icon

Som tehotná?

janchaa
31. dec 2013

Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.

barborkark
4. jan 2014

@michelitta myslis? No dufam ze sa ta ciarka nestrati a potom ze sa to udrzi 😉

janka3233
Odpoveď bola odstránená
barborkark
4. jan 2014

ja viem, je to tak 🙂 ale dakujem vam vsetkym za podporu a komenty, ste zlaté 😉

nikus20
4. jan 2014

@janchaa ahoj a ty si si robila test ako ti vysla ?🙂

svetllana
4. jan 2014

@barborkark Ahoj, nejak som sa tu začítala..Nedá mi nekomentovať, čo Ti tu bolo napísané. Konkrétne tá studená sprcha o biochemickom tehotenstve hneď po pridaní fotky pozitívneho testu! Ako sorry, viem, že sa to stáva, ale "maľovať čerta na stenu" hneď? To ako fakt ne..vôbec nad tým ani len neuvažuj! 🙂 Sila myšlienky vie byť veľmi silná, preto mysli len a len pozitívne...Gratulujem a prajem veľa šťastia a zdravíčka 😵

danielkadanielka
5. jan 2014

@michelitta ahoj,tak ja mam dostat ms tak v utorok,tak som zvedava,sice brucho uz boli menej cez den,viac boli v noci,ale testovat nebudem skor ako v stredu,ked nepride ms...

tamarka9
5. jan 2014

@michelitta no prsia je asi to jedine co ma zacalo boliet pred ms a boli stale. Nie je to sialena bolest, ale lahnut si na brucho (ja tak zaspavam) je dost narocne 🙂 To tahanie som vcera necitila cely den iba vecer a dnes rano zase nic. Ono vseobecne ked pride bolest bruska tak vacsinou tak podvecer, vecer je to najhorsie. Juj aj ja tebe drzim palce, nech je to tam, budeme sa spolu vytesovat 😉

hnedula
5. jan 2014

@barborkark no ja som dnes 24DC už 5 deň je mi zle bolesť....... za 5 -6 dní by som mala mala byť MS dnes som nevydržala a napriek všetkému som si urobila test lebo takto zle byť toľko dní už ani nejedávam včera lej 1 rožok, a okolo 14 hod vývar toť celé moje jedlo tak dnes som robila test no neviem či si nahováram ale zdá sa že // no uvidím test spravím okolo9.1.2014
@michelitta

barborkark
5. jan 2014

@svetllana dakujem ti moc, snazim sa mysliet pozitivne ale urcite obavy tam su. Si zlata 🙂

barborkark
5. jan 2014

@hnedula ahojky aj ja mam stale bolestia krce v podbrusku a v krizoch, hlavne ked som isla vecer spat, som myslela ze som chora, horucava ma zalievala, svaly boleli, krce v podbrusku a bolesi krizov..nic moc ale aj tak mi obcas napadne ze ci sa ta mrcha nahodou neobjavi.. a hlavne ked idem na wc tak tŕpnem ci mam tam nahodou neprekvapi.. Mam taky slabulinky riedky vodovy vytok, priehladny, jak voda tak neviem ci je to normal ale tak tolko priznakov uz existuje ze sa nad tym radsej nezamyslam 🙂

danielkadanielka
5. jan 2014

@barborkark ahoj,ako tak citam,mame asi rovnake priznaky co sa tyka aj tej horucavy a toho vytoku,ale je iba cez den,vecer nie...budes este testovat,ci ciarka zosilnela?

hnedula
5. jan 2014

@barborkark no mne je zle celí deň večer nemôžem zaspať ráno som skoro hore čo mi je zle a tiež mám taký výtok ako opisuješ keď sa utriem ja ho mám 2 deň no ja som chcela vedieť či som tehu kôli práci nakoľko mám ťažkú prácu a v zime keby som nemala tieto príznaky už 5 deň tak ma ani nenapadne robiť test či myslieť na tehu ale teraz má tak silný pocit že som na 100% tehu neviem kedy som mala OV nesledujem

barborkark
5. jan 2014

@danielkadanielka ahoj danka testovat budem zajtra, no ja mam tie bolesti aj cez den, niekedy silnejsie, niekedy menej ale stale to citim.. a ked to je silnejsie vzdy sa bojim ci to naozaj neni len pred menzesom alebo co, uz ma napadlo aj mimomaternicove.. no uvidim.. Do zajtra volako vydrzim a ak bude stale aj druha ciarka tak pojdem v piatok k doktorovi

danielkadanielka
5. jan 2014

@barborkark urcite to neni nic zleho,neboj sa a zajtra testik ukaze 2 ciarocky zasa,ja este cakam do stredy,takze dlhe cakanie,tiez mam pocit ked idem na wc,ci to bude o.k.,ale musime mysliet pozitivne a mozno ozaj nas tu bude narovnako vela tehu...zelam to vsetkym babenkam co su tu,aby to teraz vyslo...

barborkark
5. jan 2014

@hnedula ani ja som nikdy moc ovu nesledovala takze v tomto to mame podobne. A kedy mas dostat? Test si si robila dnes ze? Mohla si dat foto 🙂 je to na hlavu toto cakanie a to ze to nie je hned jasne ci je zena tehu alebo nie 🙂

bajana
5. jan 2014

@svetllana kazda z nas je ina, mame tu rozne skusenosti, ja samozrejeme prajem kazdej snazilke, ktora tuzi po babatku, sama k nim patrim...ale viem aj ake je bolestne byt v ocakavani a tesit sa predcasne...
takze ano, som velka realistka, pretoze verit pozitivnemu mysleniu sa mi uz neraz vypomstilo....chcela som len @barborkark informovat o niecom, co pre nu moze byt uzitocna informacia....nebola v tom snaha o studenu sprchu ani nic podobne...len snaha o to, aby sa vyhla pripadnemu sklamaniu a s testovanim este pockala...to je vsetko

hnedula
5. jan 2014

@barborkark dostať mám MS 10.01.2014 čiže ja mám dostať MS o 5 dní nuž tes asi môj foťák je slabý a nejde to zaostriť je to fakt miny dúšik keď to bolo po 5 mniútach tak v strede T čiarky bolo jasne vidieť pásik teraz ako to uschlo je to fakt veľmi veľmi slabulinké na prsiach mám už také žily že fúúúúú keby že pridám foto že das is hrúza ☹ od 1.1.2014 sme nemali ani sex nakoľko ani pri jednej polohe nebolo dobre ☹

janchaa
autor
5. jan 2014

@nikus20 ahoj zatial nie chcem počkať do 9.1 až ms nepríde tak si spravím. Okrem toho že ma bolia prsia a sem tam ma dole pichne mi nič neni. Včera som dostala nádchu. Občas mám taký zvlášny pocit. Ale chcem byt trpezlivá.

barborkark
5. jan 2014

@bajana ale ved to je v pohode, ja som vdacna za kazdu radu, takze ja som nebola ani urazena ani nic podobne.. Ani ja si nedovolim popustit emocie natoko ze by som tu vyskakovala a vytesovala sa, pretoze viem aj v okoli aj v rodine ze jedna slaba ciarka na teste nemusi nic znamenat a ze stat sa moze vselico aj v tehu.. Takze ja som bola rada za upozornenie 😉

barborkark
5. jan 2014

@hnedula jasne ved aj ja som vcera fotila jak paparazzi, "tristo" fotiek a z toho asi iba na 10 to bolo ako tak vidno 😀 takze hlavu hore, ja viem najhorsie je ze to citime aj na tele, ja mam pocit ako keby sa mi niekto zavesil na krize a podbrusko a ja ho musim vsade vlacit 🙂 aj nohy ma bolia, a okrem toho som dnes od rána volaka nervozna aj na frajera takze zase zacinam mat pocit, ci toto vsetko nie je fakt PMS 😅

hnedula
5. jan 2014

@barborkark inak aký test používaš 10kový či 25 a akú značku? veru ostáva len veriť ja nosím teraz pás čo som si kúpila v Lidl už 4 deň tak už len hor sa do práce a čas ukáže no ja sa ozvem už len cez víkend lebo cez týždeň nemám na net čas kvôli povinnostiam pracovných a domácich
TAKŽE ŽIENKY KTORÉ MÁME DOSTAŤ MS TENTO PRACOVNÝ T7ŽDEŇ NECH KAŽDÁ NÁJDE VYTÚŽENÉ // 🙂

barborkark
5. jan 2014

@hnedula Ja som si robila vcera dva testy. Jeden bol z DM-Pepino a ten je 10kový ten mi ukázal čiarku silnejsiu a este tiež z DM-IntiMed a ten je 25kový a na nom bola tá čiarka este menej viditelna.. Ale po tom co som uz tu na konikovi videla diskusii o testoch, tak neviem ci mam tomu vobec veriť :D ale tak uvidime..
Ja zacinam v praci v utorok tak este mam cas na oddych. Skoda ze cez tyzden tu nebudes, by sme sa mohli popisat.
No aj ja zelam vsetkym žienkam, ktore sa snažia aby nám to vyšlo! 😉 🙂 😵

bajana
5. jan 2014

@barborkark prepac, ze som ta v tom prispevku oznacila, bol skor mysleny pre svetlanu....inak zajtra cakame dobre spravy 😉

barborkark
5. jan 2014

aj ja 😉

svetllana
5. jan 2014

@bajana Aj ja mám všelijaké skúsenosti..napriek tomu sa snažím nepripúšťať si negatívne myšlienky, aj keď sa vtierajú do povedomia, lebo je to prirodzené pre ženu, ktorá túži a zažila sklamanie..Strach je stres a ten je príčinou väčšiny zlého, čo sa v našom tele alebo živote deje. To je ten dôvod, prečo som mala potrebu napísať Barborke, aby sa snažila zo všetkých síl myslieť pozitívne, a nepripúšťať si niečo, čo sa vôbec nemusí stať. 🙂 Je to len zbytočné vystavovanie tela a mysle ničivej sile stresu..Ak by sa aj "niečo stalo", ono sa to už neodstane, a nebolelo by ju to menej len preto, že o tom dopredu bola informovaná. Ale dosť už týchto rečí, my predsa vieme, že bude všetko v poriadku 😉 🙂.

michelitta
5. jan 2014

@hnedula
@barborkark
@svetllana
@bajana
@janchaa
@danielkadanielka
@tamarka9
@nikus20
@janka3233 ahojte kocky a vsetky prispevatelky,ja stale kramy nemam☹ nechapem..teraz na vecer ma chytila taka depka ze som si bola zabehat okolo dediny..byvame v primestkej casti a az mi skoro zle zostalo co som nevladala ale dobre padlo..dnes rano som sa testla opat a prd makovy..uz ma to nebavi nevediet na com som..v zivote mi kramy takto nemeskali mala som dostat stvrtok na 26,teraz je 29..gyndos povedal stale brat utrogestan..kozy bolia a nebolia,brucho v poho..nemate skusenosti ze by bola zena tehotna aj ked testy negativne?zato som spravila rano aj ovulacny a tam take palice jak keby som mala ovulaciu..ale myslim si ze je to blbost ze tie ukazu skor ze si tehu🙂 do dvojiteho palickovania!!🙂))

michelitta
5. jan 2014

@hnedula cicka daj fotkuuu,tesime sa🙂 drzim palce!!!nech tu pribuda viac a viac tehul😉

nikus20
5. jan 2014

@michelitta ale ukaze 🙂 daj foto ale eld hovoris ze su viac nez na ovu tak si tehu🙂mna az po 2tyzdnoch meskania ukazali sa dve ciarky 🙂

tamarka9
5. jan 2014

@michelitta no to ze ti meska 3 dni a mas negativny test nie je vobec ziadna zaruka ze si nie tehu, lebo niektorym babam sa naozaj ukaze aj po vyse tyzdni. A ver tomu, ze ovu testy su citlivejsie, mam to na sebe overene, takze ja to tiez vidim dobre, ale mozno si mala posunutu ovulku a mas este malo hcg- ja viem ze je to blbe a uz by si chcela vediet ako na tom si ale treba cakat, podla mna to tam je 😉

hnedula
5. jan 2014

@barborkark no ja som použila ten 10-kový s maxu no neviem teraz som ho s koša vytiahla no fuj ja viem chcela som to kuk stále rovnako prišla som teraz domkov z návštevy zle rovnako aj bolesť výtok a mala som na sebe rifle nuž nevedela som obsedieť veľmi ma tlačilo dole ☹ normálne keď chcem stiahnuť brucho tak sa nedá je také napnuté
AJ VY BUDETE CHÝBAŤ ŽIENKY hoci sme sa osobne nestrtli ale dobre padne nájsť spriaznenú dušu čo prežíva niečo podobné
@michelitta no zlatko snažím sa veriť že som inak si to vysvetliť neviem ostal mi len 1 test na piatok či štvrtok ráno pokiaľ pôjdem do mesta kde ma nikto nepozná lebo je to des ako ľudia na teba čučia že čo kupuješ nuž dedina je dedina ako sa zistí pomocou ovu že si tehu? ukáže // čiaročky? či ako to funguje? nikdy som to nepoužila

@janchaa potom daj vedieť čo a ako budem na teba aj Vás myslieť žienky
krásny pracovný týždeň