icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

karmela
15. máj 2017

@tonjadabik2 kanalik je bez farby sivý a prv ho nevidiet až neskôr keď uschne test..mám stym osobne skúsenosti tak neber to zle

lus2909
15. máj 2017

@evittam ano ale pravdepodobnost je velmi mala, skor nie ako hej 😉

luta13
15. máj 2017

@zakinka25 Je mi to velmi luto a silno Ti drzim palceky, nech sa vam co najskor zadari a tentokrat do stastneho konca 😉

luta13
15. máj 2017

@tonjadabik2 ja tu na teste vidim ruzove //, no ak je to ten test, co si davala uz raz do Ducha, tak aj na nom som vtedy videla //...@karmela, ja to tu vidim doruzova, Ty ozaj nie, len kanalik?...Skus znova test ak chces...Ja by som skusila urcite - Lady max si kup - tie su naj podla mna 😉

luta13
15. máj 2017

@simka556 je to na Tebe, ci testnes uz teraz, alebo pockas do MS...Aby si sa zbytocne netesila a potom MS aj tak by prisla...No drzim palceky, nech su to // 😉🙏

luta13
15. máj 2017

@viky145 je to mozne, ze si tehulka...Urob tehu test, budes vediet viac...Hod nam sem potom foto 😉...Drzim palceky 😉

tonjadabik2
15. máj 2017

@lus2909 ale je..je tam ciarka

tonjadabik2
15. máj 2017

@karmela ahaa..takze to nieje pozitivne?? A je po radosti

tonjadabik2
15. máj 2017

@luta13 ok Dakujem kupim Dakujem za pozitivny ohlas

lus2909
15. máj 2017

@tonjadabik2 nie nie je tam ciarka

millica
15. máj 2017

Ahojte baby, potrebujem radu 🙂 Dostala som najprv ruzovy a potom aj jemne krvavy vytok, aj trochu hnedeho... Podla mojich vypoctov by som mohla byt v 4tt, nerobila som si vsak test, pretoze mam dlhsi a nepravidelny cyklus, a tak by ten vysledok bol aj tak nepresny... Mali ste to niektora? Moze sa to ratat za uhniezdnenie, ak som cca 10-11 dni po oplodneni? Ku gynekologovi idem zajtra, ale som nedockava, ved to poznate. Dakujem<3

sabca2626
15. máj 2017

Ahojte baby chcem sa spýtať z priateľom sa snažíme o babetko už rok. Včera som si našla od pupka dole takú čiaru ako majú tehotné ženy, mohlo by to niečo znamenať? Sem tam ma pobolieva v podbrušku, stále papám ale nič zvláštne. Mrcha ma prísť o 5 dní ☹ ďakujem za každú radu 🙂

evittam
15. máj 2017

@sabca2626 Nie, ciara nic neznamena. Ja som ju nemala ani pri jednom tehu. Vydrz ci pride MS ak nie kup test.

tonjadabik2
15. máj 2017

@lus2909 je tam ciarka

lus2909
15. máj 2017

@tonjadabik2 musia tam byt dve ciarky, nie jedna

tonjadabik2
15. máj 2017

@lus2909 sak ok tak chod k ocnemu haha su tam dve

lus2909
15. máj 2017

@tonjadabik2 haha ja tam vidim jednu

tonjadabik2
15. máj 2017

@lus2909 ja tam vidim dve.. Nejdem sa hadat lebo nazivo to inak ukaze ale ok aby si.mala radost niesom tehotna spokojna????

walkyra88
15. máj 2017

@tonjadabik2 sorry ale dokedy tu budes fotit negativne testy??chapem ze si prajes dve aj ti ich doprajem ale na tomto je opäť jedna ciarka ani naznak druhej..

viky145
15. máj 2017

@luta13 len com citala ze poniektore mali aj krvavy vytok ci co ale ja som ho nemala tak potom neviem

loginexistuje
15. máj 2017

@tonjadabik2 naco sa rozčulujes a obvinujes baby... ved uz mas styri deti tak vies ze netreba skoro testovat ved pockaj par dni po termine ako mal prist menzes a potom testuj znovu

sstalynda
15. máj 2017

@tonjadabik2 aj ti meska mrcha ci? Ja zial tiez ciarku nevidim. Mrzi ma to.

walkyra88
15. máj 2017

@loginexistuje no to si ma zaskočila žena čo ma 4deti a taketo veci sem dava mam dost može byt rada že ich ma tolko niektore nemaju ani jedno 🙈

karmela
15. máj 2017

@tonjadabik2 určite ešte skús neskôr test ja to poznám to iste som robila testovala ako diva držím palce nech sa čím skôr zadarí ak sa už netadarilo..

@luta13 áno vidieť aj druhu čiarku ale môj názor po mojich testovacích skúsenostiach že je to kanalik zatiaľ žiaľ si myslím 😔

tonjadabik2
16. máj 2017

@walkyra88 ano mas pravdu. Uz nebudem davat tu testy prepacte baby.. Ahojte

tonjadabik2
16. máj 2017

@loginexistuje ok prepac

tonjadabik2
16. máj 2017

@sstalynda zatial este nemeska nevadi Dakujem za nazor

tonjadabik2
16. máj 2017

@karmela hej asi mi uz z toho prepina koja chyba. Dakujem

tonjadabik2
16. máj 2017

@walkyra88 Dakujem xa ohovaranie ak nieco mas na srdci tak to povedz mne.uz tu nebudem nic davat. Prepac mi aj ty. Moja chyba.ahoj

tonjadabik2
16. máj 2017

Odchadzam baby od vas je to zbytocne asi to beriem moc vazne a prepina mi z toho. Nehnevajte sa na mna za to ze som este tuzila.. Uz som stara a nebudem vas tym uz zatazovat. Nehnevajte sa na mna. Ahojte...