Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@sonickasonka 26.2.
@madamzel123 vdaka;)
Inak žienky moje,ta ktora ma problem stym, ze nema kazdy mesiac ovulku,bola som davnejsie u bylinkarky a ta mi poradila super recept,ktory si robim kazdy mesiac a ovulka vzdy je riadna a dokonca som mala z oboch vajecnikov co som nikdy predtym nemala 🙂...tak keby niektora chcela recept rada poradim 🙂. U nas bohuzial sa nedari, lebo mam spermiogram horsi,inak ja som v poriadku len som mavala anovulacne cykly, ale uz nemavam 🙂
@mini007 dufam,ze das potom vediet 😘😘 .... som zvedava ... vlastne si dva tyzdne skor ako ja ... tak to sa budem informovat o kroch u teba,co ma caka 😂😂😂😂😁😁😁😚😚😚
@sonickasonka jasnacka dam vediet 🙂)))
Ahojte, chcem sa opýtať či môžem byť tehotná napriek 2 negatívnym testom keďže mrcha mi mešká už 14 dní a v na ľavej strane podbruška má mierne boli/picha niekedy
Poslednú mrchu som mala od 23.1
Ďakujem za odpovede 🙂
@erikqa ano mozes. Mne prvy tehotrnaky test vysiel az po 3 tyzdnoch meskania. Mohla si otehotniet ku koncu cyklu tak eate nemusi byt hcg v moci vysoke.
@erikqa ahoj poslednu mrchu si mala toho 23.1.??? Alebo si ju vtedy mala dostat a neprisla???
@sonickasonka vtedy začala posledná teraz už mešká ďalšia 14 dní
@erikqa ja som mala poslednu mrchu 30.12. Teraz som v 5+3 tyzdni ... Tak zbehni k lekarovi na vysetrenie ten by ti uz mal povedat ci si tehotna a ak nie tak aspon spravi vyetrenie ,ze co sa deje ...
Jaj nechce mi pridať foto

Nedajú sa od včera pridávať fotky
@adka0410 ako ja som pri dcére mala len ten pepino a ducha mi ukázal asi 3 dní pred MS . A to je použiteľný len raz ? Inak gratulujem 😊 ja som mala dnes dostať MS, ešte stále nič čo vetsinou dostanem ráno alebo na obed tak uvidím čo bude zajtra .😀
@prskavka2223 napises prosim ten bylinkarsky recept?
Baby tak nič z toho. Včera som dostala mrchu a zas prišla o 4 dní skôr. Ale taká slabšia no o to viac bolestivá...😐
@nikol2122017 a mala si pozitivne testy? Lebo.ja uz druhý mesiac mam ms o 4dni skor ako zvyknem mat a tiez sa mi zdá trochu slabsia ako inokedy.
@madamzel123
Nie nerobila som si žiadne testy keďže som si povedala, že až keď mi bude meškať si urobím. A ty si si robila?
@nikol2122017 ahoj, nic si z toho nerob, ja sice este mrchu nemam, ale viem ze dostanem ...budeme bojovat dalej...a ak ti chodi pravidelne o 4 dni skor, mozno sa ti skratil cyklus...a moze tak zostat, dr mi raz povedal ze normal je 21+ dni.
@pink_lady Ahoj no ja sa v mojim cykle nevyznám lebo raz mi príde na čas ...dlhé roky mi chodil vždy na čas ale posledné 4mesiace mi skáče...Raz mi meškala 6 dní ms a potom zas o 4 dni skôr, potom na čas a takto.. Odkedy sme si prestali dávať pozor tak mi to takto skáče.😕
@nikol2122017 ja som si robila uz dva 🙂 boli negativne...neviem z coho sa mi zrazu tak skratil cyklus,uz ho mam posledne dva mesiace 20dnovy ☹

@mini007 aj ja dakujem ... Urcite sa za tie dv atyzdne ozvem ... Velmi dufam,ze bude vsetko ok ... a uz teraz sa neviem dockat ... Kedy idete znova vy na kontrolu? 😘😘❤❤❤