Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@janchaa ahoj, no ja zatial nic, stale som na to tak isto, bolest alebo take tlaky v podbrusku, prsia pobolievaju ale nejak menej sa mi zda, krize tiez cítim, takze neviem moze to byť aj "predmršný stav" 😀 ale tak zajtra si pojdem kupit test ale budem sa to snazit vydrzat a otestujem az v sobotu z ranného moču, ak dovtedy nedostanem..
@michelitta Tíško zavidim 🙂
@leren1 moja nemas co,ja som vobec nic este nevyhrala🙂 navyse to moze dopadnut jak minuly mesiac,ze test pozitivny a na druhy den kramy☹ dala som ho aj do temy duch na teste,kukni😉 drzim palce tebe aj vsetkym!!
@michelitta ja pevne verim,ze budes.kedy sa budes testovat? Zajtra? Uvidis,ze tenrokrat to bude mimi 🙂 drzim palce !
Holky ja som dnes rano pri toalete mala hnedu krv .... ☹ neviete co to moze byt?
@leren1 moja nemas to len spinenie pri uhniezdeni? 😉 neboj,think positive! 😔
@hnedula
@janchaa
@leren1
@barborkark
@sisawalter
@4katarinakralova5 Dobre ranko kocky 😉
No zeny vec je takato: Celu noc som nespala,zobudila som sa o 1dnej a potom o 4tej a uz som do 8mej len kukala jak puk..
Rano som si spravila testy,ale ze by to bolo silnejsie o tom pochybujem 😒 tento raz mi ukazal rapid clear a woman len ze minimum,menej jak vcera to ani na fotku neni.. 😒 boze tak som s nevedela dockat rana 🙂 este som si aj naska obrovske modre zily pookrajoch na kozach a bolia jak svina 😠 Jedna sa mi hlavne o to,ze neviem na com som,ci dneska sa mam spravat ako normalka ine dni,kamoske to vraviet nebudem a dame si nejake drinky,alebo jej to poviem,budem uz na "tehotenskej strave",ale zas to info moze rozposlat kade po okoli a nemusi to byt pravda ☹ ☹ rozmyslam,ci nemam dat Clear Blue,bude to asi naistejsie 😖
@michelitta daj foto obe vedľa seba skúsi dat do negatívu čítala som že hcg sa zvyšuje každý 2 deň tak uvidíš zajtra no ja som tiež nenaspala mne je stále rovnako teraz popíjam zázvorový čaj z čerstvého zázvoru
@leren1 ak dnes ordinuje lekár skús za ním skočiť
@michelitta radsej nepi, aby si si to nevyčitala neskor, ja som dostala chripku ked som este nevedela ze budem tehotna, nebrala som lieky ziadne, domáca medicínka fungovala, a teraz som rada za to rozhodnutie, teraz by som si to vyčítala....mne v prvy mesiac snazenia vysla tiez velmi slabunka ciara , viditelné pri okno ale hrozne slaba, mrška vtedy meskala 6dni a potom som dostala taku silnu ze ma zložilo z noh, zrejme sa to zle uchytilo a pocas ms vyplavilo vystielku . o dva dni skus opat, ale test tej istej znacky ako naposledy , dzrim palce 🙂
@sisawalter sisi este sa ta chcem spytat na toto co si pisala. (((ahoj ak si tehotna uz by ti to malo ukazat.ak si mala ovu pred 12dnami a prihliadneme na to ze v den ovu nemuselo dojst k oplodneniu ale o 3 dni a uhniezdovanie by u teba trvalo 10dní, a po 5 dnoch od uhniezdenia mas hcg natolko V moci ze ti ho test zachyti, tak sme na 30.12.uz by tt ukazal //.urob si test, aby si vedela na com si.drzim palce.daj vediet )))))
Ja som mala ovu 22.12,teda ten vikend,neviem ci neskor ci skor,testy boli pozitivne v sobotu 21...Cize ak hovoris ze 30.12 by som uz mala vidiet nieco na teste,to mne vychadza 9 dni od oplodnenia co je nejak skoro nie 😕 😔 😖 Pozerala som ze tebe krasne vysli testiky 14 den,ze?co je super aj realne..inac neboliava ta hlava?? mna strasne 😒 ok drzkaj sa 🙂 a dik 😉
@zaira301
@michelitta obavam sa,ci sa nespusta mrcha ☹ ale o pät dni skor? To sa mi nikdy nestalo...ta hneda krv mi tiekla aj po stehnach,to uhniezdnenie zrejme nebolo ☹ uvidime
@leren1 ja som presne pred 2 mesiaci dostala o 5 dni skor ☹ som kukala,ze diki pane boze,ze si ma nechal aspon testy kupit,teraz si ich mozem v avivazi namacat 😝 aj ti je zle moja? ci ako sa citis? nemusi to byt este mnzs,kazdy to ma ine..drz sa! 😔
@michelitta
Telo moje sa somnou pekne zahrava...rano mi bolo na odpadnutie,odvtedy pohoda,len krize bolia a prsia,a tie uz maju aj zilky,tak nechapem ...dakujem za podporu.a co sa tyka teba ,daj su pohar vinka,to ti neublizi a kamoske len povedz ze sa necitis dobre,popr.,ze radsej pit nebudes,lebo ste sa pokusili o babu (vediet ze asi si nemusi ) ,zajtra rano sa testni a uvidis,kamoska mala pozit.test az po dvoch tyzdnoch meskania
@leren1 ak by neustúpilo šla by som na pohotovosť, ja som si dnes musela dať podprsenku takú vystuženú lebo ma tie prsia bolia aby sa mi o nič netreli lebo uf, na dvorci vidno riadne žily a mám na nich alebo neviem ako to napísať urobili sa mi na nich také kopčeky či čo ani nazvať to neviem, na krížoch mám stále ten pás z Lidla čo som včera kúpila
@michelitta
Ahojte no ja som si zas vcera studovala tie fazy cyklu- folikularnu a lutealnu a neviem ani za svet ake ich mam dlhe takze z toho nasho celomesacneho snazenia moze byt tak prd. Pozerala som si ake dlhe mam cykly odkedy sa snazime a september-33dni, oktober-30dni,november-35(vtedy som mala aj velke bolesti pred aj pocas menzesu).. takze ked to spriemerujem, cyklus mam cca 33dnovy takze tento mesiac mi menzes moze prist kludne aj 8.1. takze na teste zas nemusi byt nic vidno..
Stale ma pobolieva podbrusko, vcera mi ta bolest isla aj do krizov a do noh, plus prsia ma uz tiez bolia ale toto vsetko moze byt len silnejsie pms lebo ako som uz pisala, odkedy s snazime o babo mam tie "predmršné" bolesti brutalnejsie..
@michelitta ak si mala ovu 22. V ted den nemuselo prust k oplodneniu mohlo ti trvat aj tri dni 10 dni sa mohlo uhniezdovat a 5dni trva kym je tolko hcg v krvi aby ti test zachytil ked si to zratame tak 10.januara by su uz mala vediet na com si
@michelitta ti som pisala tie najdlhsie dni co by to mohlo trvat
@barborkark ahoj, no ja tam vidim ducha 😉 ... lenze...este je skoro, pockaj este par dni, nebud hned nadsena, aj ked je to asi tazke....je velke riziko testovat pred ocakavanou MS....sice k oplodneniu mohlo dojst, ale zarodok skratka odide s MS, deje sa to velmi casto, zena o tom vacsinou ani nevie....je tu jedna expertka, ktora tento rok aspon 4x tvrdila, ze je tehotna, lebo testy boli pozitivne, ale vzdy prisla MS....aj sa jej tusim niekto snazil vysvetlit, ze mohlo ist o biochemicke tehotenstvo, ale ona si tvrdila svoje-bola tehotna a potratila...
kolko asi dni si po ovu? ja som testovala vzdy 28DC, co je u mna cca 16-18 dni po ovu a dialnica bola ukazkova...
Aha, no tak dobre ze si ma upozornila, lebo mna uz začínala chytať euforia 😀 musím to brať radšej vlažne, lebo by mi preplo.. No kedze ja mam nepravidelny cyklus a cca 31-32dňový, tak som nejak 13d po ovu..
Cítim take pichanie a bolesti v podbrusku, ale viem ze to moze byt aj pred menzesom.. Menzes by som mala dostat 6.1. Dnes som teda cca 29DC.. Tak som zvedavá.
Ahojte dievcata,mozem sa k vam pripojit?ako to tak sledujem,som neako zarovno s vami,13.12.bola mrcha a teraz ju cakam okolo 7.1...tiez sa snazime uz skoro 3 rok,pred pol rokom sa to aj podarilo,ale v 8 tyzdni nejak nebilo srdiecko...tak dufam kazdy mesiac,ze uz to tu je zasa,brucho uz boli jak dive,ale to boli aj na zaciatku tehu a prsia naliate to mavam aj pred mrchou,tak nervozne cakam...testovat este nechcem,aby nebolo sklamanie....
@danielkadanielka ahoj, no podla mna sa mozes sem v pohode pridať, síce ja som tuto temu nezakladala ale tak pre koho iného by mala byť, ked nie pre snazilky? Fúú 3.roky to ja este mozem byt v pohode spokojna, lebo my sa snazime tak vlazne ale od decembra uz naplno, ja mám 30r tak dufam ze nebudem mat nejake extra problemy s otehotnením..
A vy sa stale snazite prirodzene, ci aj umele oplodnenie si absolvovala?
Ahojte 🙂
rozmýšľala som, či vám sem napísať, bo sa nechcem tešiť predčasne- no u mňa to zatiaľ vyzerá, že posledná mrcha 30.11.. 36.DC- okrem miernych bolestí podbruška a "blbého" žalúdka žiadne iné "indície". Jediné, čo je divné, že ma nebolia prsia- tie ma brutálne bolievali pred každou mrchou. Včera som robila test, vyšiel negat. V pondelok mám v pláne si urobiť ďalší, prípadne v utorok naklusať ku gyn.
@barborkark snazime sa prirodzene,ale som bola aj na IUI,ktore nevyslo a potom som isla na laparku,ci mam priechodne vajickovody,ale pred zakrokom ma ani nepozreli,ci mozem byt tehu a bola som,nasledkom coho mi asi ta silna narkoza pripravila o drobca,co som cakala,takze uz kaslem na doktorov a ked to slo prirodzene raz,pojde aj druhy,hoci ja uz mam zachvilu 35...
@danielkadanielka Fúha, tak dúfam že tentokrát ti to vyjde už bez komplikácií.. No ja som si prvykrat dnes na teste vobec nasla nejakeho ducha, doteraz tam nikdy nic nebolo ale tak viem ze sa nemam na nic tesit, no v kutiku duse dufam, nech to vyjde.. Ale vsetko je tak ako má byť 😉 držím ti palce

@janchaa tiez si urobim najskor 9.1.
Dalsie sklamanie uz nechcem,tak to by si mala velke stastie,poznam vela bab co im to vyslo na prvy krat,tak nezabudni dat vediet 🙂