Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Pekny vecer prajem.Mozno trocha blba otazka ale z manzelom sme mali styk den po mrche t.j. 8.9. A dnes 11.9. mam pravdepodobne ovulaciu , citim bolesti na lavom vajecniku a aj trocha krvacam..moze sa aj stat ze by som mohla otehotniet ? Dakujem za odpoved
@martinabalazova Je to možné 🙂
Uvidime no..ked ta moja ovulka si chodi kedy sa jej zachce..🙂
@martinabalazova dokonca velmi pravdepodobne😉
@martinabalazova ja som otehotnela takto :D
@buba1811 to vazne? ;) a ja este mojmu hovorila ze nemalo by sa nic stat :D :D
ano :D :D
@martinabalazova 8.2 skoncil a 9 sme styk mali :D
@martinabalazova ak by si mala ovulaciu neskor,tak by to tak bolo,ale takto...😉
@martinabalazova vsetko je mozne. Otehotniet pocas ms, hned po ms, v strede cyklu aj pred ms. Kup si ovulacny test na zistenie plodnych dni.
Alebo si o 2 tyzdne uz kup porad tehu test.
Ja som otehotnela tyzden pred mrchou. A nelutujem to a ani by som to nikdy nelutovala. 🙂
Ahojte babulky ,tu si vzdy pridem na neaku rozumnu radu alebo nazor tak aj dnes vas idem poprosit 😘.. z manzelom sa snazime o babenko ,po dvoch smitnych ukonceniach sme si povedali ze ro este vyskusame ... styk sme mali z 26 na 27 .. podla vypoctou by som mala mat 27 ovu..ale len podla vypoctou nemerala som,netestovala som..😔 menzes mi mal prist v nedelu ,samozrejme ze som nevydrzala a testovala som iz v piatok nic test neukazal ,proste som bola zvedava ..ale mrcha ani po dnes neprisla tak som teraz spravila test a nic .. 😲 .. povity mam take divne rano sa citim ako keby som mala slabulinku nevolnost ,toci sa mi v hlave a cikat chodim snad kazdu minitu ...ale tychto pocitou sa trosku obavam,ze ci to neni len daaleto to nahovaranie v hlave 😒 🙂 kedy mam zasa skusit test ❤ dakujeeeem
@sonickasonka ahoj. Mne vysiel prvy pozitivny test na 42 dc ☺️ ... takze ak mas oneskorenie uhniezdenia je to mozne. Moje baby sa este douhniezdovalo ked som bola v 7 tt a zacala som mierne spinit. Ale zato ako som prisla na gyndu som pocula srdiecko. Pockaj este tyzden a ak ti ms nepride navstev gynekologa aby ta prezrel. Takze ti drzim palce.
@mamaaaaaaaaaaa dakujem ..tak pockam este ten tyzden a uvidim ..aj ked som neskutocne zvedava a velmi by som si to zelala
Ahoj baby potrebujem poradiť .. 2 dní mi meškala menštruácia a dnes mám taký tlak v podbrušku , mierne bolesti a len špinenie .. môže to byť začiatok menštruácie alebo aj to uhnezdnenie znepokojujú má tie mierne bolesti a tlak v podbrušku .. ďakujem
@simka556 ahoj meskala ? skus trosku rozvit svoju situaciu ...
@mamaaaaaaaaaaa
No áno mi meškala dva dni ale dnes som začala špiniť a neviem či to je jej začiatok alebo nie od rána nekrvacam len tak ľahko špinim ráno som mala tlak v podbrušku a mierne bolesti ale už je všetko fajn len to špinenie
@simka556 skus tehu test .. kolko si dc?
@kakatulik ani mne to nejde do hlavy ze preco som spinila ..kupim si ovulacny a uvidi sa 🙂 tehotensky test mam ale na ten je este cas..uz sa nam tak stalo ze sme po ms mali styk a tehotna som neostala,ale teraz mi to spinenie a bolesti nesli do hlavy :D
Ahojte, mám 16 rokov. Som totalne v strese. Myslim si ze som v tom. Uz tu takych prispevkov bolo vela ale nikde som nenasla to co potrebujem. Mam vela priznakov. Bolave prsia, zvacsilo sa mi brucho, mam hnedy zapachajuci vytok uz 3 den. Mala som ho po piti alkoholu alebo pri namahe ale teraz po dvoch dnoch ho mam len tak. Mam velmi nepravidelne kramy. Mala som kramy asi 2 tyzdne. Ked mi uz skoro skoncili mala som pohlavny styk. Prvy sex trval asi 2 minuty potom som ho dorobila ustami. Vycural sa a o 4 hodiny sme mali sex zase. Tiez 2 minuty a potom vytiahol a hned sa urobil. V ten den som uz kramy nemala. O den som dostala kramy. Trvali 2 dni. Uz od 2 dna od sexu sa mi zda ze je nieco zle. Sex sme mali 26.8. Test som si robila o tyzden. Negativny. Dalsi som si robila 12.9 cize vcera. Negativny. Teraz mam silny hnedy vytok a padaju zo mna jakeby hnede odrobinky alebo co. Zle mi neni a normalne jem.
Dievcenceeeeeeee potrebujem to zo seba dostat aspon takto ...zatial 4 den meska mrchaaaaa 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Ani neviete ako velmi si to prajem aby sa nam to podarilo a hlavne vsetko bolo a dopadlo na jednotku ..test vcera neukazal nic tak skusim vydrzat do buduceho tyzdna k nepride mrchaaa ... Ale strasne som zvedava a v ocakavani ..Neviem sa dockat a neskutocne si to zelam ...😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍❤❤❤😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
@vanessa468 chod na gyndu. To moze byt vselico,ale tehotna asi nie si.
ahojte som tu nová a chcela by som sa opýtať či ste niektorá zažila niečo podobné .. s priatelom sa snažíme o bábo už 4 roky a teraz som zmenila lekára proste všetky vyšetrenia a tak .. brala som clostyl a pichám cleaxane + utrogestan menzes mi uz mešká 4den doktor ma stale sleduje ale ked som bola v utorok na krv tak hcg bolo iba 1 -3 takze nic ani testy mi nič neukazovali ale dneska to je už 4 den meskania sa mi zda taky slaby duch na teste može byt že mi začalo stúpať hcg či mi už šibe stoho .. Ďakujem za každú odpoved..

@babymaminka prosim Vas aky je ten test co ste použili?