Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@petulik47 ja nic nevidim
@sonickasonka to mi je luto... ☹ a co to znamena "biochemicke"? akoze biochemicky - z krvi nezistili tehu?
Ahoj děvčata, prosím radu .jde o to že podle ovu testů ovulace proběhla 31 normální ovu výtok mám čirý a pak zmizí ale teď místo toho aby zmizel zesiluje je ho opravdu hodně dnes už 3 vložka, je jiný ,druhý den od styku je bílý takový krémový netahavy nezapacha,nikdy jsem to neměla a s ním se objevily i šíleně bolesti podbřišku podle.menses byl 19 prosince.s čím by to mohlo souviset ? Přidávám foto dnešního ovu testu .
Mohlo by se jednat o těhotenství ?
bambulka12345678Dnes o 13:25
Otazka
Dobry den chcela by som sa spýtať 3 dni ma uz pobolieva v podbrušku iba kech chodim ked ležím tak nie z mojim sa snazime o babetko tak neviem co to moze byt ked ma to pobolieva ale neni to stala bolest.
Dobry den chcela by som sa spytat ci mi viete poradit boli ma uz 3 dni podbrušku ale iba ked chodim teda hybem sa ked ležím ma to prejde vie mi niekdo povedat co to moze znamenat lebo z mojim sa snazime o babo a mam strach co to moze byt .
ahojte baby. myslíte že by mohlo byť implantačné krvácanie až 43. DC? mám nepravidelnú ms. meškala mi a na 43. deň som začala krvácať. myslela som že prišla menštruácia ale na druhý deň už iba špinenie. sex s priateľlom sme mali týždeň pred krvácaním. pichá ma často v podbrušku, to ma mätie. ďakujem
@littleslovak regulerna tehu ciarka. Gratulujem 😍
@littleslovak Samozrejme. Gratulujem 😀
@simonkazga
@myskahryzka
nejak sa mi tomu nechce verit, zajtra rano robim druhy a v pondelok asi hned aj nabehnem ku gynekologovi na potvrdenie. dakujem
@littleslovak koľko dní ti mešká ms?
@slniecko527 v podstate 2 dni, mavam 28 dnovy cyklus. test je z dneska 16 dpo.
@littleslovak blahoželám....je to krásna čiarka...ja som si dnes tiež našla slabučkú druhú čiarku..ale chcem sa spýtať, prečo tak skoro chceš k lekárke???
@slniecko527 chcem to skratka len vediet. a som si ista z krvi to bude vediet potvrdit uz takto skoro.
@littleslovak preto sa pýtam, lebo ja tiež keď mi zosilnie čiarka tak sa chystám hneď k lekárke na potvrdenie.....takže nesom sama 🙂
@littleslovak si tehulka, ale k lekarovi fakt nema zmysel bezat, krv ti nepovie viac ako moc - proste je tam hcg a uhniezdene babo... oslavuj, tes sa a k lekarovi tak o dva tyzdne.
@slniecko527 nie, nie si sama 🙂 a navyse je to moje prve...
@anjelicek26 krv je krv. s odberom problem nemam tak preco neist. ved ked povie ze mamopat prist aj o dva tyzdne, pojdem.
dakujem damy.
@littleslovak Teš sa aha tu je môj prvý test v deň meškajúcej MS - takže gratulujem tehuľka ❤️

Ahojte bambulky. Poradte prosim. Ja tie ciarky vidim uz vsade