Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@natali1412 no v 6tt by mal vidiet vacok,ale to nic neznamena,kazda je ina a kazdej babo sa inak vyvija.. mozno si mala neskor ovu..zajtra uvidis a budes mudrejsia,drzim palce
@nivea777 dufam aj ja ze bola neskor. Dakujem 🙂
Uvidis co ti povie asi o 3tyzdne mas prist ja som mala mimomaternicove a teraz uz som opäť tehu a uz je vsetko ok uz v 5tyzdny videl vacok o 3tyzdne krasny plod a aj srdiecko drzim palce nech to je ok😊
Zienky potrebujem radu od tych co sa snazili a uzivali duphaston. Ja som mala poslednu mrchu 5 ho oktobra dva dni.o babo sa snazime uz 8 mesiacov a zatial neuspesne.bola som u lekarky na sk pretoze tu v uk je to hrozne.doktorka mi spravila vnutorne so no 7 dni po mrche a zistila ze vajicka nedozrievaju ako by mali a tak mi dala duphaston. Ten som uzivala ako mi kazala.ale uz dva dni mi mrcha mesta. Robila som si test dneska rano ale nebolo tam nic.tak neviem ci by som mohla byt tehulka alebo nie.bojim sa tesit po tolkych mesiacoch a sklamana ch.
Moze meskat koly uzivaniu duphastonu ...
Mamicky prosim, aka je pravdpododobnost, ze otehotniem ked pocas plodnych dni, sme mali s priatelom nechraneny sex, ale nemal ejekulaciu, no vraj sa mohlo stat, ze mu par kvapiek uslo, ked bol vo vnutri, vzruseny. Otehotnela ste niektora tak? Bo na nete je vela toho popisaneho, ale niekde je pisane, ze je sanca otehotniet, niekde ze nie. Dakujem za kazdu uprimnu odpoved.
@15tibetan3 ak mal na mysly "kvapocky lasky" tak velmi mala...
*na mysli
@15tibetan3 ako pise nivea, ak myslel tie ,,kvapky,, tak dost mala... Prerusovany sex pouzivam uz viac ako 5 rokov, cez plodne aj neplodne dni, nikdy som nezostala nechcene tehotna ....
@15tibetan3 ak sa neurobil tak je velmi mala pravdepodobnost ze si tehotna...
Ahojtr mamicky buduce mamicky a snazilky. Chcem sa spytat pocut mozno nazor alebo najst snazilku ktora prechadza niecim podobnym. V poslednej dobe ma bolieval dost zaludok... boli dni ked nebolel a potom nasledovala dni po sebe kedy ma neznesitelne bolel. Nikdy to nebolo od rana. Ale vzdy poobede. Teraz si musim zaklopat neboli ma asi 3 dni 🙂 pri bolesti zaludka ma bolela vzdy aj hlava. Caste mocenie. Som osoba ktora vypije velmi male mnozstvo tekutiny. Nikdy som nevypila 2 litre. Pri moceni nepocitujem ziadne palenie mechura alebo mocovej rurky. Vytok mam kremovy je ho vela sfarbeny do zlta 😝 dnes som isla spat o 3 rano a o 2 hodiny som sa zobudila a myslela som na jogurt xo bol v ladnicke 😀 jedine co viem ze som musela vstat a ist po neho. Bola to akasi euforia 😀 pred ttm sa mi to nikdy nestalo. Pred ms mavam vzdy 2 tyzdne pred uz silne bolesti prs takze a bolestive z kazdej strany. Pri odopinani podprsenky az placem. Priatel ma vzdy lutuje ze chudatko 2 tyzdne trpis do svojich dni. Lenze mam 9 dni do ms a ja nemam bolesti prs! Su zvacsene a tazke ale nebolia ma... a som prechladnuta kycham a mam strasnu zimnicu studene nohy mala nejaka mamicka niexo podobne? Dakujem za negativne ale aj pozitivne odpovede 🙂
Kokos test nepoznate to alebo co ze chut na jogurt nikdy pred menstruaciou nemozes mat este chute preboha. 🙈🙈🙈a bolest zaludka a hlavy byva aj pms treba cakat do ms a ked nepride test a nie taketo hlúposti pisat jak 15rocna nemam slov uz
Chut na jogurt? Vazne? Niektore baby sa chytaju kazdej slamky ocividne... Predpokladam ze keby si tehotna tak to ani nezistis, lebo asi 95percent zien bolia prsia ked su tehu... Co je aj veeeelmi znacny priznak tehotenstva... Sama pises ze si prechladnuta, cize chodis casto cikat, bolo ti zle, bolela ta hlava, je chripkove obdobie -crevne virozy, preboha ved to je normalne, je november.... Ak mas priznak musis mat hcg v tele, cize ak si spravis test musi byt aspon naznak ducha.. Tak na co cakat?
@natalysb no moze to byt nieco ale nemusi to byt nic..kazdy cyklus je iny a to co v predoslych nebolo v dalsich moze byt.. ja som dlhe roky nechapala zeny ako ich moze boliet MS lebo ja som nic necitila az ma jeden cyklus zacalo boliet velmi a odvtedy uz kazdy cyklus..najistejsi bude test.. kolko dpo si?
@sibalka21 normalne som cakala kedy sem napises :D uz sa zamyslam ci tu nesedis od rana do vecera miesto toho aby si sa venovala svojej ratolesti a kritizovala ine zeny. Kazdu temu ktoru otvorim tu urazas kazdu mamicku alebo snazilku. Povedz si ty uz normalna??? Mas nejaky komplex? Nechces ist za gynekologicku? Tam by si uspela viac nemyslis? Vyuzi svoj talent draham na kazdu temu mas odpoved. Na co tu mrhat casom? :D
@sibalka21 nauc sa gramatiku :D zle sa vyjadrujes este aj. Mala by si svoj cas travit efektivnejsie ako kade tade sliedit a urazat :D ved mas babo? Ne? Ine sa tu snazime trapimr a ty drblima miesto toho aby si sa venovala dietatu tu ides kritizovat a posmievat sa. Strateny pripad

No tak teraz uz neviem :( viem ze je to individualne u kazdej zeny ale tak 6tt ... po tolkom snazeni a podstupeni roznych lieceni ... ked to skonci mimo tak sa asi zblaznim. No samozrejme je uspech uz len ten ze som otehotnela, lekari mi vraveli ze mam velmi nizku sancu. Ale tak zajtra tam dufam ze bude uz aspon vak... dufam ze som v nizsom tyzdni nez je to podla tabuliek 🙂