Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@wewuliatko174 krásne testiky gratulujem a vela zdravicka obom
dakujem 🙂 😉
ako baby som nervonzna lebo neviemmm....co to ma znamenat ak mi to meska uz 5 den bolia ma krize a trocha aj prsia co vy nato a stale mam taky pocit na mrchu......poradte
prosim dakujem zuzka
@dudulik1986 urob si test 🙂
@dudulik1986 mavas pravidelnu MS?
MS mavam pravidelnu
@dudulik1986 tak by som si spravila test a hned budes vediet 🙂
@dudulik1986 urob si test a budeš mať aj odpoveď 🙂
asi tak dam vam vediet dakujem vam baby ste zlateee
@wewuliatko174 veľká gratulácia 😀 aj ja som musela čakať dva týždne, ale vydrž a potom si užiješ bijúce srdiečko 😎
Dakujem vsetkym baby 🙂 juj
@dudulik1986 nie je za co, drzim palce, aby vysiel ako si prajes 🙂
no dakujem za odpoved
caute baby,ja dneska rano zase bielo 😒 pokial tam neuvidim ruzove palice tak neuverim..kramy mam dostat v nedelu,ale mne chodia tak o 2 dni skor,cize v piatok..prsia ma bolia stale a picha ma vo vajecniku..tiez citim tahanie v maternici,ale to si prosim pekne namyslam 😖 😀 co nove testomanky?? 😅 😅
@michelitta tebe aspon chodia pravidelne 😀 ...zato premňa je to stále prekvapenie 😎 😀 skus si testik urobit buduci týždeň a uvidíš....držím palce 🙂 😉 a mysli pozitívne samozrejme všetko príde v správny čas, vtedy kedy má! 😝
@michelitta ahoj a ranný moc si skúšala a nic? 😒 Tak nech ti mrcha dôjde najbližšie až o 9 mes.Vtedy moze. 🙂 no ja testovacia maniacka som testovala ovu a presvihla som pozitivny test,lebo som kúpila chujove mamatesty ovulacne a tam ma este aj odrbali v lekárni.Na krabicke napísané 6ks a dnu try z toho jeden čistý blud a ďalšie slabé ako čaj namočeny po piaty krat 😀
@michelitta zlatko mám veľa 70kg uf že veľa uznaj sama, chcem si dať obočko a niečo na nohu, tam to po rokoch nebude vadiť,mám34r
@hnedula moze byt,obocko mam aj ja 🙂 Ale na nohu si obocie nedavaj 😀
@karmela hej ranny,ja uz neviem comu mam verit zlatko,mam pocit ze kazy druhy den nieco vidim..ale uz som prisla na to 🙂 davaju 2 testy v jednom,lebo jeden ukaze a druhy nie 😀 takze nevidim to ruzovo :-/ a vidis,uz viem,ze od coho vzniklo,nevidim to ruzovo-ze nevim ruzove palice na teste 😀
@karmela a rozmyslala som ze by som skusila testovt len ovu testami,ze co je na tom pravdy 😀
@michelitta no moja ked ti silnejú testiky ovu malo by to byt tehu.Nemusi byt silnejší ako kontrolný ale mal by kazdy den tmavnut.A robi sa s prvého ranného mocu 😉 Skus a držím palce.
@michelitta kolko si DPO?
@karmela tak ja neviem zlatik..vyrataj..ovu som mala dost silny v piatok 17teho,ale vtedy sme spolu nespali,lebo som sa na neho nastvala,ze malo prikuril 😀 zato v sobotu,sme to odcinili,aj testy boli este silne,plus aj v nedelu 19teho a pondelok 20teho..boze vsak ja som cely vikend prevalala 😅 tak od kedy to mam ratat?? 🙄
@karmela ale dnes som 23dc..to viem isto 😅 😅
@michelitta nie obočko na nohu? to skôr tomu záchodu? stále sa testíkuješ? no ja 28dní bez sexu ☹ pripadám si ako panna 🙂 smiech?

@asimama moja ja si nemeriam a pod jazykom môžeš merať aj pocas ms.Ja si Robim len ovu testiky 😉