icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

zuzana256
6. aug 2017

Už je dávno po ovulke ms mám dostať až o týždeň a ovu test keď som robila tak včera bola úplne že čiarka testovacia vôbec a dnes o trošku viditeľná ale málinko môže byť žeby som bola tehu aj keď je ešte slabo ovu test keď aj ovu test dokáže predpovedať či som tehu

zuzana256
6. aug 2017

To je ten ovu test

zuzana256
6. aug 2017

Takto je lepšie odfotený ovu test a mám týždeň pred ms

nivea777
6. aug 2017

@zuzana256 kedy si robila tie testy?z ranného moču alebo takto okolo 9-10?

kakatulik
6. aug 2017

@zuzana256 ciarka na ovu testoch moze byt cely mesiac viditelna,ale neznamena to vobec nic.

karmela
6. aug 2017

@zuzana256 hladina LH je v tele stále len kolíše keď tak rob ovu len z prvého ranného a keď bude silnieť je možné že to bude tehu..ak budú takéto tak to neznamená nič

daduska_maminka
6. aug 2017

@zuzana256 ahoj. Za to že máš na ovulacnom teste slabú čiarku neznamená že si tehotná. Možno sú to pozostatky z ovulácie.

zuzana256
6. aug 2017

@nivea777 z ranného okolo deviatej

zuzana256
6. aug 2017

@karmela
@daduska_maminka testy som robila z ranného moču a keď bolo po ovku tak dva dni po nej už boli testy biele len kontrolná bola silná preto sa pýtam a dávam to sem ten test či môže by ty aj takí prípad že pomalí do ms bude silnieť keď mám dostať až za týždeň a beriem už dnes a zajtra posledné tabletky duphaston potom pauza

zuzana256
6. aug 2017

Ovu som mala na 17dc

zuzana256
6. aug 2017

A dnes som 23dc

karmela
6. aug 2017

@zuzana256 ono to môže a nemusí niečo znamenať niekedy sú testy takéto pred ms raz je čiarku vidieť raz nie ťažko povedať z jedného testu

daduska_maminka
6. aug 2017

@zuzana256 sprav si tehu test az keď ti bude meškať ms. Skôr sa to nevyplatí. A taktiež si dávať zbytočne nádeje.

zuzana256
6. aug 2017

@daduska_maminka jasné tak len na ms čakať či príde v čas alebo bude meškať snáď by mohol dopomôcť aj ten duphaston

zuzana256
6. aug 2017

A čo znamená hlien s troškou farby v bledunko ružovej skôr taká ako keby lososová

zuzana256
6. aug 2017

Ten som mala iba po utreti papierom na wc keď som curala

daduska_maminka
6. aug 2017

@zuzana256 podľa mňa to neznamená nic .. alebo to môže byt tym že príde mrcha, mne to tiež tak vedelo robiť.

zuzanka3381
6. aug 2017

@zuzana256 Zuzka ty uz by si mala ohladom otehotnenia vediet vsetko od A po Z. Co ja si pamatam ty uz to riesis a davas sem stale tie iste otazky straaaaaasne dlho. Ak naozaj tuzis tak po babatku tak uz davno si mala svoj stav riesit s odbornikom. Ved stale sa pytas na priznaky . Ved su tehu testy. Tie priznaky mozu znamenat kadeco. A kazde telo je ine.

zuzana256
7. aug 2017

Ten posledný ovu test pred ms dnes je o niečo ale málinko lepší

simka556
7. aug 2017

Ahojte potrebovala by som poradiť mám 6 dní pred ms. A neskutočne ma bolia bradavky nemôžem sa ani sprchovať ani sa ich dotknúť taktiež nemôžem byť bez podprsenky pretože mám pocit že nemám prsia ale dva balvany namiesto nich 😥 je to naozaj bolestivé a nepríjemné mám to asi tretí deň tiež mám na nich žilky od pŕs až k hrudi .. bolesti v podbrušku a tiež neskutočne bolesti v chrbtici v zadnej časti ( rozmýšľala som žeby to mohol byť zápal močových ciest ale teraz v lete no neviem ) tiež taký žĺtky výtok ale nič ma nebolí nepali všetko úplne v poriadku 😞 nechuti mi jesť možno to je tým teplom ale keď sa nenajem nieje mi dobre až sa mi točí v hlave 😞 neviem či to je pms alebo zeby konečne nie 😊.. na test je ešte skoro podľa mňa .. čo myslíte ? Za odpoveď ďakujem 😊

kakatulik
7. aug 2017

@simka556 bud urobis test,alebo pockas,ale toto vsetko su tehu priznaky.😉

simka556
7. aug 2017

@kakatulik len či mi už aj niečo ukáže ☺

kakatulik
7. aug 2017

@simka556 skor nie ako ano,ale tak no skus....

simka556
7. aug 2017

@kakatulik pretože podľa mňa 6 dní je ešte dosť 😏 no ešte uvidím či počkám alebo nevydržím 😐 len tie prsia to je hrozné 😥

lensos29
7. aug 2017

@simka556
Ahoj,no drzim palce nech to vyjde ak to ma vyjst,ale radsej by som testovala tak 2dni pred MS...mne to tiez vtedy test ukazal🙂a teraz som v 5.mesiaci a tesim sa na vytuzene dievcatko🙂

daduska_maminka
7. aug 2017

@zuzana256 a čo tým chces ako dať najavo ? Zbytočne si robíš ovulacne testy.. veď si počkaj na mrchu.

martinkamm
7. aug 2017

@zuzana256
Ja som tehu a v den MS som mala takyto ovu a stale taky tmavy aj je...testovacia vybehla hned a je tmava od kontrolnej ;)dokonca aj pri samotnej ovu som mavala slabsie ciarky

simka556
7. aug 2017

@lensos29 tak budem čakať kým vydržím .. len teraz na večer sa mi tie bolesti v podbrušku stupňujú :(

simka556
7. aug 2017

@lensos29 to gratulujem 💕 ja som potratila už to bude skoro rok od vtedy a teraz by som veľmi potrebovala vedieť či som tehotná alebo nie .. pretože som v dosť blbej situácii 😞

lensos29
7. aug 2017

@simka556
Dakujem🙂aj my sme sa snazili 4roky...a ked som to najmenej cakala tak to vyslo🙂to mi je luto☹ale tentokrat ak cakas babo tak to vyjde a bude vsetko ok😉