Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@zuzicek88 veď to, že ani ja si nechcem vzbudzovať falošnú nádej. Zatiaľ ms nedošla a dnes v práci ma tak ukrutne bolela hlava, že už ani nepamätám kedy ma tak bolela. Normálne som myslela, že budem zvracať. Dnes som si kúpila pre istotu 🙂 aj ovulačné testy, ak by to teraz nevyšlo - budeme testovať najplodnejšie dni.
@inge888 ano naraz,ved to su len vitaminy. No na zaciatku som si ani ja nerobievala ovu testy,ale chcela som vediet,ci vobec mavam ovulaciu a mavam nastastie,kazdy mesiac,tak raz sa musi zadarit.ale rozmyslala som,ze si zacnem merat aj bazalnu teplotu,aby som mala lepsi prehlad a potom sa uvidi co a ako
Mile baby
Citam tu tie vase prispevky vidim ze som na tpm podobne 26 mam dostat mrchu. Kedze sme sa tento mesiac s priatelom snazili o mimi a velmi si to zelame tak dufam ze nepride.lenze ja som z nervami v koncoch najradsej by som sa rozplakala stale sa sledujem uz tri dni ma pobolieva az picha v brusku a prsia zacinaju byt citlive dnes som dokonca mala biely husty vytok myslite ze to mozu byt tehu priznaky.budem rada za kazdu radu
@mala_dominica ahoj,tak tehotenske a predmenstruacne priznaky su skoro rovnake a potom je tazke to rozoznat...ja som mala tiez taku dilemu...takze aj mozes byt aj nemusis...asi som ta moc nepotesila
@23petka nene berem kazdu radu vies ja sa dost blbo citim pretoze to mimino by sme chceli moc az na to ze mne z toho prepina a moj priatel je na mna moc nahnevany pretoze nic nerobim len sedim nad internetomba sledujem sa ja cisty psychopat
@mala_dominica ja to poznam,ja som to robila tiez,pozorovala sa,po internete behala a nervozne cakala
...od oktobra som to robila a v decembri som trochu s tym prestala a 1.1. som zistila ze som tehotna...
@23petka zavidim 🙂 uz aj sa tesim ked si raz najdem dve ciarocky ale ked budem takato histericka tak neviem :'(
@mala_dominica neboj,bude aj to,aj ja som si myslela,ze sa mi to nepodari a 3 mesiace snahy a vyslo to.chce to ozaj klud,ziadny stres...mne vela pomohlo ze som bola polku decembra doma,ziadne nervy z roboty,pohoda a pila som aj alchemilkovy caj a to mi pomohlo...
@23petka ja praveze nepijem nic take ani neberem ziadne vitaminy mozno to je zle. Ked sme sa tento mesiac zacali snazit o mimi tak vzdy po sexe som mala ten dobry pocit ze aaanoo tento krat to vide a teraz 12.01 jak som mala pravdepodobne ovu som bola o tom na 100 percent presvedcena aj moj priatel bol na mna mily a bavili sme sa o buducnosti akokeby som uz fakt bola v tom lenze moje posledne dne dni su kriticke cim viac sa blizi mrcha tym viac som nervozna a pripadam si hlupo jak stojim pred zrkadlom a pozorujem sa aj teraz lezim a bolia brucho ako pri mrche alebo pred nou
@mala_dominica tak mne bolo zle od zaludka,ale to som nebrala do uvahy,lebo mam problemy so zaludkom,v podbrusku ma tiez bolelo ako pred ms a aj prsia som mala naliate a bolestive ako pred ms a som tehotna...fakt je to zle rozoznat.teraz ked uz viem,ze som tehotna,nevidim aj tak na sebe nejake zmeny,trochu ma boli v podbrusku,sem tam mi je zle a stale ma bolia krize,prsia naliate a inak zatial nic take inaksie...ja som brala kyselinu listovu a vypila som aj par tych cajov z alchemilky..myslim,ze ta alchemilka dost pomaha,lebo dala som ho aj svagrovej a aj ona je tehotna...tak ked ti pride ms,zelam aby uz neprisla,tak vyskusaj ten caj,nie je ani drahy stoji okolo 1,60 eur
@23petka dakujem za radu vyskusam urcite len dufam ze nebude treba ze tento rok sa mi uz fakf zacne darit od zaciatku. Len som pocula ze teda to uhniezdenie nemusi kazda zena zaznamenat spinenim ja sa furt kontrolujem ci nahodou nespinim a som este viac na nervy. A neviem do kedy mam cakat s testom a aku znacku kupit spolahlivu
@mala_dominica nemas zaco,ked mozem tak poradim..ja som vobec nespinila,nie kazda zena spini..a test ukaze kazdemu inak, niekomu ukaze pred ms,niekomu v den ocakavanej ms a niekomu neukaze este ani 5dni po ocakanej ms...ja som testla v den ocakavanej ms a ukazal mi uz test //...a znacka?ja som mala 3 rozne znacky...viem ze tu baby pisu ze mamatest je dobry
No najracej by som si spravila hned no minimalne do 26 musim pockat. Ovsem ak nedostanem. A kedy si zacala mat prve priznaky
@23petka
@mala_dominica tak to ti neviem ani povedať, príznaky boli už 4 dni pred ms, ale nevedela som že to sú tehotenské..
Krasne 🙂 este raz teda gratulujem.ja tiez dufam ze moje priznaky niesu menstruacne ale tehu. Keby som tento krat nasla dve asi vyskocim z kozs
Ešte stále ma bolia prsia to mám po mrche A občas vaječníky bolia.
Dost nekvalitna fotka ale zato dost vyrazna 2 čiarka čo poviete??? či?? zajtra si idem spravit ešte jeden nechcem sa zbytočne tešit ale som v napati uf..robila som si ho ešte pred ms,mavam ju aj tak dost nepravidelnu nejake vyrazne zmeny necitim nieje mi zle ale bodaj by to bolo ono 🙂) snad ked vyjdu 2 testy rovnako mohlo by to byt viacmenej iste aj ked som objednana gynekologičke predsa ona bude vedeit na100 percent
@wewuliatko174 krásne 2 čiarky. 🙂
Niki dakujem spravila som si dalsie dva rano presne to iste 🙂 tak je to tam snad neverim krasa 🙂
@danielkadanielka
@hnedula
@leren1
@barborkark
@asimama
@asimama
@janchaa
@4katarinakralova5 babule ahojteeeee!!!ako sa mate co nove???pozeram ze dve uz tehule,to je super!!ja sa toho aj dozijem??dufam,ze co skoro🙂 ja som 10dpo,testy duchuju ale neverim moc tomu,ked som ho pichla do zachoda,tak bol tehotny :( uz ste aj testikoval,tie ktore ste v cakarni?🙂 drzte sa a piste!!!!!
ahojte,neako sem ani uz nikto nechodi,co je s vami?chcem vas poprosit o radu,ak mate skusenosti niektora...zacala som uzivat Nosifol na podporu tehotenstva a tak a zevraj by mal upravit aj cyklus a mne sa stalo to,ze namiesto upravenia mi ho cely zhorsil,mrcha prislauz na 18 den od posledneho menzesu,nechapem to,co si o tom mysliet,brat ho dalej?

@inge888 tak kym si nedostala ms nic nie je stratene,vela bab pise,ze druha ciarka sa ukazala az po dvoch tyzdnoch meskania,ba aj viac,nechcem ti davat falosnu nadej,ale treba verit drzim ti palceky,nech si tehu,ja pijem cajiky a inofolic a tesim sa na dalsie plodne dni. A kupila som si minuly tyzden nove saty ciernobiele take jarne tak sa tesim aj na jar a budu sa dat nosit aj ako tehu jupiii