icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

luta13
13. máj 2017

@zakinka25 Drzim Ti silno palceky na pondelok, nech tam Hcg stale je pritomne a nech je vsetko predsalen v poriadku, aj napriek vsetkemu...Keby sa tak zazrak stal, bolo by to uzasne...Boh s Tebou...Hlavu hore, co ma byt bude, co ma prist pride! 😘...Ak to nevyjde tento mesiac, vyjde to najblizsi cyklus, tomu verim 😉

trinka
14. máj 2017

@luta13 ďakujem moja, našťastie ti bolo rýchle a išlo to prirodzene, tak sa môžme snazit hneď 😉❤️

luta13
14. máj 2017

@trinka Boh Ta zehnaj! 😘

sticker
viky145
15. máj 2017

Ahoj chcem sa spytat.. Priblizne pred dvoma tyzndami sme s priatelom spolu spali aj sa do mna urobil no neviem ci je mozne ze som tehotna.. Mala som akurat pred menzesom lenze ten som uz nedostala.. Ale pred par dnami ma zacalo pichat v podbrusku a bolet krize a mala som aj taku iba chvilkovu bolest brucha ako pri menzese ale potom uz nie.. aj prsia ma bolia ako keby to mam dosta no neviem ci mam este pockat s testom lebo mala som to dostat tak od 7.5-10.5. Mavam to kazdy mesiac tak od dva az tri dni posunute.. Ale tak by som sa vas chcela spytat ci je mozne ze by som bola v tom?

jahodka12345
15. máj 2017

Ahojte, chcela by som sa spytat bab, ktore zobrali niekedy tabletku Escapelle. Ako sa daju zmiernit vedlajsie ucinky? Su nejake vitaminy na to alebo nieco take? A dalsia otazka ohladom spinenia po escapelle. Kolko tak asi bude trvat? Strasne ma to trapi..

34katka34
15. máj 2017

@viky145 áno je to možné. Máme nečakaného a zároveň vytúženého krásneho 4 a pol mesačného synčeka 🙂

tonjadabik2
15. máj 2017

@luta13 moja pocuvaj som bola na WC a sa utriem a ze krv..znova a zase..ale iba trosku a brusko boli ako na ms.. co sa deje??? pomoooc

walkyra88
15. máj 2017

@tonjadabik2 chod do nemocnice !!!!nemusi to nic znamenat ale aj moze

tonjadabik2
15. máj 2017

@walkyra88 a naco by som sla do nemocky.. mozno je to ovu..neviem aleboooo....

walkyra88
15. máj 2017

@tonjadabik2 mas tam termin porodu 2014sorry nevsimla som si😂😂😂😂

tonjadabik2
15. máj 2017

@walkyra88 nevadiii

zakinka25
15. máj 2017

@luta13 Ďakujem pekne za podporu...ja už som sa s tým nejak tak vnútorne zmierila, vyčistila hlavu pri práci v záhrade cez víkend 🙂 ale dnes ráno som bola na odber krvi, tak uvidíme, stále tam malá šanca je a ak nie, asi to malo nejaký dôvod...bojujeme ďalej no...čo iné nám ostáva 🙂

simka556
15. máj 2017

Ahojte 😊 Dobre ránko , chcela by som veď vás názor 😃 mám necelý týždeň pred menštruáciou to je 6 dní a všimla som si nejaké tie zmeny nie len ja ale aj moje okolie .. Som strašne naladova chvíľku som šťastná že je všetko super a potom z ničoho nič prídu slzy , ráno ma bolieva ma hlava dostávam do podbruška až také nepríjemné kŕče a cítim sa tak nafúknutá ale netrvá to dlho je to také chvíľkové , prsia mám také naliatejšie ale bradavky tie ma bolia dosť hlavne na dotyk je to katastrofa 😑 cítim sa taká malatna a stále by som len spala .. a neviem či mám ešte počkať alebo skúsiť už teraz test .. ďakujem za odpoveď😊

daduska_maminka
15. máj 2017

@simka556 ahoj myslim si ze je to len PMS 🙂 ale ak ti bude meskat mrcha hned testuj. Veľa šťastia.

walkyra88
15. máj 2017

@simka556 tiež si myslim pms ale treba čakat kym pride mrcha😉

marisse2428
15. máj 2017

Ahojte, vcera som dostala silnu MS a dnes som si robila test. Vysiel takyto vysledok, ciarka podla mna vobec nesilnie...

marisse2428
15. máj 2017
tonjadabik2
15. máj 2017

Ja som dnes vytiahla test co som si robila pred par dnami kedE som mala krv a manzel vravi ze tam nic nevidi.. Ale ja vidim a vy?

karmela
15. máj 2017

@tonjadabik2 no po pár dňoch sa zvyknú pekne vytiahnuť kanáliky 😕

jahodka12345
15. máj 2017

Ahojte, chcela by som sa spytat bab, ktore zobrali niekedy tabletku Escapelle. Ako sa daju zmiernit vedlajsie ucinky? Su nejake vitaminy na to alebo nieco take? A dalsia otazka ohladom spinenia po escapelle. Kolko tak asi bude trvat? Strasne ma to trapi..

simka556
15. máj 2017

@daduska_maminka
@walkyra88
Dobre tak teda budem čakať 😊 a ďakujem 😊

daduska_maminka
15. máj 2017

@simka556 isto treba cakat 🙂 prvyn priznakom tehu je meskajuca ms 🙂 vela stastia

evittam
15. máj 2017

@daduska_maminka Ani MS nemusi meskat, aj tehotna moze mat normalne MS.😉

zakinka25
15. máj 2017

@luta13 zázrak sa nekoná :( HCG 0,88...odišlo mi :(

lus2909
15. máj 2017

@marisse2428 nic tam nie je nemozes byt tehu ked si dostala kramy 😝

tonjadabik2
15. máj 2017

@karmela co je kanalik??? Uz neexistuju ciarky iba kanaliky???

lus2909
15. máj 2017

@tonjadabik2 to je to iste😝

evittam
15. máj 2017

@lus2909 Preco? Ako som uz pisala vyssie aj tehotná žena moze mat menštruáciu.

tonjadabik2
15. máj 2017

@lus2909 cize kanalik je vlastne ciarka? Takze to plati je tam ciarka

lus2909
15. máj 2017

@tonjadabik2 nie nie je tam ciarka