icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

karmela
4. okt 2016

@dannkka hlavu hore skús pospať a keď vstanes správ testik ak máš..Mohla si cez noc vipit viac vody bola si hore aj to môže ovplyvniť výsledok..Držím palce

karmela
4. okt 2016

@dannkka prepáč včera som písala kocke čo mala pred sebou nočnú,môžeš patriť medzi tie ktoré majú poobede pozitívny testik..Držím palce😉

dannkka
4. okt 2016

@karmela 🙂 dakujem, teraz mi zase vysiel pomerne pekne. O tretej idem k lekarovi, hoci ma trosku vystrasil. Tie bolesti vraj mozu znamenat mimomaternicove

karmela
4. okt 2016

@dannkka si mu volala a Dr ti povedal bez vyšetrenia že môže ísť o mimomaternicove tehu??Kolko ti mešká?Co ja viem podľa vlastnej skúsenosti bolesti v podbrušku majú tehulky z toho,že sa im rozťahuje maternica..Mysli pozitívne vezme ti krv a ver že všetko bude v poriadku..

dannkka
4. okt 2016

@karmela praveze uz dost dlho na takuto ciarku, asi. Poslednu menstruaciu som mala 28.8, cyklus zvacsa 27-29

limetka55
4. okt 2016

@dannkka Drzim palce 🙂 Ja som mala tiez bolesti, ako pri silnej menstruacii a pichanie v podbrusku alebo vajecnikoch mavam aj teraz.. vzdy, ked prudsie vstanem zo stolicky, niekedy aj same od seba to pride.. Takze dufam, ze aj tvoje bolesti su v "norme" a nebude to mimomaternicove..

karmela
4. okt 2016

@dannkka mohla sa ti posunúť ovulácia sleduješ si to či nie??A keď ti silnie druha čiarka tak kľudne môžeš mat normálne tehotenstvo..

dannkka
4. okt 2016

@karmela nesledujem, takze naozaj netusim, ci to je dobre, alebo nie. Dam vediet popoludni

karmela
4. okt 2016

@dannkka no vidíš neboj verím,že všetko dobre dopadne..Keď druha ciarocka silnie je to dobre znamenie.

karmela
4. okt 2016

@dannkka a bolesti v podbrušku ako pri ms sú normálne,nesmú byt moc silne ale take pichanie sem tam je normálne..😉

evulka888
4. okt 2016

ahojte, ja som mala poslednú MS 27.8. a cyklus mávam tak cca 31 dňový...len po MS som mala ešte týždeň špinenie, asi čistenie a posunula sa mi aj ovulácia...včera som si spravila test ale bola tam len jedna / tak som zvedavá, či to MS príde...nemusela by...

14moni88
4. okt 2016

Ahojte baby. Gynekolog mi pri ultrazvuku povedal ze mam vyssie sliznicu nez by som mala mat ( 20 dni) od poslednej menstruacii. Opytal sa ci mozem byt tehotna. Moznost tu je kedze s priatelom nemame ochranu ale na druhu stranu nevieme o ziadnej nehode 🙂 druhu moznost mi povedal ze pri poslednej menst. sa zo mna nevyplavilo (neviem co) a pokial sa to nevyplavi pri dalsej musia mi robit kyretaz. Mate niekto s tymto skusenost?

janka2435
4. okt 2016

Ahojte, dievcata 🙂 . Moja gynekologicke nevedela urcit ci som tehotna ale povedala ze mam hrudkovanu maternicu. Pichla mi vyvolavacku a do 10 dni by som mala dostat. Vcera mi ju pichla a dnes ma uz krize aj prsniky bolia. Je to tym ze pride MS alebo ze mozem byt tehotna + mam vacsie brusko ale tiez zase neviem ci je to MS ale tehotenstvom. Robila som si test vecer bol negativny, potom rano hned a tak isto negativny. Pocula som ze niektorym zenam ukazala pozitivne az po viacero testov. Ja vazne neviem ci som alebo nie.

dannkka
4. okt 2016

@karmela na utz nebolo nic vidiet, ale vraj mam vysoku sliznicu a stopro to bude tehotenstvo. Zobral mi krv a zajtra si mam volat po vysledky. Bolesti mam stale a opat trosku spinim ako pred dvomi dnami. Och

karmela
4. okt 2016

@dannkka jeeeej super verím,že zajtra ti to len potvrdia a bude hcg stúpať a testíky tmavnut 😍 Zatiaľ tíško gratulujem a pekne tehulkovanie

karmela
4. okt 2016

@dannkka špiniť môžeš niektoré kocky to mávajú a potom to prejde..Dávajte na seba pozor

janie7
6. okt 2016

@janka2435 Ahoj, a krv ohladne hcg ti nebrala? Krvou sa potvrdi/vyvrati tehotenstvo ovela skor. Mne ju moj gynekolog berie hned ako mi meska menzes a az tak mi dava vyvolavacku.

simonkazga
6. okt 2016

@dannkka ako si dopadla?

karcika88
6. okt 2016

Tak baby otazka dake mam obrovske brucho a zda sa mi ze aj prsia zvacsene a bradavky tmavsie nez obycajne lenze bola som na usg v utorok a nic nevidela ani som jej noc nehovorila ale je to divne prikladam foto brucha

karcika88
6. okt 2016

Ms mam mat okolo 16-25.10 ked som si robila testy po poslednej cudnej ms nic len dusik ktory zmizol nakoniec...moze byt ze som otehotnela?

nivea777
6. okt 2016

@karcika88 myslim,ze tehotna nie si...na sone by nieco videla keby si tehotna z predosleho cyklu a v tomto ak si otehotnela tak urcite este nemozes mat priznaky taketo

evita_g
6. okt 2016

@karcika88 urob si este jeden test

karcika88
6. okt 2016

@nivea777 no to sono bolo divne docela ked som si citala maju baby rozpisane viac okolo vajecnikov a mne nic nenapisala len ze bez nalezu...pytala sa ci berem antiku a secko ok...tak ja neviem

karcika88
6. okt 2016

@evita_g skusim lebo naposledy som robila okolo 16 a ms dosla ale cudna slaba ani nie 3 dni a mala dojst az 25 ...cca ....

karcika88
6. okt 2016

Musite uznat to brucho vypada ako tehotenske...😐

nivea777
6. okt 2016

@karcika88 ja nemam na sprave skoro nic napisane..par udajov a koniec

nivea777
6. okt 2016

@karcika88 mam len uterus v avf,velkosti 6,8x4cm a koniec...

karcika88
6. okt 2016

@nivea777 ja som mala uterus v avf primeranej velkosti e9mm d.priestor volny....

nivea777
6. okt 2016

@karcika88 tak mas este viac ako ja ... keby si bola tehu tak by videla gestacny vacok..ale sak skus test a uvidis...

karcika88
6. okt 2016

@nivea777 ty si nemala napisanu velkost sliznice?