icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

dbs2014
3. jan 2019

@lilkaz Ahoj srdečne gratulujem 🙂 ja som si tiez dnes robila test ten isty ako ty a v druhom fore mi povedali ze je neplatni lebo je rozpity tak ked si mala taky isty test vidis nieco na tomto mojom alebo len ja si to nmyslam dakujem 🙂

enusamt
3. jan 2019

@januska90 tak ako to dopadlo? 😉

barboritta
3. jan 2019

@dbs2014 kolko ti meska? A kolko po zhotoveni je test?

dbs2014
4. jan 2019

@barboritta
Mešká mi 6dni ale tým že mám cyklus 31-35 tak ťažko povedať presne bolo to chvilenku po namočení čiže v limite

barboritta
4. jan 2019

@dbs2014 no nieco tam vidno,ale az ked zopakujes test zajtra,uvidis.ja som tiez mala prve // slabucke.drzim palce

lilkaz
4. jan 2019

@dbs2014 ahoj, podla mna, ked to je rozpite tak nevadi, co to ma spolocne s tym ze tam je druha ciarka? no ale nie som v tychto temach zbehla, tak neviem naisto...tiez som mala rozpite trochu a platil...ja tam tiez nieco vidim...takze urob zajtra a zase bude predpokladam o tosicku zase silnejsia ciarka (ak ju tam ovsem naozaj vidime, dufam) 🙂

tat_dem24
7. jan 2019

Ahojte baby. Mám taku otazku. Uz dva mesiace mam uplne slabé krámy a veľmi ma bolia križe. Vobec mi nie je zle len stale mi niečo smrdi ako keby bolo niečo pokazené, myslím tým potraviny, mäso a tak. Cikať chodím tak často ze som to už prestala pocítať a posledné dva dni mam husty biely vytok a citim bolesť zo spodu ako keby som tam dole opuchla. Uplne taky pocit záťaže. Testy som si robila 18. Decembra a vysli negatívne. Mohlo by to byť tehu?. Ďakujem 😊

barboritta
8. jan 2019

@tat_dem24 urob si este jeden,ak vyjde negativne,smer lekar

zuzana256
8. jan 2019

Ahojte mala ste niektora aj pocas meskania ms a potom prisla alebo bolo len spinenie lebo mne meska 3 dni co nikdy mi tak nemeskala a dnes vecer mam len malinko slaby hnedy vytok moze to byt uz ms alebo je sanca ze by som mohla byt tehu dnes by som bola 4t3d minulymesiac mi prisla na 28dc a teraz meska a neviem ci je to uz zacinajuca ms alebo len sa plod ubyvava a preto je spinenie ked chodim na malu tak uz nic akoby len chvilkove to bolo mam skusit po tomto test ?

neznama321
9. jan 2019

@zuzana256 jasne urob si test a uvidíš 🙂 ja som.si tiež robila po 3 ďnoch meškania a už bola čiarka 🙂

vica90
21. jan 2019

Dobré ráno baby, prosím vás máte skúsenosti s testom Rapi clear strips? Vsetky testy sú pozitívne a tieto úplne nega,moze sa to stát? Pozi sú tie Baby top testy, neviem teraz co mám robit?

marsellinpir
21. jan 2019

Co si myslite o mojom teste

enusamt
21. jan 2019

@marsellinpir zatial nic... skus o 2 dni

lejla13
23. jan 2019

Prepačte, viem že je to už otrepane..ale vidite tam niečo? 3 deň mešká..

barboritta
23. jan 2019

@lejla13 Negativny

ludka0611
23. jan 2019

@lejla13 ja tam niečo slabé vidím ale koli tým ryham to môže byť skreslené. Asi by som urobila ešte jeden ✊

lejla13
23. jan 2019

@ludka0611 no ved aj mne sa zda že čosi slabunke tam je..v piatok skusim zas

ludka0611
23. jan 2019

@lejla13 daj potom vedieť 🙂✊

marsellinpir
25. jan 2019

Vidíte tam niečo

lejla13
25. jan 2019

Chcem sa spýtať..akú máte skúsenosť? Koľko môže menzes meškať, test byť negatívny a nakoniec z toho bolo aj tak tehotenstvo? Lebo mne mešká 5 deň a stále nič. Pritom ma priebežne bolieva brucho, som nafúknutá, bolavé stojace bradavky, ...ale menzes nikde. A test negatívny. Ďakujem za vaše odpovede😊

funnyzuzanka
25. jan 2019

@lejla13 mme pozitivny test vysiel az okolo 7tt. Dovtedy vsetko negativne

lejla13
25. jan 2019

@funnyzuzanka to vaaaažne?😱 a až potom ste isli k ženskému?

barboritta
25. jan 2019

@lejla13 mne naposledy az po tyzdnovom meskani,aj to iba slaby duch

lejla13
25. jan 2019

@barboritta tak da sa povedať, že prvy krát som mala šťastie, keď sa mi v prvý deň meškania ukázali pekné dve čiarky... asi sa ešte načakám tentokrát

enusamt
25. jan 2019

@marsellinpir a ty nazivo na tom nieco vidis?

funnyzuzanka
25. jan 2019

@lejla13 volala som so sestrickou a ta ma objednala a to som bola uz cca v 8tt a asi tyzden som vedela lebo test mi ukazal. Ja som mala ale dost nepravidelny menzes tak som cakala a vzdy v pondelok som si slravila test. A vzdy negativny.. az raz... 😊😊

lejla13
25. jan 2019

@funnyzuzanka fuu. Tak som zvedava jak sa to u mna vyvrbi,😁

marsellinpir
25. jan 2019

@enusamt tak mne sa tam niečo marí ale už neviem ci si iba namyslam

pripinacka
Autor odpoveď zmazal
lejla13
6. feb 2019

Zaujima ma.. mali ste niektora ako priznak tehotenstva,, bolesti prsnikov a ze sa vam akokeby znova zacalo tvorit mlieko? Pri zmagnuti by islo kvapka dve tri? Ci to je blbost? 😁