Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@marisse2428 tak posli foto😉lebo ten tes bol jasne negativny😉
@walkyra88 Snazila som sa to odfotit, ale stale to na fotke nieje dobre vidiet.. nic si nenamyslam, priatel ju tam tiez vidi... ak ten test naozaj bude pozitivny za par dni a ciarka bude viditelnejsia, tak fotku poslem, zatial dakujem. 😉😉😉
@marisse2428 no vela testov tu baby posielaju a ked je vidiet tak na fotke to tiez musi byt vidiet moj nazor😉
@walkyra88 Tak ja to vidim aj na tej fotke, ktoru som posielala sem predtym..len to bolo tak slabe, ze som nevedela, ci to nieje kanalik. Nebudem tu nikoho presviedcat , sama uvidim o par dni.
@marisse2428 toto su moje testy ten prvy je prvy este pred ocakavanou ms 4dni a uz tam je vidiet naznak kazdym dnom som si urobila dalsi a silnela ciarka sorry ale ten tvoj test nema ani minimalny naznak ciarky a ani kanalika..
@walkyra88 To je tvoj pripad, kazde telo je ine, niekomu ukaze uz 4 dni pred MS, niekomu neskor. Vsimla som si uz davnejsie, ze vela tvojich komentarov smerovanych aj inym dievcatam bolo arogantnych. Ja som ti vysvetlila, ze nazivo je ju lepsie vidiet, ze nebudem nikoho presviedcat a sama uvidim neskor. Takze netreba ma stale poucovat a tvrdit si svoje, kedze jedine tvoje presvedcenie vychadza z tej fotografie zo vcera. Este raz dakujem, aj za nazornu ukazku. Ahoj
@marisse2428 ja pisem arogantne ?😀Ano kazde telo je ine to je pravda tak drzim palce ale nikto ta nepoucuje a arogantne nepisem ani ta neurazam je to moj nazor na tvoj test ze je negativny a bohuzial je vela pripadov co vidia aj neviditelne ale neriesim drzim palce do buducna😉
@walkyra88 Dakujem, aj ja tebe, ahoj. 😊
@walkyra88 akooo ja to vidim tak akoby si sa jej vysmievala ze ty mas testy pozitivne a vyzeraju ako ovu testy inak.. ak niekto tuzi po babetku treba ju podrzat a nie jej tak skaredo napisat.. bohuzial je vela pripadov..to co je? nikomu nic zle neprajem ani tebe ale tu sa mame navzajom podrzat.. Halooo
@tonjadabik2 sorry i u test je iny ja uz kazdu chvilku porodim 😉Pisala som drzim palce ale klamat ju ze ma pozitivny test ?ju fakt nebudem a vysievat sa niekomu to uz naozaj nerobim a nemam to za potrieb kazdej prajem pekne dve ciarky🤗
@walkyra88 ako napr..ja tam vidim naznak druhej slaby duch..ked si to poriadne pozries zblizka ale ozaj slaby. ale aj tak jej drzim palce ako kazdej ktora tuzi a caka kazdy mesiac.drzim ti palce nech mas lahky porod a nech ste zdravi. Dakujeme. nechcem aby sa tu niekto hadal.. majme sa radi ved preto sme tu. Cmuk
@tonjadabik2 dakujem aj tebe a babatko v brusku vsetko dobre a tak isto jej prajem krasne dve ciarky😊
Myslim si,ze ju nijako neurazila...naozaj sem vela bab dava dotky kde je jednoznacne vidiet len jedna ciarka...a fakt su potom smiesne tie otazky typu...vidite tam nieco?takze si myalim,ze to ze tam nic nevidela len napisala svoj nazor a reagovala na fotku,ktoru sem slecna alebo pani marisse dala...moj osobny nazor davat sem fotky tehu testikov az ked ciarka silnie a fakt ju je jasne vidno...inak bohuzial treba ratat aj s takymito momentalne pravdivymi prispevkami🙂marisse velmi drzim palce aby to len silnelo😉
@marisse2428 zial je negativny. Ale to neznamena ze nemozes byt tehu. Mne sa prva velmi slabs ciarka ukaxala az na 6 den meskania. Potom krasne silneli. Myskela som si ze bola posunuta ovulka ale nebola podla sona babatka. Drzim palce
@sstalynda Dakujem, podla mna je dnes lepsie viditelna..🙂
@sstalynda Ale fotku som pridavala cez ntb, tam som tu druhu ciarku nevidela, iba cez telefon, asi ma lepsie rozlisenie..
@marisse2428 no teraz tam uz slavucku ciarku vidno. Tak verim a drzim palce aby silnela. Meska iba den?
@walkyra88 som rada ze je vsetko ok. Aj my ti prajeme vsetko dobre
@daduska_maminka ahoj tak mi sme v poriadku má už 30cm a 1 kilo hlavička je už dole a v tureckom sede je nechcela sa nám moc ukázať špekulantka mala
@marisse2428 anooo je to tam ja som ti to vravelaaaa supeeer Gratulka Cmuk
@sstalynda Hej, MS mala prist vcera, ale mne meskava pravidelne aspon tyzden. A dakujem velmi pekne, uvidime ako to bude pokracovat, ale je to pre mna celkom sok, kedze este studujem. 😊
@marisse2428 ja som tiez studovala pri prvom synovi. A statnice robila mesiac po narodeni 😁 ale zvladli sme to obaja 😁 drzim palce
@sstalynda Ja mam statnice este daleko, ale ak to bude nakoniec naozaj pravda(stale sa mi nechce tomu verit), snad mi pomozu rodicia s opaterou 😁

@walkyra88 ako som vravela, neslo to poriadne odfotit. Dnes je ciarka trosku silnejsia a lepsie vidiet... takze uvidim asi o par dni. Ale dakujem za odpovede