Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
ja keď to tu tak čítam, ženy, to fakt očakávate zázraky od tejto diskusie? veď nik tu nemá vešteckú guľu
@kvetka6390 A na čo si tam bola, keď teraz chceš vysvetlenie od nás?!
@evittam ja som sa len spytala nic zle som nepowedala mozno tu niejaka mala taku skusenost! 😉 a nie kazdy sme dokonaly ze vsetko vieme 😉
@kvetka6390 A kde ja píšem, že som dokonalá?! Ale ak idem kvôli niečomu k lekárovi tak sa ho na to spýtam a spýtam sa ho - ak nerozumiem čo povedal-čo to znamená. 😉 To je všetko. A na tvoju otázku som ti odpovedala - ak si myslíš, že si tehotná, tak žiadny lekár by na to tak skoro neprišiel a ani test.
@evittam ja viem ze hej tu som sa len opytala mozno sa tu niektora stym stretla
Tak baby, tehu asi nesom I keď som mala všetky príznaky, bo po tej vyvolavačke som to dnes dostala,som sklamana 😥😔
@reklamka2333 tak vela stastia do dalsieho cyklu 🙂
Ďakujem snáď sa zadarí nabudúce 😕
Gratulujem ✌😙
@reklamka2333 ahoj cirala som ze si dostala nedavno vyvolavacku, do kolkych dni si asi dostala mz....dakujem za info...a je mi luto ze to tentokrat nevyslo....
Tak sme v 5tyzdny ❤️❤️Vyzera vsetko v poriadku velmi sa tesim❤️
viera22 na 8 deň od pichnutia som ju dostala...ale teraz akoby som mala naraz za dve obdobia...hm...😔
To uz by zistil ked tolko ti meska ....a on ti nic nepovedal?
To netusim ja som to samovolne potratila mna ani necistili a teraz to vyslo a uz je babatko v maternici a dari sa mu vraj tak to neviem o akej sterilizaci hovoril ved nevies co ti vlastne je?
Neviem preco mi tak dlho meska ale nechapem preco mi nenavrhol injekciu na spustenie menzes ked tak dlho meska. Posledna bola 5.8.
Kolko mas rokov?
Tiez si myslim
Tak urcite je to menopauza🙂
čera o 23:36 • 2 deti • Odpovedz • Páči sa mi to Pošli IP
fotoportrét
Ahojte baby uz vcera som spozorovala ze som mala len necele tri dni menstruaciu.Predtym sme sa snazili z priatelom stale.A to mavam svoje dni 7 dni a doat silne.Mohli sa to konecne podarit? dakujem za kazdu radu

@kvetka6390 no test ti bude na nic kedze si mala sex len pred tyzdnom, tehotna nebudes, jedine ze by si otehotnela cyklus predtym