icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

natalysb
28. apr 2017

@sstalynda presne som mala kombinaciu ako Ty. Alchemika a plus kyselina listova ale tu beriem mozno tyzden ;D a vcera som si objednala kvapky gynex ze skusim aj to :D presne ako hivoris netreba na to ani mysliet. Ja som tak bola mastavena cele snazilkovanie :D absolutne som sa nesledovala a ked aj nieco bolo som si v duchu hovorila to neni mozme s tym pms! 😂 preto som si objednala aj ten gynex lebo je to na komplet zensky spodok ze nech mi aspon zmierni pms a pred tym mesiace som mala kazdy mesiac pocit ze ja som v tom :D a bola som si tym oresvedcena ze sa dtala nehoda a uslo lebo priznaky od a po z ako s knizky pre tehotne :D len tento mesiac co sa snazlikujeme som nepripisala tomu ani jeden pocit. :D mam este 1 test tak rano ho pouzijem este a ked nepride mrcha musim najst gyndu a uz len potvrdit alebo vyvratit. Ani vo sne by ma nenapadlo ze po 1 mesiaci snazenia sa to da. Pri synovi sa mi to tak stalo na 1 krat som otehotnela. A hovorim si mam 27 do 30 chcem dieta po 30tke mi to pride rizikove co som dost citala. Ale ze by to slo tak rychlo zase s tym som naozaj nepocitala. Este raz Ti moc pekne dakujem a drzim vsetky palecky aby sono dobre dopadlo 🤰❤

zuzana256
28. apr 2017

Alchemilkovy čaj sa má piť od prvého dňa ms po plodne či do polovice plodnich kedy by mala byť ovulka a vtedy prestať piť

natalysb
28. apr 2017

@zuzana256 alchemika sa pije od 1 dna ms do ovulacie 🙂

sibalka21
28. apr 2017

@zuzana256 Mala si MS takze tehu to nebude, skor na teba asi nieco lezie.... A pri uhniezdovani slabunko krvacas max. 1 den (vacsinou tak do 1 hodiny) ... No skus test aj ti to pomoze 🙂 Drzim palce 🙂

sstalynda
28. apr 2017

@natalysb to je super ze sa podarilo hned na prvy pokus. Nam sa prvy podaril na druhy pokus a toto babenko az na 7. Ale tie prve tri mesiace boli take ze sme nic nrtlacili iba sme si nedavali pozor. Ale tak sme radi. A presne. Tiez som kazdy mesiac mala vseliake priznaky a mrcha prisla. A prave vtedy ked to vyslo som si nic neuvedomovala 😂😂😂 tak to ma byt. Tak zajtra daj test budem cakat. A drzat vsetky prsty aby neprisla ta mrcha 😁

chellina
28. apr 2017

Baby my sme sa nesznžili nejako 100% ale tak pár mesiacov vždy cez plodné...a stále nič. Teraz posledný mesiac snúbenec mal poctivo MACU a ja tiež, každý deň a hneď šup a je to tam :D Dve čiarky predvčerom a stále silnejú.

natalysb
28. apr 2017

@chellina BLAHOZELAAAAAM 💃🤰

natalysb
28. apr 2017

@sstalynda tak asi nieco na tom bude 😂 cim menej si ubedomujeme tym lepsie pre nas :D hned ako rano vstanem testujem a dam Ti vediet 👶🙏 a zo ❤ edte raz moc dakujem 😇

zuzana256
28. apr 2017

@chellina máš aj foto tich liekov vitamínov macu ako vyzerá lebo je viac druhov

adria88
28. apr 2017

@chellina super, gratulujeeem

sticker
natalysb
28. apr 2017

@sstalynda a este ak smiem otazocku. Uzivas tu kyselinu listovu aj nadalej? 😉

chellina
28. apr 2017

@zuzana256 neviem ci to tu mozem písať ale to priateľ kúpil na vitalvibe.cz je to v práškovej forme, vždy som si to rozrobila vo vode alebo zamiešala do jogurtu.

daduska_maminka
28. apr 2017

Žienky mam na vas otazku. Gynekologicka mi predpisala progesterone ladeepharma .. lenze som si nevsimla ci na recepte bola 100 alebo 200mg a v lekarni mi dali 200mg . Gynoska mi povedala ze vecer si to mam vkladat lebo je to lepsie a rano si to mam davat per os .. lenze citala som aj na nete aj v letaku ze len 100mg je 2x denne ?? Mate s tym skusenosti ?? Dakujem .

sstalynda
28. apr 2017

@natalysb ano ano stale ju beriem. Akurat sa chcem spytat na gynde ze dokedy ju mam brat. Ale tak prvy trimester by som chcela urcite

zuzana256
28. apr 2017

@chellina ok dik pozrem

chellina
28. apr 2017

@zuzana256 neni zač 🙂

chellina
28. apr 2017

Inak baby veď mám celkom aj stres z toho tehotenstva. Veľmi sa teším len neviem čo na to povie moja mamina. To jedine ma stresuje. So snúbencom sme spolu 4 roky aj 3 mesiace, 3 roky spolu žijeme v spoločnej domácnosti. Nehovorila som jej, že by sme chceli babo... a teraz sa nám podarilo. Ja budúci mesiac štátnicujem, chodím externe na Mgr. a ona čakala, že nastúpim hneď do nejakej super roboty....keď sme sa zasnúbili tak sa potešila ale potom po mesiaci keď som hovorila o svadbe tak poznamenala, že veď ešte máš čas na vydaj. Ja som fakt zvedavá čo mi povie. Ja viem, že je to môj život a naše rozhodnutie ale je to moja mamina tak ma to trápi.

adria88
28. apr 2017

@chellina Ahoj, viem ako sa cítiš, ja som otehotnela pár mesiacov pred maturitou, nečakane, keď mi Dr. oznámila tehotenstvo, v momente som sa rozplakala, že čo na to povedia naši, keď som prišla domov, keď sa ma mamina opýtala, čo sa deje, tak som nevedela zo seba ani slovko dostať, tak som sa bála a hneď vedela, koľká bije... tak bola v šoku, to ano, ale dobre to dopadlo, zobrali to všetci športovo, tak stane sa... ja som bola fakt veľmi mladá a teraz som najšťastnejšia, že ju mám a všetci z nej majú radosť, z krpani veľkej.. už má 9 rokov 🙂 nikto mi nevynadal ani nič, ani môjmu vtedy ešte priateľovi... neboj, prvé dojmy sú všeliaké, to Ti verím, ale dobre to dopadne a mamina bude šťastná babička 😉

chellina
28. apr 2017

@adria88 ja mám 24, priateľ 26 a myslíme si, že máme akurát vek na to. Len sa bojím, že si to nemyslí moja mamina. Pred pár dnami mi u nej nechala švagrina nejake vecičky že ked budem mať ja bábo po synovčekovi a mamina povedala, že šak ja mam ešte čááás....a teraz ju tkto prekvapím. Ufff...chcem jej to povedať asi až keď zoštátnicujem. 5.5. ešte len idem k doktorke. na konci mája štátnice a potom rozmýšlam že poviem, ak sa podarí, že som Mgr...a aj tehu no :D

adria88
28. apr 2017

@chellina každopádne držím palce aj v štatniciach aj nech všetko dobre dopadne s maminou 🙂

sstalynda
28. apr 2017

@chellina hlavne pokoj. Ja som otehotnela na zaciatku 3 rocnika Bc. No ale ja som sa bala reakcie mojho ocina. Pre nho bola skola velmi podstatna. A aka som bola prekvapena ked sme to doma oznamili a ocino uplne s kludom ze shper my sme to aj cakali ze to coakoro pride. Normalne sme pozerali ze ho niekto vymenil 😁😁😁 bc. Som dokoncila ale dalej som nesla. A teraz cakame druhe a velmi sa tesime. Drzim palce

ela0915
28. apr 2017

Maminky, do (ne)menstruacie mi zostava tyzden. Uz tri dni ma bolia krize a picha v podbrusku a mam pocit, ze mam permanentne zvysenu teplotu, je mi sice zima, ale hlava akoby mi horela. Podla teplomera okolo 37stupnov. Zajtra rano by som si chcela spravit test...myslite, ze je este velmi skoro? 7dpo podla mojich vypoctov

duslin
28. apr 2017

@daduska_maminka Ahoj, ja beriem 100mg rano a vecer a zapijam vodou. skus zavolat lekarke a opytat sa ze ked ti dali 200mg tak ako to mas brat.

daduska_maminka
29. apr 2017

@duslin no mozem jej zavolat az v pondelok 🙂 ale dakujem 🙂

natalysb
29. apr 2017

MAMICKY ZOPAKOVALA SOM TEDT Z RANNEHO MOCU ISTU ZNACKU AKO VCERA. POOBEDE MI UKAZAL OVELA KRAJSIE KOLAJNICKY. RANO Z RANNEHO ZE SOM ICH MUSA HLADAT... :( CO TO ZNAMENA??

sstalynda
29. apr 2017

@natalysb pridaj foto.

natalysb
29. apr 2017

@sstalynda je ovela slabsia ako vcera. Vcera som robila tento isty o 15tej a vysli po 3 min a testivacia bola ovela lahsie k videniu ako teraz 😔 taak letim do mesta lo dalsie testy a zopakujem to zase o 15 tej :/ a ta ciarka teraz bola ruzova ale nebola ano taka hruba len rovna ruzova ciara 😨

natalysb
29. apr 2017

@sstalynda uz som prezerala ak fora a ze niektorym mamickam lepsie ukaze z poobednebo mocu tak dufam,ze je to aj moj pripad 😂🙏 leby si videla vyraz mojej tvare po ovikani testu som az zbledla a prve 3 minuty nic a vcera po 3 min vysiel 😂🙏

sstalynda
29. apr 2017

@natalysb vsak ale je tam. Pockaj ked bude meskat a potom testuj. Aby si nebola sklamana ale verim ze nie. Drzkm palce.

natalysb
29. apr 2017

@sstalynda musim pre sv9j vnutorny zopakovat a uz to necham tak a pockam 😔😇 ale mam aj zvysenu telesnu teplotu treti den 37. A chora nejsom som fresh len ma trplo zaleje a zmeram a zvysena. Som sa nemala ani testovat. Ale ked kazda je asi nedockava a zvedava 😝