Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
Ahojte,myslite ze ked mi vysli 3 testy //,ze to moze byt ze aj nemusim byt tehu?...viem,ze je to mozno trochu hlupa otazka,ale za otazku nic nedam...
@23petka mozno on nebude nic vidiet ale to uz je na nom, daj si zobrat krv.. mne takto lekar povedal ze uuurcite nie som tehu, ale ja stale ze som.. urobil sono a veru som bola 🙂 A neboj sa 🙂))
@simca06022011 ja si chcem dat zobrat krv,lebo na sone to urcite neuvidi..
@23petka zalezi na kvalite UZV. Mne dr. nasla spendlikovu hlavicku na 8DPO. Presne odhadla hovori ze to moze mat tak 8 dni a trafila sa🙂 Ja som sla tak skoro preto lebo som to mala komplikovane. Ale to je o inom strach mala asi kazda jedna z nas pred prvou navstevou u lekara. Neboj urcite si tehula
Jasnéééééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to je asi dva -tri týžne gratulujéééém 😀 😀 😀 😀 😀 Vravela som
@kralovamici Jasnéééééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to je asi dva -tri týžne gratulujéééém 😀 😀 😀 😀 😀 Vravela som vela zdravíčka a šťastíčka
@didi19 no mrcha meska 3 dni...dnes rano som si spravila tento test,po pol minute som nic nevidela tak som ho uz cely od nervov hodila do suflika...pred chvilkou som bola v kupelni a nieco mi sepkalo,aby som ssi ho pozrela a zrazu som uvidela toto...rychlo som zavolala kamaratku ze ci si uz len nenamyslam a ona mi povedala ze nie,ze toto tam uz musi byt...dufam,velmi dufam,ze zajtra rano ma caka podobny vysledok 🙂 dakujem krasne,no priblizne by to mal byt 2-3 tyzden 🙂 som vysmiata ako ruzicka 🙂 🙂
@kralovamici No presne to som urobila aj ja kúpila som si tie kde sú dva 😵 😵 lebo som vedela že je príliš skoro ale bola som zvedavá 😕 😕 tak po 3 dnoch som si spravila a jasné že som nič nevidela a odložila bokom a o týždeň a pol druhý a potom tam bolo také slabé ako na tvojom ked som ich išla odložiť k tým čo som mala po dcére aj na prvom bolo vidno veeeelmi slabučko 😉 😉 😵 tak ma mrzí že som ho dala bokom a nečakala dlhšie.
@didi19 ja ked som to uvidela,riadne sa mi ruky zacali triast...bol to taky zvlastny pocit,ale prijemny 🙂 dufam,ze bude stale len a len silnejsi 🙂
@kralovamici a už si si robyla s prstienkom že čo to bude??
@didi19 nie,nerobila...ani neviem,ako sa to robi,poradis? 🙂
@kralovamici jeeeeeeej gratulujeeem 🙂
@nely459 no dakujem moja,dufam,ze nam to vyslo a ze to neni falosny poplach 🙂 😉
@kralovamici jeeeej boze aka som stastna normalne anoo jasne ze silnie ved ju tam uz pomalicky krasne vidiet jeeeeej tak precalen sa podarilo velmi krasne gratulujeeem 🙂 tesiim sa spolu s vami 😉
Dakujeeeem....no dufam ze to bypude zajtra este krajsie 🙂 si poklad moja 😉 :-*
@kralovamici Určite je silnejší. GRATULUJEM, toto je určite tehu.
@zuzka0405 som rada 🙂 dakujem 🙂
Ahojte 🙂 viete mi niektora poradit????? mam 42 den cyklu a menstruacia nikde. Mohla som otehotniet aj den pred prichodom mesntruacie ktora neprisla?????vobec sa necitim ze by som mala menstruaciu dostat. sem tam mam bolesti v podbrusku a inka len taky zvlastny tlak a vydute brucho. mozem byt tehotna?
@sstalynda a test si este neskusala? 🙂
@kralovamici nie test som este neskusala 🙂 lebo neviem ci sa da otehotniet den pred prichodom MS
@sstalynda vsetko je mozne v dnesnej dobe 🙂 a kolko dnove cykli mavas?
@kralovamici 30 az 32. takto dlho mi nikdy este nemeskali. myslis ze keby som tehotna uz by to na teste bolo vidiet????
A ovu si mala kedy?no desiatkove ukaze niektorym babam tehotenstvo v rannom stadiu.skus,s tym nestratis nic 🙂
@kralovamici no ved to ze si nepamatam kedy som mala ovu. ale poslednu MS som mala 25.11. a 25.12. sa to mohlo stat. dovtedy sa to urcite stat nemohlo to viem 100%.
@kralovamici ahoj držím palceky nech silnie a potom budem srdečne gratulovať 🙂 vyzera to na úspešnosť takze tfuj,tfuj,tfuj nech to zajtra rano ukaze este krajšiu a výraznejšiu čiarku

@viki1077 uz sme si s priatelom povedali,ze to nebudeme silit a ze uz nebudeme na to ani mysliet az tak casto.ak sa ma zadarit sa zadari 🙂 v pondelok skusim znovu.zatial len oddychovat budem a relaxovat 🙂