Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@michelllka oooch takze to uz prislo? Ci zatial nie? Drzim ti palceky.
@timina22_09 ano prislo ☹ co som dufala ze inofolic trochu da doporiadku cyklus a bolesti a intenzita je este horsia ako predtym ☹
@michelllka a skusala si alchemilkovy cajik? Viem jak ti je. Mne lieky na bolest nezaberali vobec :( az tepla sprcha..
@timina22_09 pred rokom som skusila, ale neako mi nechutil tak som to nechala tak, no bolesti su neunosne a kedze nechcem brat lieky tak dnes uz pijem druhu salku alchimelky 😉
@michelllka ja som po kyrete nezjedla ani jednu jedinú tabletku len vďaka alchemilke, keď som pociťovala bolesti stačilo deci čaju a bolesť zmizla, takže vrelo odporúčam 🙂
@michelllka ani mne nechutil ale dala som si, samozrejme kym mi nebolo na grc 🙂 ako dlho sa snazite o babatko?
@timina22_09 prve sa podarilo hned, potom sim prisla o stitnu zlazu a islo to dolu vodou, ale uz to budu 2roky, vysetrenia vsetky ok, a aj tak nic...
@michelllka my sme sa snazili tri roky. A ked som sa postavila v aprili na zadne , ze ziadne deti nechcem (to sme mali krizu) , nejak som seba samu presvedcila o tom, ze je to pravda, v maji som dostala poslednu menstruaciu a v juni som uz pred manzelovymi narodeninami drzala pozitivny test v ruke. Teraz cakame nase prve babatko. Drzim ti velmi velmi palce 🙏 🙂
Ahojte baby dnes som prišla od gynekologicky mešká mi už vyše týždňa povedala že mám vysoko sliznice a že mám aj výtok. Mávam bolesti podbrušku a krížov. Nevoľnosť pociťujem len na večer ale dnes mi bolo zle aj ráno. Robila som si test no vyšiel negatívny. Môžem byt tehu? Alebo mám ešte počkať doktorke mám ísť o 2 týždne pichla mi na spustenie MS a že keď nepride som tehotna.
Dobrý deň. Asi 3 týždne dozadu som si začala na sebe všímať tehotenské príznaky (nevoľnosť, výkyvy nálad, výkyvy teploty, nechuť a chuť, zmena farby bradaviek a ich citlivosť, veľmi časté močenie..). Urobila som si test bol negatívny, ďalší som opakovala asi o týždeň, taktiež negatívny, týždeň nato ďalší a druha palička bola slabá. Momentálne som dostala menštruáciu, o týždeň skôr.. Co to môže znamenať? Som alebo nie som tehotná? Som totižto v zahraničí, preto sa pýtam. Styk s priateľom mame nechránený. Ďakujem
@melaniamel123 Moze ist o mimomaternicove tehotenstvo, bolo by dobre dat si urobit utrazvuk.
Ahojte. No v case ovul som ma l a zo tri dni hrozne bolesti. Potom priblizne v case uhnuezd 2 dni spinenie treti den krvacanie ako menzes tp jolo cca tyzden predtym ako som mala dostat menzes. Teraz 25.11.som mala mat menzes ale to som zase len take spinenie pol dna. Mozem by tehu? Uz zajtra asi pojdem kupit test.
Tak som dala na vase skusenosti a zacala som brat inofolic.. dnes som este len 7DC tak o mesiac dufam tie // na teste uz budu 🙂
@melaniamel123 ja ti mozem povedat len to ze mne príznaky v oboch tehotenstvach začali asi až o týždeň dva po vynechani menstruacie. Test bol pozitívny ešte pred termínom očakávanej mentruacie. Treba ísť lekárovi, ten ti povie naisto.
Dobrý deň,
mojím problémom je ľubovník bodkovaný. Nedávno som Kôli škole začala piť čaj na nervy a stres. Nedopatrením som si neprečítala, že sa v ňom nachádza už uvedená bylina. V pondelok hneď po menštruácii som mala nechránený sex, keďže sa spolieham na HAK. O týždeň na to v pondelok som spozorovala jemné špinenie, ktoré bolo tmavšie, myslím si že slo o ovulaciu a trvalo len chvíľu. V ten deň som mala znovu nechránený sex. Nenapadlo mi, že sa môže jednať o ovulaciu. Momentálne prešlo 6 dní. A ja cítim občasne pichanie v podbrušku raz na jednej a raz na druhej strane a je napnutejsie. Stále som unavená a občas mám v ústach čudnú chuť pri ktorej rozmýšľam, či zvracať ale zatiaľ bez zvracania. Keďže som si začala uvedomovať tieto príznaky začala som kus zisťovať a pri príprave ranného čaju som si prečítala jeho zloženie. Pijem ho 3x denne. Mám si podľa vás spraviť test, či sa zbytočne bojím?
Vďaka
Dobrý deň,
mojím problémom je ľubovník bodkovaný. Nedávno som Kôli škole začala piť čaj na nervy a stres. Nedopatrením som si neprečítala, že sa v ňom nachádza už uvedená bylina. V pondelok hneď po menštruácii som mala nechránený sex, keďže sa spolieham na HAK. O týždeň na to v pondelok som spozorovala jemné špinenie, ktoré bolo tmavšie, myslím si že slo o ovulaciu a trvalo len chvíľu. V ten deň som mala znovu nechránený sex. Nenapadlo mi, že sa môže jednať o ovulaciu. Momentálne prešlo 6 dní. A ja cítim občasne pichanie v podbrušku raz na jednej a raz na druhej strane a je napnutejsie. Stále som unavená a občas mám v ústach čudnú chuť pri ktorej rozmýšľam, či zvracať ale zatiaľ bez zvracania. Keďže som si začala uvedomovať tieto príznaky začala som kus zisťovať a pri príprave ranného čaju som si prečítala jeho zloženie. Pijem ho 3x denne. Mám si podľa vás spraviť test, či sa zbytočne bojím?
Vďaka
podla mna,ak sa chces zbavit neistoty,urob si ho. pravdepodobnost otehotnenia tam je
Ahojte. Menzes mi meska 4 den. Mozem si uz spravit test alebo je este priskoro?
@malinka158 Ahoj,určite už môžeš testovať,keď si tehuľka už by mohlo ukázať 😊
@katulienka34 vdaka za odpoved 😉 zial dnes som dostala menzes . Zbitocne som sa tesila 😕😕😕
@malinka158 😔To ma mrzí držím palce nech sa raz zadarí 😊
No a mne test vyšiel pozitívne a už to potvrdil aj lekár. Žiaľ budem malé vychovávať sama keďže sa priateľ k tomu zachoval bezcharakterne...

@lugy25 to ma mrzí... ale nestrácaj nádej, nechaj svoje telo aj myseľ trochu oddýchnuť a verím, že to príde v tom pravom čase...