icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

zuzlu26
17. sep 2017

fotoportrét
zuzlu26
Ahojte zienky,
S manzelom sa pokusame o prve babatko avsak ako neskusena nemam v niekt.veciach celkom jasno a to- 12.9. Som mala dostat mrchu avsak nic nedoslo, no bolesti v podbrusku mam stale dost silne. Robila som si testy ale vsetky neg. :( je nejaka sanca, ze ta bolest brucha je priznakom tehotenstva a ze testy nemusia byt spolahlive? :( alebo je este skoro si robit test? Dakujem vam vopred! 🙂

marion09
17. sep 2017

este je skoro na spravny vysledok testu....podla toho kedy naposledy ste mali nechraneny styk...?

zuzana256
17. sep 2017

@heregova mne povedali že o týždeň keď som sa ich pýtala v kolkom som týždni ešte nevedeli presne povedať lebo to vyzerá po že akurát v deň ms to ms nebola a ja som to brala ako ms

zuzana256
17. sep 2017

@mamaaaaaaaaaaa idem tam zajtra teda

janinamojka
17. sep 2017

@zuzana256 Drzim palce..

zuzana256
17. sep 2017

Ja sa lúčim zo stránkou modrý koník

zuzana256
17. sep 2017

@janinamojka ďakujem snáď už toto bude do úspešného tehulkovania aj keď trošku obavy mám aby sa znova niečo zas nestalo ak by bol potrat

janinamojka
17. sep 2017

@zuzana256 Treba sa zverit do ruk lekarom a ziadne negativne myslienky.🙂

heregova
17. sep 2017

@zuzana256 jasne,drzim palce,aby vsetko dobre dopadlo

kakatulik
17. sep 2017

@ishkaa tiez si myslim.

mius86
17. sep 2017

ahojte, neviem, ci sa to mozem opytat v tejto diskusii. chcela by som sa opytat, kedy zacinaju boliet prsia v tehotenstve? z 1. tehu si spominam priznaky, len bolest prs a brucha ako na ms. teraz mi to meska 6. den a dnes ma zacali boliet prsia a aj brucho a teraz neviem, ci prichadza ms, alebo to bude nieco "ine" po 2. dnoch som si robila test a neg. s manzelom sa nijak nechranime, len prerusovany sex, tak sa mi nechce verit, ze by som bola tehotna, ked takto zijeme 10 rokov. no mam taky citak, presne ako pred par rokmi, no vtedy si raz nedal pozor a hned som bola tehotna, aj ked som si bola na 90% ista, ze uz mam po plodnych dnoch. dnes planujem kupit novy test a zajtra skusit. len neviem, ci sa oplati, ci to rano nedostanem, pripadne bude este negativny... co vy na to?

mamaaaaaaaaaaa
17. sep 2017

@mius86 to ci to dostanete alebo nie mi nemozeme vediet .. ak nech dieta tak sa radsej chrante.. co spravite ked sa dozviete ze ste tehotna ?
mna boleli prsia hned od zaciatku ale ako vzdy pred ms .. potom to prestalo a ms nikde tak som vedela ze naco som.. a teraz no hruza :D

mius86
17. sep 2017

@mamaaaaaaaaaaa pytala som sa na obycajne otazky. a co s nim spravim, este si rozmyslim, mozno poslem Vam 1. triedou 😀 hlupa otazka. len som chcela vediet nejake veci, kedze si nespominam na 1. tehotenstvo a druhe chceme obaja, mozno nie hned, ale nevadilo by to.

mamaaaaaaaaaaa
17. sep 2017

@mius86 moc detinsky vystup to to od teba ...
lebo mi nemame vediet ci to dostanes alebo nie a cely tvoj prispevok mi prisiel ako keby to bola znova nehoda ako pri prvom..preto som sa pytala ze co by si spravila keby si bola tehu. No tvoja odpoved bola na urovni pubertiacky. Dieta nie je hracka. Bud si ho nechas alebo pojdes na potrat.

mamaaaaaaaaaaa
17. sep 2017

@mius86 aakby to nevadilo tak to je super .. dieta je Bozi Dar. drzim palce

sonickasonka
18. sep 2017

@mamaaaaaaaaaaa ahoj moja ,tak nic stoho nebude 😢 vcera vecer pred spanok som zacala ako keby velmi jemne spinit -teda len raz velmi jemo som zbadala na papieri potom nic a rano zase trosku viac teda uz aj z ruzovou krvou ale noe vela ..takze asi sa mi mrcha rozbieha aj ked od rana zasa nic ... 😡😡😢😢😢😢😡😢😡

marion09
18. sep 2017

ale spinenie moze byt znakom uhniezdovania vajicka po oplodneni...

sonickasonka
18. sep 2017

@marion09 no zacala som spinit vcera vecer a to bol vlastne 8den uz po meskani mrchy

marion09
18. sep 2017

pockaj este par dni a urob si 2 rozne druhy teehu testov,a uvidis🙂

sonickasonka
18. sep 2017

@marion09 myslis?aj ked spinenie po obede znovu pokracuje?ale ozaj iba spinenie ..dajme tomu ze by to bolo uhniezdovanie ako dlho to trva?a myslis,ze sa moze uhniezdovat aj tak neskoro v podstate az na 35 den cyklu??😉🤐😵

marion09
19. sep 2017

cas ukaze.ja som kramy hned celkom "stratila",s manzelom sme 24.12. mali styk a 10.1.mi uz test ukazal tehu.ale viem ze moja mamka mala take spinenie a uz bola so mnou tehu😉

michelllka
19. sep 2017

Ahojte, idem sa poradit, alebo vypocut si aj iny nazor lebo mi uz zacina jemne sibat z toho.. Mam rocnu dcerku a preve tehu som nevedela ze som lebo mi nevynechala ms az do 11tt som nevedela nic, len mi srdce bilo akosi rychlo.. po narodeni malej mi vybrali polku stitnej, od vtedy ziaden preblem s nou nebol, ani lieky nepotrebujem, polka to zvlada uplne normalne.. no ale od porodu som mala plodne dni vzdy sprevadzane dost hustym hnedym hlienom... dlho sa to neriesilo, ved mam stitnu operovanu to bude tym.. asi pred 3 mesiacmi ale dr.povedala a dost a urobila testy a nasla ureaplazmu, preliecila som sa ja aj manzel no plodne dni boli vzdy rovnake.. kedze sa snazime o druhe viac ako rok dost sa sledujem, no a teraz mi robili hormonalny profil.. na konci cyklu som mala zvyseny prolaktin, no hned v den odberu som zacala krvacat, tak dnes brali kontrolny odber.. ale mne je 2 tyzdne zle, na zvracanie, brucho neskutocne nafuknute, nechuti mi kava co pijem aj 5 denne a ak fajciar nemoze citit dym, hned ma napne.. test negativny a kedze mam cyklus tak 25 dni a skusame stale tak ani neviem kedy bola ovulka.. no teraz podla vypoctu by som mala mat plodne obdobie, 5 rokov sprevadzane dost neprijemnym spinenim a teraz nic, ani naznak.. tak ja uz neviem ci to boze byt tehu alebo ten prolaktin.. co si myslite? Dakujem

saskia00721
19. sep 2017

Ahojte baby ta "menštruácia" resp. Skor krvácanie prvý mesiac mali ste to niektorá osobne?

mamaaaaaaaaaaa
19. sep 2017

@sonickasonka tak to ma mrzi moja :( neboj sa aj stastie sa na teba obrati :*

mamaaaaaaaaaaa
19. sep 2017

@zuzana 256 no co moja podarilo sa teda na 100% ? uz sa tesis z tehulkovania ? 🙂

mamaaaaaaaaaaa
19. sep 2017

@zuzana256 no co moja podarilo sa teda na 100% ? uz sa tesis z tehulkovania ? 🙂

kakatulik
19. sep 2017

😀😀😀

lienocka54
21. sep 2017

Ahojte mešká mi 6 deň robila som si test negatívny pred dvoma dňami čo si otom mislite

mamaaaaaaaaaaa
21. sep 2017

@lienocka54 môžme si myslieť len to žebud si tehotná (jeden z hlavnýc príznakov) alebo tehotná niesi a meška ti z dôvodu oslabenej imunity alebo maš poruchu v cykle.
🙂

arelka
21. sep 2017

Ahojte dievčence chcela by som Vás poprosiť o radu s priateľom sa snažíme už dlhšiu dobu o bábätko vo štvrtok som mala ovuláciu vtedy som však mala aj nechránený styk s priateľom a takisto aj nasledujúce 2 dni. Dnes je utorok a včera som v práci pociťovala zvlášte pocity v podbrušku mám sedavú prácu a hocikedy si môžem odbehnúť tak som išla na wc a zdá sa mi ako keby som mala trochu nafúknuté brucho mám už 2-hý deň bolesť v podbrušku a taktiež ma pobolieva v podbrušku na pravej strane, a o chrbáte už ani nehovorím mám veľké bolesti ale to už trvá asi 5 dní fakt neviem čo to je či už k nám prišiel bocian 🙂 čítala som na nete príznaky a celkom sa to aj na mna hodilo lebo stále chodím na wc na malú potrebu a unavená som stále aj chute mám zvláštne ale neviem odkedy začínajú v tehotenstve chute a pod. Ale to je asi od každého individuálne
Chcela by som od vás radu kedy si začať robiť test ? Pretože som veľmi zvedavá a menzes mám mat až o 8 dní 😀 ďakujem za odpovede