icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

petulik47
3. jan 2018

Ahojte bambulky. Poradte prosim. Ja tie ciarky vidim uz vsade

solinkarka
3. jan 2018

@petulik47 ja nic nevidim

morandia
3. jan 2018

@petulik47 skus si urobit este jeden z ranneho mocu..nieco tam vidim,ale nie som si tiez velmi ista

amelee
3. jan 2018

@sonickasonka to mi je luto... ☹ a co to znamena "biochemicke"? akoze biochemicky - z krvi nezistili tehu?

petulik47
3. jan 2018

@morandia dakujem za odpoved 😊Skusim veru rano, zatial je to len 1den meskania,no clovek je zvedavy 😉

morandia
3. jan 2018

@petulik47 mne na prvy den meskania ukazalo slabulinku ciarku😁

jajalap
3. jan 2018

Na pribalovem letáku pisou ,ze muže byt az 1cm od sebe ,ale zas ta barva by byla asi stejná.Koupim jiný a uvidím.@amelee

petulik47
4. jan 2018

@morandia tiez som tak mala v den ocakavanej mi krasne ukazalo ducha. Bohuzial to nekoncilo dobre. Teraz mam pocit ze si moje telo robi srandicky 😐

alex186
4. jan 2018

Ahoj děvčata, prosím radu .jde o to že podle ovu testů ovulace proběhla 31 normální ovu výtok mám čirý a pak zmizí ale teď místo toho aby zmizel zesiluje je ho opravdu hodně dnes už 3 vložka, je jiný ,druhý den od styku je bílý takový krémový netahavy nezapacha,nikdy jsem to neměla a s ním se objevily i šíleně bolesti podbřišku podle.menses byl 19 prosince.s čím by to mohlo souviset ? Přidávám foto dnešního ovu testu .

alex186
4. jan 2018

Mohlo by se jednat o těhotenství ?

amelee
4. jan 2018

@jajalap tu je môj starý test asi rovnakej značky.. tá druhá čiarka značiaca tehotenstvo vyzerá inak, je hrubšia, ale vidno tam aj tú tenkú ako si mala na teste ty....

bambulka12345678
5. jan 2018

bambulka12345678Dnes o 13:25
Otazka
Dobry den chcela by som sa spýtať 3 dni ma uz pobolieva v podbrušku iba kech chodim ked ležím tak nie z mojim sa snazime o babetko tak neviem co to moze byt ked ma to pobolieva ale neni to stala bolest.

bambulka12345678
5. jan 2018

Dobry den chcela by som sa spytat ci mi viete poradit boli ma uz 3 dni podbrušku ale iba ked chodim teda hybem sa ked ležím ma to prejde vie mi niekdo povedat co to moze znamenat lebo z mojim sa snazime o babo a mam strach co to moze byt .

luckas33
5. jan 2018
ishkaa
5. jan 2018

@luckas33 nieco mi uslo?

ivi727
6. jan 2018

ahojte baby. myslíte že by mohlo byť implantačné krvácanie až 43. DC? mám nepravidelnú ms. meškala mi a na 43. deň som začala krvácať. myslela som že prišla menštruácia ale na druhý deň už iba špinenie. sex s priateľlom sme mali týždeň pred krvácaním. pichá ma často v podbrušku, to ma mätie. ďakujem

luckas33
6. jan 2018

@ishkaa
Prepáč,ja som si čítala tie komentáre ešte asi zo septembra/októbra na adresu tej zuzka256 či jak je na koníku,a strašne mi to došlo vtipné 😁

littleslovak
6. jan 2018

Ahojte, pisala som uz aj do jednej temy ohladne testov. Ale skusim aj sem, pred chvilou som si robila test a chcem sa opytat ci to na foto mozem povazovat za druhu ciarku? Test robeny 16 dpo o 15:20 tzn. nie z ranneho. Ospravedlnujem sa za kvalitu fotky (moj mobil lepsie nevie :D )

simonkazga
6. jan 2018

@littleslovak regulerna tehu ciarka. Gratulujem 😍

myskahryzka
6. jan 2018

@littleslovak Samozrejme. Gratulujem 😀

littleslovak
6. jan 2018

@simonkazga
@myskahryzka
nejak sa mi tomu nechce verit, zajtra rano robim druhy a v pondelok asi hned aj nabehnem ku gynekologovi na potvrdenie. dakujem

slniecko527
6. jan 2018

@littleslovak koľko dní ti mešká ms?

littleslovak
6. jan 2018

@slniecko527 v podstate 2 dni, mavam 28 dnovy cyklus. test je z dneska 16 dpo.

slniecko527
6. jan 2018

@littleslovak blahoželám....je to krásna čiarka...ja som si dnes tiež našla slabučkú druhú čiarku..ale chcem sa spýtať, prečo tak skoro chceš k lekárke???

littleslovak
6. jan 2018

@slniecko527 chcem to skratka len vediet. a som si ista z krvi to bude vediet potvrdit uz takto skoro.

slniecko527
6. jan 2018

@littleslovak preto sa pýtam, lebo ja tiež keď mi zosilnie čiarka tak sa chystám hneď k lekárke na potvrdenie.....takže nesom sama 🙂

anjelicek26
6. jan 2018

@littleslovak si tehulka, ale k lekarovi fakt nema zmysel bezat, krv ti nepovie viac ako moc - proste je tam hcg a uhniezdene babo... oslavuj, tes sa a k lekarovi tak o dva tyzdne.

ishkaa
6. jan 2018

@luckas33 jaaaj boze ani nepripominaj 🙂))

littleslovak
6. jan 2018

@slniecko527 nie, nie si sama 🙂 a navyse je to moje prve...
@anjelicek26 krv je krv. s odberom problem nemam tak preco neist. ved ked povie ze mamopat prist aj o dva tyzdne, pojdem.
dakujem damy.

foxinecka888
6. jan 2018

@littleslovak Teš sa aha tu je môj prvý test v deň meškajúcej MS - takže gratulujem tehuľka ❤️