icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

slniecko527
6. jan 2018

@littleslovak ja som po kyrete, tak preto pôjdem čím skôr, keď palička zosilnie...istota je istota 😉

liliputka23
6. jan 2018

Ahojte chcem sa spýtať o 5 dní mám mať ms a ak neviem či som není tehu náhodou môžem si dať tabletku od bolesti?

sofinka156
6. jan 2018

@liliputka23 aj ja mam mat za 5 dni ms a tiez sme cely mesiac skusali a normalne som si dala tabletku aj vinko vcera...

sofinka156
6. jan 2018

@liliputka23 samozrejme nie dokopy 😂

liliputka23
6. jan 2018

@sofinka156 super ďakujem lebo ma bolí zub a nejako chcem do rána vydržať

qirfa
7. jan 2018

Čaute kočky, 15.12. som mala poslednú MS, 23.-28. sme sa snažili a dnes mám 23. DC, kedy obvykle dostanem menzes, ale zatiaľ iba tmavé špinenie, zato mám výsyp na krku, čele vlastne aj brade a dekolte. Prsia mám ešte troška citlivé, ale nie tak ako predvčerom. Bradavky mierne vystúpené. Tlak na pravom vaječníku. Môžem čakávať, že sa mi rozbehne?

janula12345
7. jan 2018

@qirfa preco si neurobis test? Nechcem byt negativne naladena, ale vysypana na krku a dekolte som ja bola, ked som v 7 tt spontanne potratila. Ale niektore zeny to maju aj ako znak

janula12345
7. jan 2018

@qirfa ..znak teho. Len test ti povie viac. Drzim palceky

qirfa
7. jan 2018

@janula12345 Raz som už tiež hneď na začiatku potratila, resp. sa neujalo, asi pred pol rokom.. Stresy a pod. Test som si skúšala robiť včera, ale bol negatívny. No uvidíme, či to konečne vyšlo 🙂

qirfa
7. jan 2018

@janula12345 ďakujem 🙂

janula12345
7. jan 2018

@qirfa tak este pockaj 1-2 dni a skus testik, to uz by mal ukazat 🙂 snad to vyslo tentokrat.

cecilia68
7. jan 2018

@katche asi 5 minút....lebo čo za otázku dala @rikafrederika99 tak to už bolo na psychiatrickú diagnózu 😝

prskavka2223
Autor odpoveď zmazal
cecilia68
7. jan 2018

@prskavka2223 Nič tam nie je.

qirfa
7. jan 2018

@prskavka2223 tiež nič nevidím

qirfa
7. jan 2018

@janula12345 Jooj, mohlo by 🐣

diana254
8. jan 2018

ahojte, pred tyzdnom som sem pisala otazku ohladne mozneho tehotenstva napriek nulovemu hcg z krvi - bolo to na 36den po poslednom riadnom menzese. Dnes som si dala znovu zobrat krv a hodnota mi vysla 2,3. Je mozne ze sa mi ta hodnota zvysila z nejakeho ineho dovodu ako tehotenstva? Podla lekara na 100% nie som tehotna, ze ta hodnota sa povazuje za negativnu. (pozrel aj sono ale neviem, ci by to na sone uz naozaj videl, bola by som 5tyzdnov+6dni).

davidkristian
Autor odpoveď zmazal
veroni_21
8. jan 2018

@diana254
Akože takto, ak nedôveruješ svojmu gynekológovi čo asi nedôveruješ, lebo by si jeho tvrdenia nespochybňovala tak ti poradím len jednu vec, aby si si našla "lepšieho" ktorému budeš dôverovať. Tu za PC ti asi niekto ťažko poradí a povie tvoju diagnózu. Nato je naozaj tá gynekológia 🙏 ak máš nejaké problémy, či ťa pichá, nepichá, výtoky, styky tak práve tento druh lekárov je od toho aby sa tým zaoberali a pomáhali 😨

ejuska2586
8. jan 2018

@diana254 Ahoj. Hodnota do 5 sa povazuje za negativnu. Keby si bola tehotna v 5+6tt, uz by si musela mat HCG aspon 18 - 7 340 (https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...). Dalsia vec, ze na sone by uz bolo vidiet minimalne vacok, hoci bezne je uz vidiet aj plod. Takze urcite tehotna nie si. HCG mozes mat kedykolvek pocas cyklu na hotnote 0-5. Ono to kolise, je to predsa len hormon, rovnako ako estrogen alebo LH. Skor si myslim, ze ked mas taky dlhy cyklus, bude sa jednat o hormonalnu nerovnovahu. Dala by som si pichnut vyvolavacku a dalsi cyklus by som si dala sledovat hormonalny profil gynekologom.

myskahryzka
8. jan 2018

@diana254 V 6.tt mozno nieje vidno srdiecko, ale dutinku by tam videl zarucene. A ak aj nie, sliznica maternice by bola vyssia ako pred ms. Ale mozes byt tehotna kratsie ako tych 6t. Skus este o par dni urobit test, ak menzes nepride. Mozno ovu bola neskor ako si myslis.

ejuska2586
8. jan 2018

@davidkristian Ono tazko povedat takto od PC. Moze to byt spinenie pri uhniezdeni (co sa mi ale nezda, kedze podla vsetkeho ti 2 den isli casti sliznice). Skor mi to pride ako mikropotrat - resp. taketo som mala ja, ked som otehotnela, ale oplodnene vajicko sa neuhniezdilo a potratila som. Ale mne vtedy MS meskala. Najlepsie bude skocit za lekarom, ked bude pracovat.

davidkristian
8. jan 2018

@ejuska2586 dakujem tak skocim buduci tyzden a budem mudrejsia dufam ze vsetko je ok a babo teraz neplanujeme tak preto som uz chcela vediet nieco ci to neni nahodou tehotenstvo inac dakujem trochu ste ma upokojili

diana254
8. jan 2018

@ejuska2586 Nevedela som, ze hodnota hcg moze kolisat, snazila som sa o tom nieco najst, ale k nicomu som sa nedopatrala, tak som napisala sem. Dakujem za odpoved.
@veroni_21 Ano, je pravda, ze mu 100% nedoverujem, snazila som sa dostat uz k inemu, na ktoreho su velmi dobre referencie, ale zial ma plno.
Pri mojich pochybnostiach som vychadzala aj z prispevkov z tejto stranky, kedy mnoho zien pisalo, ze mali negativne hcg aj testy a dokonca aj ultrazvuk ukazal tehotenstvo az v 9tom tyzdni.

veroni_21
Autor odpoveď zmazal
alex186
8. jan 2018

Holky co myslíte? +- 7 dpo stále bílý výtok.dnes jsem 8 dpo a přidala se mi bolest v kříži a neukojitelný hlad.

zuzlu26
8. jan 2018

Ahojte, iba som sa chcela spytat, ci sa niektorej z vas stalo, ze sa jejk pri zaciatku tehotenstva vyhadzali vyrazky po tvari?

amelee
8. jan 2018

@alex186 ´ja tam vidím len jednu čiarku...

diana1512
8. jan 2018

@marcopollo ja som tieš tehotná. A od začiatku ma pobolieva Košice pod bruchom no teraz dva dni. Nič je to normálne. ? Nemusím sa obávať ?

marcopollo
8. jan 2018

@diana1512 len aby si nekrvacala tak mi to povedala doktorka mne tak pobolieva pod bruškom