icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

luta13
30. apr 2017

@natalysb Krasne //...Prajem zdrave tehulkovanie...Uzivaj vsetko, syncek bude mat radost z rastuceho brusenka...Moj prvy mal tiez 7 ked som bola druhykrat tehulka a veru, uzival si hlavne kopanceky a rozpraval sa s bratcekom 😉

natalysb
30. apr 2017

@lejla13 ja mam pozitivne testy :D ale mam pred ms par dni este. A sama nemozem uverit lebo som nedufala a neverila ze jeden mesiac snazilkovanoa a booom je to tam. Ale este beriem s rezervu kusok. A od kedy mi vysiel orvy test neustale mam zvysenu teplotu citim ze sa nieco deje.

natalysb
30. apr 2017

@luta13 ano mam kraaaasne ciarocky pekne sa to ukazuje uz od prveho testu 👎😍 ale este mam pred ms. Tak snad sa nic nezmeni a pekne sa to udrzi tam kde ma a bude spokojne rast. Moooooc Ti dakujem 😍😘

natalysb
30. apr 2017

@luta13 ten palcek mal byt hore som sa preklikla 🙏😇

daduska_maminka
30. apr 2017

@luta13 ďakujem isto si budem uživať. 🙂 ;)

daduska_maminka
30. apr 2017

@marcinhka11 podla vytoku po pohlavnom styku isto nezistis ci si tehotna a ešte ak ste použili kondom. Niektore otazky sa tu priečia zdravému rozumu. Prvym priznakom tehu je meškajúca mrcha.

daduska_maminka
30. apr 2017

@lejla13 ahoj. Mne mrcha meskala tyzden isla som na vyvolavacku a ani po vyvolavacke nikde, 3 testy boli negativne tak som sa zlakla ze co to bude. Tak som si spravila dalsi test po 2 tyzdnoch a uz som mala ducha a teraz si ako mlada mamička uzivam tehulkovanie. Chod na gyndu nech ti pichne vyvolavacku bud ti mrcha pride alebo to ten plodik utuži. Vela stastia 😊😊

daduska_maminka
30. apr 2017

@minanina wow krasne dve čiaročky. Užívaj tehuľkovanie 😙😙😙

luta13
30. apr 2017

@natalysb vies co, ze ani som si ten "palcek dole" vobec nevsimla?...Prajem Ti krasnu nedelu😘

lejla13
30. apr 2017

@daduska_maminka
Ďakujem za radu. Momentalne mam toho moc, som bud v praci alebo riesime svadbu.. uz len par dni takze neviem ci stiham zenskeho. Zatial budem len testovat a uvidim.. 😊

mata199020
30. apr 2017

Pekný podvečer.Mam otázku áno blbu ..Muž sa domna urobil deň po menzese,t.j.22 apríla..Je už tomu týždeň.Mozem ostať tehotná aj keď je to málo pravdepodobné? .. Ďakujem

daduska_maminka
30. apr 2017

@mata199020 ahoj mozes ale je tam mala pravdepodobnost. Pockaj si do dalsej mrsky a uvidis 🙂 a ak bude meskat sprav si testik.

daduska_maminka
30. apr 2017

@lejla13 no sak uvidis .. vela stastia ti prajem 😍😍😍

mata199020
30. apr 2017

@daduska_maminka áno len som teraz taká nedockava a nervózna..I keď viem že tehotná byt nemusím 😁

menna78
30. apr 2017

Zienky myslite ze to moze byt tehu...meska mi jeden den.len sa velmi bojim bo pred 3mi mesiami mi drobcek zomrel v 12tom tyzdni. .

menna78
30. apr 2017

@menna78 na tom teste nieje skoro jic vidiet ale doma vidim slabeho ducha

sstalynda
30. apr 2017

@menna78 je tam slabucka ciarka. Drzim palce aby silnela

sstalynda
30. apr 2017

@mata199020 je tam velmi mala pravdepodobnost. Moc ai nadeje nedavaj. A ak tehu chces byt tak sup cez plodne 😁

daduska_maminka
30. apr 2017

@mata199020 je tam mala pravdepodobnost. Bud v pohode a cakaj do dalsej mrsky 🙂

natalysb
30. apr 2017

@menna78 ja tam slabunkuuu vidim. Aj moja prva taka bola neviditelnaaaa 🤰 hlavne nestresuj

zuzana256
30. apr 2017

@tonjadabik2 keď to po hodine zmizlo tak to bol kanalik

natalysb
1. máj 2017

@zuzana256 myslim ze podavas dost milne info. To nieje pravda! Ak zmizne ciarka po hodine neznamena to kanalik. Po hodine tam moze byt hoc co. To uz nikoho nezaujima. Dolezite je testovacie obdobie. To co je po testovacom obdobi nikoho nezaujima ci to je kanalik alebo hoc co!

luta13
1. máj 2017

@menna78 vidim ducha druhej ciarky, no verim, ze bude silniet...Testuj zas o 2 dni, pripadne hod sem potom zas fotecku...A nemaj strach, viem, ze si to mala urcite tazke, ked si prisla o drobceka, no teraz to uz bude dobre, ver svojmu babätku a nemaj zle myslienky...Prajem Ti, aby Ti to vyslo na 100% a Ty si si mohla v zdravi tehulkovat...Uz len aby testik tmavol...Takto ho vidim ja 😉

mirka6882
1. máj 2017

@luta13 Ahoj, no nakoniec to nedopadlo dobre. V piatok mi začal hnedý výtok, bola som u dr. ten povedal len buď alebo... v sobotu aj menšie krvácanie a včera už aj kŕče a krvácanie silnejšie. Takže sme skončili, relatívne skoro, ale ako aj dr. povedal, bolo to menšie, ako čakal, takže pravdepodobne sa to nevyvíjalo tak, ako malo. Teraz len chcem čím skôr sa vyčistiť, ísť na kontrolu a hneď ako to bude možné, tak popracovať na drobcovi. Život ide ďalej. Som rada, že tá blikajúca bodka tam ešte ani nebola, asi by ma to mrzelo viac... hoci aj teraz sa mi ešte oči zalejú slzami-ale dám to!

luta13
1. máj 2017

@mirka6882 Ahoj, no to mi je velmi luto, ze to takto dopadlo...Prajem Ti vela sil a skore dusevne i telesne uzdravenie a co najskor zas na testiku silnejuce //...V teme "Duch na teste" boli aj take zienky, ktore hned po potrate na dalsi cyklus otehotneli a pekne tehulkuju...Takto to prajem prave Tebe, aby sa vam zadarilo a tentokrat do uspesneho konca a len v zdravicku...Ked budes potom zas najblizsie testovat a nezabudnes na mna, oznac ma, budem sa tesit s Tebou...Zatial sa maj, drz sa, poplac si, ak treba a potom hlavu hore a die sa dalej!...Boh Ta zehnaj! 🙏😘...A nezabudni, ze v Nebi mas svojho malickeho Anjelika, ktory na Teba bude davat pozor a ktory vam posle dalsieho, no teraz uz zdraveho Anjelika, ktory sa bude v Tvojm brusku vyvijat tak, ako ma 😉

tonjadabik2
1. máj 2017

@zuzana256 zmizlo a dnea prisla ms.. Ovu vraj teraz od 1 do 7 ale to mam ms a plodni dni az na konci mesiaca a sa mi posunul cyklus na 44dnovy cyklus. Kedy budem mat ovu baby???

daduska_maminka
1. máj 2017

Žienky. Trapi ma jedna vec. Boli ma v podbrusku a niekedy je to aj silnejsia bolest alebo lepsie povedane sťah. Gynekoške som sa na to pytala a povedala že je to normalne ak to nie je kŕčovite a nekrvacam. Mali ste to aj tak vy na zaciatku tehu ? 🙂 ďakujem za odpovede.

natalysb
1. máj 2017

@daduska_maminka co ja si pamätam pri synkovi mala som to ale to sa maternicka roztahuje mne tak bolo povedane. ;)

sstalynda
2. máj 2017

@daduska_maminka ja to tak toez mam. To sa roztahuje maternica. Pri prvom som to citila intenzivnejsie ako teraz pri druhom. 😀 je to v poriadku.

daduska_maminka
2. máj 2017

@natalysb no aj mne to tak povedala gyndoska, lenze niekedy je to intenzívnejsie a vcera ked som sa trosku rozculila to viac bolelo.
🙂 nemozem sa rozculovat 😀😊😜