Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@tonjadabik2 ja tu na teste vidim ruzove //, no ak je to ten test, co si davala uz raz do Ducha, tak aj na nom som vtedy videla //...@karmela, ja to tu vidim doruzova, Ty ozaj nie, len kanalik?...Skus znova test ak chces...Ja by som skusila urcite - Lady max si kup - tie su naj podla mna 😉
@lus2909 ale je..je tam ciarka
@karmela ahaa..takze to nieje pozitivne?? A je po radosti
@luta13 ok Dakujem kupim Dakujem za pozitivny ohlas
@tonjadabik2 nie nie je tam ciarka
Ahojte baby, potrebujem radu 🙂 Dostala som najprv ruzovy a potom aj jemne krvavy vytok, aj trochu hnedeho... Podla mojich vypoctov by som mohla byt v 4tt, nerobila som si vsak test, pretoze mam dlhsi a nepravidelny cyklus, a tak by ten vysledok bol aj tak nepresny... Mali ste to niektora? Moze sa to ratat za uhniezdnenie, ak som cca 10-11 dni po oplodneni? Ku gynekologovi idem zajtra, ale som nedockava, ved to poznate. Dakujem<3
Ahojte baby chcem sa spýtať z priateľom sa snažíme o babetko už rok. Včera som si našla od pupka dole takú čiaru ako majú tehotné ženy, mohlo by to niečo znamenať? Sem tam ma pobolieva v podbrušku, stále papám ale nič zvláštne. Mrcha ma prísť o 5 dní ☹ ďakujem za každú radu 🙂
@lus2909 je tam ciarka
@tonjadabik2 musia tam byt dve ciarky, nie jedna
@lus2909 sak ok tak chod k ocnemu haha su tam dve
@tonjadabik2 haha ja tam vidim jednu
@lus2909 ja tam vidim dve.. Nejdem sa hadat lebo nazivo to inak ukaze ale ok aby si.mala radost niesom tehotna spokojna????
@tonjadabik2 sorry ale dokedy tu budes fotit negativne testy??chapem ze si prajes dve aj ti ich doprajem ale na tomto je opäť jedna ciarka ani naznak druhej..
@tonjadabik2 naco sa rozčulujes a obvinujes baby... ved uz mas styri deti tak vies ze netreba skoro testovat ved pockaj par dni po termine ako mal prist menzes a potom testuj znovu
@tonjadabik2 aj ti meska mrcha ci? Ja zial tiez ciarku nevidim. Mrzi ma to.
@loginexistuje no to si ma zaskočila žena čo ma 4deti a taketo veci sem dava mam dost može byt rada že ich ma tolko niektore nemaju ani jedno 🙈
@tonjadabik2 určite ešte skús neskôr test ja to poznám to iste som robila testovala ako diva držím palce nech sa čím skôr zadarí ak sa už netadarilo..
@luta13 áno vidieť aj druhu čiarku ale môj názor po mojich testovacích skúsenostiach že je to kanalik zatiaľ žiaľ si myslím 😔
@walkyra88 ano mas pravdu. Uz nebudem davat tu testy prepacte baby.. Ahojte
@loginexistuje ok prepac
@sstalynda zatial este nemeska nevadi Dakujem za nazor
@karmela hej asi mi uz z toho prepina koja chyba. Dakujem
@walkyra88 Dakujem xa ohovaranie ak nieco mas na srdci tak to povedz mne.uz tu nebudem nic davat. Prepac mi aj ty. Moja chyba.ahoj
Odchadzam baby od vas je to zbytocne asi to beriem moc vazne a prepina mi z toho. Nehnevajte sa na mna za to ze som este tuzila.. Uz som stara a nebudem vas tym uz zatazovat. Nehnevajte sa na mna. Ahojte...

@tonjadabik2 kanalik je bez farby sivý a prv ho nevidiet až neskôr keď uschne test..mám stym osobne skúsenosti tak neber to zle