icon

Som podľa vás tehotná?

kralovamici
30. dec 2013

Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂

kralovamici
autor
6. jan 2014

@viki1077
@nely459
@didi19
@karmela
baby,moze sa mi stat ze 25kovy test mam ovela silnejsi ako 10kovy? ten jeden na obrazku je 25kovy a tam kde su tri to su 10kove od soboty az do dnes...

kikuska9935
6. jan 2014

@kralovamici ja na tom dnesnom (kde su 3) vidim ducha .) aj na tom v strede...

kralovamici
autor
6. jan 2014

@kikuska9935 ved hej,je tam ciarka,len slaba...a na to jedno 25kovom je silna..toto nejak nechapem :/

kikuska9935
6. jan 2014

@kralovamici tie testy su vseliake blbe 🙂 podla mna si 🙂 chod k lekarovi nech ti zoberie krv 🙂 ja uz na testy neverím 🙂 lebo som si robila aj ovu testy a tie mi vzdy ukazovali , ze nemam ovu..... dnes som 19DC tak dufam , ze sa nam zadarilo... po 8mesacnom snazeni sa..... no ale neviem, je mozne ze ma boli podbrusko uz teraz a dnes rano som zvracala trosku akoby kyseliny a ked som umyvala podlahu sa so mnou svet zatocil? to je blbost, nie?

kikuska9935
6. jan 2014

@kralovamici aaa ozaj, co presne znamena DPO?

kralovamici
autor
6. jan 2014

@kikuska9935 no dufam,ze to je fakt tehu 🙂 no podla mna by bolo skoro na priznaky,ale vsetko je mozne...telo kazdej jednej zeny reaguje na tehotenstvo inak 🙂 tak vam drzim palceky,nech sa zadari 🙂 😉

kralovamici
autor
6. jan 2014

@kikuska9935 dni po ovulacii 🙂

vercatore
6. jan 2014

no aj mne poradte, poslednu mrchu som mala 29.11.2013 a odvtedy sa mrcha nedostavila robila som si vcera tehu test a uplne negativny, len jedna ciarka. s manzelom si davame pozor, pretoze uz mame dve krasne deticky a neplanujeme tretie 😉 som dostala v novembri mrchu prvy krat p porode.sice tlaky v podbrusku mam ale zaiden vytok a ani nic, len ze nedosla mrcha a este kojim. test som si robila na vecer ale taky co sa moze cely den. a mrcha mi meska 10dni

kralovamici
autor
6. jan 2014

@vercatore podla mna sa ti este telo dava do poriadku od porodu,preto ti meska mrcha 🙂 ak nedojde dhsiu dobu tak zajdi k dokimu 🙂 ten to poradi,ze co a ako dalej a ze od coho to moze byt presne 🙂

kralovamici
autor
6. jan 2014

a tu je dnesny 25kovy z rána po vyschnuti 🙂 vyzera to na tehu uz ozaj 🙂

23petka
6. jan 2014

Ahojte,zase potrebujem radu,myslite,ze je to v poriadku,ked od 28DC do 33DC mam na teste stale slabe ciarky?testy su 2 z jednej znacky,potom dalsia znacka a este 2 zase z inej znacky...

janinah
6. jan 2014

ako len naše mamy mohli žiť bez teh. testov? 😀

karmela
6. jan 2014

@kralovamici gratulujem urcite si tehotna.Jeej krásna ciarka.A ano moze sa stať ze testy takto ukážu.Pisala som ti minule príklad na jednom mala kocka slabunku čiarku a na druhom pekne viditeľnú 🙂

vercatore
6. jan 2014

@kralovamici alebo si skor test spravit rano? ale keby som bola podla mna tehu tak aj vecer je tam ciarka uz je to 10 dni co mi meska

kralovamici
autor
6. jan 2014

@karmela dakujem ti krasne 🙂 som rada velmiiiiii 🙂

kralovamici
autor
6. jan 2014

@vercatore po 10dnovom meskani by ti test ukazal ciarku aj vecer..podla mna sa nemusis bat,tehu to nebude 🙂

vercatore
6. jan 2014

tak to snad, mozno o 5 rokov ale teraz nie, pockam do zajtra spravim si rano a vo stvrtok som objednana na gyndu na zavedenie vnutromaternicoveho telieska tak to oddialime a budeme riesit mrchy

kralovamici
autor
6. jan 2014

@vercatore tak drzim palce aby bolo vsetko ok 🙂

kralovamici
autor
6. jan 2014

baby,digi test mi pred chvilkou potvrdil tehu 🙂 som stastna ako blška 🙂 uy len ench je všetko ok 🙂

karmela
6. jan 2014

@kralovamici supeeeeer tak uz mozem popriat vela zdravicka a pekne tehulkovanie 😵

hnedula
6. jan 2014

@kralovamici zo srdiečka želám 🙂 krásne tehulkovanie prežívam niečo podobné ako Ty keď som čítala čo si písala ako by som to bola Ja ja mám MS dostať 10.1 tak uvidím

kralovamici
autor
6. jan 2014

@karmela dakujem ti krasne moja...som stastna velmi 🙂
@hnedula tak dufam,ze ti mrcha nepride,drzim palceky a dakujem 🙂

viki1077
6. jan 2014

@kralovamici no to ozaj nechapem ako to je teda s tymy teh testami.... no ale v kazdom pripade ti gratulujeeeeeem krasne tehulkovanie... 😉

kralovamici
autor
6. jan 2014

@viki1077 no ani ja nechapem,ale uz je to jedno...hlavne je,ze digi ukazal pekne tehotenstvo 🙂 dakujem ti,vela si mi pomohla 🙂 :*

viki1077
6. jan 2014

tak tak 🙂 jaaaj ale nemas mi za co dakovat ja som sa tešila spolu s vami ze sa vam to podarilo a občassom sa snažila ta tak trošku povzbudiť.... jeeej ani nevieš aká som štastná ze sa vám to podarilo aj ja by som uz chcela mať babatko ale musim si ja este trosku pockať kvôli škole a tak 🙂 tak GRATULUJEM ;) ;)

vera3000
6. jan 2014

@kralovamici ja som mala podobne story 😀 jeden digi negativny ale mala som taky pocit ze to nemam vzdat a o 5 dni bol pozitivny 🙂

kralovamici
autor
6. jan 2014

@vera3000 tak vela nas je s podobnym pribehom 🙂 no tak ti gratulujem 🙂

vera3000
6. jan 2014

@kralovamici aj ja tebe 🙂 hlavne nech si drobci zdravi 🙂

kralovamici
autor
6. jan 2014

@vera3000 veru hejj...nech su zdravy,to je najhlavnejsie 🙂

didi19
6. jan 2014

@kralovamici neboooooj ono ked to tam raz vijde tá čiarka hoc aj slabá ono to nezmizne 😀 😀 😀