kazdopadne by som este pockala ci mrcha dôjde a testla este paru dni

23petka
2. jan 2014

Ahojte,vcera som mala dostat ms,robila som si test a vysli // a dnes som ho zopakovala a zase //.potrebujem ist co najskor k dr.kvoli praci...kedy su vysledky z krvi?v kolkom tyzdni teraz som vlastne??

pingu1
2. jan 2014

@23petka tehotenskakalkulacka.sk

23petka
2. jan 2014

@pingu1 tak podla kalkulacky som 4tt a 1den.a je to spolahliva kalkulacka?

karmela
2. jan 2014

@23petka výsledky z krvy su aj hned v ten den.A v kolkatom týždni si vies asi len ty.Gratulujem

kralovamici
autor
2. jan 2014

@karmela no skusim zajtra palickovy test 10ku a uvidime.....dufam,ze ozaj mam len slabe hcg...napriklad sesterke test ukazal,ze je tehotna len ked bola v 10tom tyzdni a aj vtedy mala len strasne slabu ciarku...prvu menstruaciu mala a druha jej uz neprisla...mozno to mame v genoch...no uvidime za par dni...zatial mi neostava nic ine len dufat 🙂

karmela
2. jan 2014

@23petka aj tehotensky test co vidíš vyššie na obrázku ti ukaze v ktorom tt si

23petka
2. jan 2014

@karmela dakujem 🙂

karmela
2. jan 2014

@kralovamici držím ti palceky aby to vyšlo pozitívne

23petka
2. jan 2014

@karmela tak podla teh. kalkulacky mi vychadza 4tt a 1den,tak mozem si to ist dat potvrdit dr.na krvne testy nie?

pingu1
2. jan 2014

@23petka tak si v 5 tt

kralovamici
autor
2. jan 2014

@karmela dakujem 🙂 ;)

karmela
2. jan 2014

@23petka z krvy ti urcite uz vyjdú pozitívne výsledky a 5-6tt uz vidiet aj na sone

23petka
2. jan 2014

@pingu1 som stastna,ale este predsa pockam na to potvrdenie dr. Nemozem tomu uverit,cely den som sa chodila pozerat na ten test 🙂

23petka
2. jan 2014

Dakujem za odpovede 🙂

kralovamici
autor
2. jan 2014

@karmela este jedna otazka,su tieto digi testy 25ky?

karmela
2. jan 2014

@kralovamici sa mi vidi,ze su 25 ale niesom si ista