icon

Som tehotná?

janchaa
31. dec 2013

Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.

leren1
8. jan 2014

@majka_3 na upravu cykli sa Majka maju pit tri salky denne po duskoch. Na prechladnutie nieje (som si teraz nastudovala ) 🙂

majka_3
8. jan 2014

@leren1 dakujem 🙂

michelitta
8. jan 2014

@leren1 ahoj,no to som chcela vediet o alchemilka,uzivanie🙂 ake blizsie info o Macekovi?vygoogli si mudr.josef maček tradicna cinska medicina🙂 ja som sa pytala gyndosa,ze mozem pit vo velkom,ale po pozitivnych tehu testoch vraj staci 1x denne..tak neviem comu uz verit😉

4katarinakralova5
8. jan 2014

@majka_3 nie až v piatok budem testovať 🙂

tomasko27
8. jan 2014

Ahojte,aj ja by som chcela byt tehotna,sice dve deti uz mam no no mam take divne pocity ze by som chcela dalsie,ale zatial sa nijak nesnazime,asi to len ja chcem teraz 🙂

leren1
8. jan 2014

@michelitta
@michelitta. Vygooglim,idem na to,dakujem 🙂 plati sa vela u neho?
Divneee ja viem tak,ze akonahle si tehu alchemilku treba hned vysadit,lebo sposobuje ztahy maternice...preto jumozno pit po ovulku aby sa mohlo pekne uhniezdit a udrzat sa,sa neviem 😉

tomasko27
8. jan 2014

Ten alchemilkovy caj si kupim,potrebujem si upravit cyklus a dufam ze aj bolesti pri menstruacii budu miernejsie.

michelitta
8. jan 2014

@leren1 no lacny nie je,vysetrenie 30eur,a chce tam aj partnera,vidi proste ako k sebe pasujete,co riesite,cisty psycholog😉 a tie tabletky,co su len ciste byliny,tak balenie na 2 mesiace 30 eur a potom da dalsie tiez za 30..ale tie byliny-nazvy som sa pobavila🙂)) kokotice,dehel,vytod,štetka 😀😀 ale mne to pomohlo velmi na kramy,nemam ziadne zrazeniny,a krv je riedka a jasnocervena🙂

leren1
8. jan 2014

@michelitta dakujem ti krasne ,ked vyzdraviem a dam sa do poriadku idem na to,uz som mu napisala.

leren1
8. jan 2014

@michelitta názvy sú pecky 😀

michelitta
8. jan 2014

@leren1 parada!!si rychla😉 neda mi to liknut z mobilu,idem do na kurz,piseme🙂

hnedula
8. jan 2014

@barborkark
@leren1
@michelitta no žienky moje ☹ do rána zimnica horúčava krče ráno okolo 1 zle že fest dalo napínalo a veľké krče bolesť hlavy........., muž chcel ísť so nou k lekárovi a mierne som začala špiniť potom to prešlo dala som si kinedryl a panadol aby som čo to pospala do práce no v v práci ked som prišla domov tak krče a pustila sa menštruácia ☹ teraz si to vyčítam že keby som nebola v práci nemuselo sa to stať keďže pracujem ťažko a ku tomu v zime ☹ teraz ležím lebo zimnica zas ☹

leren1
8. jan 2014

@hnedula moje zlate ☹ to ma mrzi...vyzera to ze vsetky skoncili sme v posteli.drz sa oddychuj !

janchaa
autor
8. jan 2014

@hnedula babula to je mi lúto drž sa, o mesiac to bude hádam lepšie drmžím palce.

barborkark
8. jan 2014

@hnedula drzkaj sa moja, oddychuj co najviac, nech si cim skor v pohode..

luciannka83
8. jan 2014

@janchaa nezadarilo sa. Som z toho sklamaná. Ale končím s naháňaním tehotenstva. Je to šialenstvo. Nechám to tak. Keď to bude mať prísť, tak to príde prirodzene. Neznášam sexovať vtedy keď je treba a nie je chuť. A hlavne, keď človek najviac chce, tak sa to nikdy nepodarí. Je choré odrátavať dni od oplodnenia aby som si už mohla urobiť tehu test a potom tam hľadať neviditeľné čiarky a robiť si nádeje. Ešte, že som na to prišla tak skoro,...

janchaa
autor
9. jan 2014

@hnedula
@leren1
@barborkark
@4katarinakralova5
@danielkadanielka
@barborkark ahojte baby tak dnes je deň kedy mala prísť mrška. Ráno som si teda urobila test. No potom aj druhý lebo som tomu nemohla veriť. Vydržala som to a bola trpezlivá.Prikladám fotku. Čo poviete môžem sa tešiť. Vlastne sa už teraz moc tešíííím.

sisawalter
9. jan 2014

@janchaa nooo vyzeraá ze sa to podarilo , urob si o 2dni dalsi či bude silnejšia čiarka , gratulujem 🙂

tajka14
9. jan 2014

zienky prosim o radu.poslednu menstruaciu som mala 26.11. a odvtedy nic.obcas ma boli podbrusko ale menzes stale neprisiel.uz som si robila aj teh. testy.minimalne 6 testov a vsetky vysli negativne.myslite ze mozem byt tehotna???dakujem

bajana
9. jan 2014

@tajka14 ak mavas velmi dlhe cykly, tak ano,, mozes...ale podla MS by si uz bola v 7tt a to by uz snad malo byt vidno....aspon duch na teste...

tajka14
9. jan 2014

@bajana dakujem.nemam pravidelnu menstruaciu.aj ked posledne mesiace bolo meskanie najviac tyzden.ale niekedy som mavala obcasne vypadky.

bajana
9. jan 2014

@tajka14 a ake dlhe su teda tie cykly? lebo ak mavas napr. 40 dni, tak ovulku mozes mat nejaky 25 den a este stale test nemusi byt pozitivny...

4katarinakralova5
9. jan 2014

@janchaa no to je už krásna čiarka,veľká gratulácia 🙂

barborkark
9. jan 2014

@janchaa gratulujem moja super spravy.. pekna ciarocka. Kedy sa chystas k dokimu? Ja zajtra a dufam ze ma nejak ukludni lebo mam dost bolesti a uz si nahovaram vselico :( dnes som si este robila test ci nahodou ciarka nemizne ale je tam a silnejsia len mi ju nejde pridat z mobilu vrr. dufam ze je vsetko ok.

4katarinakralova5
9. jan 2014

@hnedula a ty si na tom ako? Ešte si nerobila testik? 😉

4katarinakralova5
9. jan 2014

@hnedula jej prepáč nevšimla som si príspevok vyššie,to mi ad ľúto že prišla ms

leren1
9. jan 2014

@janchaa gratulujem ! Aspon niekomu sa podarilo! Super,drzim palce nech vsetko vyjde ako ma 🙂

tomasko27
9. jan 2014

Stalo sa to pocas silvestrovskej noci.MS mi koncila 1 januara,2a3 som troska spinila(dozvukyMS?).V nedelu ma zacali boliet prsia a bolia stale,take tlaky mam v nich,vecer mam zvysenu teplotu,troska mam hnacku a neskutocne vetry pritom nic take ako kapustu,strukoviny som nejedla a mna to vzdy trapilo len po tychto jedlach ale v ovela mensiej forme ako to je teraz,bolelo troska podbrusko,je mi troska tazko v zaludku ale ked nieco zjem je mi lepsie.Myslite ze sa to podarilo?

zizimimi
9. jan 2014

Ahojte babulky...7.1.2013 som mala dostat ms ale kedze mam nepravidelnu ms tak sa nad tym nepozastavujem...lenze vcera som mala strasne bolesti v podbrusku take ako menstruacne len o dost silnejsie...no dnes som mala vela vytoku ako keby vajecny bielok ale bielo priesvitny...nikdy som taky nemala a uz vobec nie tolko...co to moze byt?Dakujem

doory
9. jan 2014

@zizimimi tehu 😉 treba skusit test 😉