Som tehotná?
Mali ste uz taketo alebo podobne // a nakoniec ste ale tehotne neboli? Ja dufam, ze som, len sa velmi bojim, co ak je za tym nieco ine.
Pisala som aj vedla ale tam takmer nik nereaguje...
Dakujem 🙂
je to tam..🙂 ja som mala tiez jednu slabsiu a uz som v 6 mesiaci..🙂
tak toto je bez debaty !!! 🙂 gratulka obrovska 🙂
@piacere Ahoj,mozem sa ta opytat..napisala si ze tam bol duch :D to znamena ze ta prva ciarka bola priehladna? ja mam teraz pochybnosti pretoze mi vysla priehladna a druha silna..tak neviem ci to znamena ze je test pozitivny..zajtra idem k lekarke len som nedockava... :D
ahojte baby...chcela som sa opytat stale ma boli v podbrusku uy asi tyzden ak nie viac je mi niekedy nevolno zacalo sa mi hnusit maso , berem antikoncepciu regulon, ale bola som chora a brala som antibiotika,robila som si aj test vcera vysla len jedna ciarka, dnes som bola u gynekologicky ale na sone nic nevydela ale nevilucila ani tehotenstvo tak mi brali krv ci nahodou nemam nejaky zapal alebo niesom nehotna.....mali ste niektora z vas taketo priznaky ? mozem byt tehotna? je tam ta sanca ?
ahojte maminy aj buduce maminy,chcem vas poprosit o radu...menzes som mavala pravidelne na 26.den,tento mesiac 2 dni neskor a trval len 2 dni,inak som mavala minimalne 5 dni a prve 3 dni dost silny...tento mesiac ma dokonca boleli aj prsia 2 dni pred menzesom,aj bez dotyku,co ma nikdy nebolievali...naviac som asi 2 tyzdne neskutocne nervozna,stale mi je do placu,vsetko ma vytoci...mate niektora skusenosti s takym stavom?test som si nerobila...dakujem za kazdu odpoved
@jankanelka ahoj,ja mam podobne stavy.mam uz jedno dieta a vsetko citim ako tehu priznaky...no test mi vysiel zatial negativny...do toho.som chytila nieco od malej,mam zvysenu teplotu...tak neviem.k dr.sa dostanem az cez tyzden,takze neviem na com som :-/ bojim sa dat aj nieco id teploty,dufam,ze mi moc nestupne :-/
@klomi tak mi to nedalo,i ked som si myslela,ze nie som tehotna, a urobila dnes test,negativny...tak tomu nechapem...asi to bude zapal alebo co...a ty ako?bola si u dr.?ja by som chcela ist vo stvrtok,dnes nerobili...
po kolkych dnoch od pohlavneho styku ste si robili test ?? 🙂
ahojte ja som si este test nerobila ale mali sme s manzelom nechraneny pohl. styk pred tyzdenom a mne je uz 3 den tak zle zaludok ma na jedlo ani pozerat nemozem a predtim rano som hned isla jest lebo som bola hladna a teraz vobbec ked idem na malu potrebu a sa utriem po moceni tak mam biely vytok slabsi ...myslite ze mozem byt tehotna ??
@caelley aj ja som mala presne takyto vysledok testu a musela som volat kamoske ci to je alebo nie 😀 nas maly uz bude mat v septembri dva roky, blahozelam ti 🙂
Tak to si mala podľa mňa silnejšiu ovulaciu , tá zvykne byť v polovici cyklu
no este aj co ja nesom na kolbasy a take veci mi idu na chut udene a take co ja som to inak nejedla predtim lebo som skor na ovocie zeleninu a take tak ja nvm uz ale chcela by som byt tehotna 🙂
fuuu ja netusim, my sme mali sex skoro kazdy den takze fakt nemam ponatia, ktory sex bol "TEN" 🙂 😀
ahoj dnes som bola na gynde doktorka mi vravela ze som asi tehotna eate nic nevidela kazala mi spravit test a vysiel mi taky isty ako tebe , zajtra rano si idem spravit dalsi a idem na krvne testy tak ti drzim palce , drz te aj mne
ja si myslym ze si 🙂 aj u mna bol taky pripad a bola som tehotna 🙂
gondulka AHOJ, VIETE MI PVEDAT CI BY LEKAR UZ NA ULTRAZVUKU VIDEL TAKY 4 AZ 5 TYZDEN TEHU??? TYM VNUTORNYM ULTRAZVUKOM

@wolawka Dakujem!!! 🙂