icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

lavinis
4. nov 2016

@misuliks drzim palce no, nech to dopadne podla tvojich predstav. Ono skor to tehotenstvo nebude, ale pre istotu.

misuliks
4. nov 2016

@lavinis ďakujem pekne 😉

zabka4
4. nov 2016

Pridám aj ja otazku...i ked som sa dlho zdrahala. My nič neplanujeme lebo mame už dve krasne dcerky ale ja som tak chytlava ze sa mm otrie o moje tricko ramenom a som v tom- ako to bolo pri nasich dcerkach. ale teraz ide do tuheho...asi pred vyse tyzdnom som mala bolesti silne v krizoch a zaroven ma bolelo brucho ako by mi mala prist ms. ale trvalo to len den...potom nic....uz ziadne bolesti.... teraz tri dni dozadu v utorok som citila to iste. brucho a krize.a vravim si uz prichadzaju... vo stvrtok mi mali prist ale nic sa nedeje a ani necitim nejaky opuch tam dolu....to mavam vzdy pri zaciatku (plienkovania 😀 😀 😀 😀 ) a stale nic ani nejake vytoky. ale asi tak dva tyzdne dozadu som mala mykozu a gyn.mi dal nejaku masticku do vnutra co lieci tyzden. mozem mat posunute z toho alebo je to naznak ze ich uz nemam cakat? bezne som pred ms nervozna ako pes a doslova by som sladke len žrala.... teraz nic ani sladke ani nervove vybuchy....pytam sa ....co je? diky za nazory. 😉 🙂

karmela
4. nov 2016

@zabka4 Skus tehu testik ten ti dá odpoved 😊😉

zabka4
4. nov 2016

@karmela skusala som mamatest den pred ms ale bol negativny.

misuliks
4. nov 2016

@enusamt
@lavinis
@lilislnko tak dnes som si kupila test, pre pokoj na dusi. zajtra skusim spravit... tusim, ze bude negativny, ale aspon to budem mat potvrdene. bolesti prs sa stracaju, aj ked dnes som zoparkrat mala bolesti ako na ms. neviem, ci si to len namyslam uz... a co mam robit, ked bude negativny? mam aj tak zajst za gynekologom? nechcem byt za blbu. vsetko to teraz komplikuje ta narkoza. preto som
z toho celkovo neista

milos32nika21
5. nov 2016

Ahojte baby mam 2 dni do ms a neviem sa dockat lebo mam pocit ze uz asi nepride strasne by sme chceli babo....3 dni ma bolia krize co mna nebolievaju brusko ma boli ja viem moze to byt stav pred ms ale dufam ze nie test som si este nerobila aby som nebola sklamana

lentilka1234567890
5. nov 2016

Este stale nic 😞

lilislnko
5. nov 2016

@misuliks , najskôr si urob test a uvidíš čo ďalej, ja teraz čakám tretie tiež neplánované

anonymka11
5. nov 2016

Ahojte stala sa mi taka vec a potrebujem poradit robila som si tehotensky test ked to zacalo ruzoviet ta ciarka ktora ukazuje tehotenstvo bola biela a potom ked to islo dalej druha bola ruzova takze kvazi dve ciarky ked potom ta biela zmyzla este som sa nestretla s tym ze by ciarka na teste ostala biela a potom zmyzla co to mohlo byt?

nivea777
5. nov 2016

@anonymka11 pravdepodobne kanalik ktory sa ukazal ked moč prenikal cez test..

anonymka11
5. nov 2016

@nivea777 a prosim ta co je to ten kanalik?

nivea777
5. nov 2016

@anonymka11 tam by si mala druhu ciarku keby si bola tehotna

kotatko1232
5. nov 2016

@sibalka21 ved si skus spravit testik a uvidis..nikto nikoho tu nebude potom urazat lebo tam bude dokaz...ja napr mam na teste slabu ciarku alebo kanalik pockam pokial pride-nepride ms a potom sa uvidi...ale picha ma v pravom vajecniku tak musim len cakat...

zabka4
5. nov 2016

@lilislnko nemas strach? Ja trochu ano.ako tesila by som sa ale ten sok....

sibalka21
5. nov 2016

@kotatko1232 ale ja niesom tehotna, ani neplanujem byt 🙂 asi to malo byt niekomu inemu 🙂

lilislnko
5. nov 2016

@zabka4 jasné, že mám strach a zo šoku som sa ešte stále nespamätala

kotatko1232
5. nov 2016

@sibalka21 jeej ano.sorry

zabka4
5. nov 2016

Ta ja uz plienkujem 😀

luckaluca
5. nov 2016

Ahojte poradte my chcem otehotnieť ..no neako sa my nedarý mala som s priatelom pohlavný styk ked som nemala menštruáciu a spravil sa do mna cakala som 1,2týždne aby som si spravila test spravila a bola jedna palička aka je sánca na otehotnenie a kedy? Kedy mozem otehotniet? Ked mam menzes a spim s chalanom mozem otehotniet...dalej ako si vypocitam plodne dni? Dakujem

moni244
5. nov 2016

@luckaluca preboha? To fakt? Cakas, ze sa raz s niekym vyspis a budes tehotna? Na nete je toho dost, prestuduj si, aspon zaklady, ako funguje cyklus a podobne

zuzana212722
5. nov 2016

@moni244 no nie všetky ženy sú také premudrele ako ty.. Bože tvoje odpovede sú až choré.. Ženská ty si tak nepríjemná osoba.. A čo že to nevie ako otehotnieť.. A Vedto ani ty si hneď nevedela ako to chodí..

sibalka21
5. nov 2016

@luckaluca Popozeraj na nete, nastuduj si nieco o ovulacii. Naozaj to nefuguje tak, ze sa raz s niekym vyspis a ostanes tehotna... Ak mas pravdilnu MS, ovulaciu by si mala mat niekedy v strede cyklu... Najlespie je snazit sa kazdy druhy den.... Pre zaciatok si kup ovulacne testy aby si vedela kedy ovulujes.... Pokial nemas plodne dni, neotehotnies... Naozaj je vsetko na nete, skus pohladat.. Vela stastia

moni244
5. nov 2016

@zuzana212722 chore su taketo otazky, co tu niektore davaju, zaklady sa ucia na zakladnej skole, to by mala kazda zena ovladat.

luckaluca
5. nov 2016

Ja len chcem vediet..ze ako na 1000

nivea777
6. nov 2016

@luckaluca co ako na 1000? ak myslis na 100% tak ti tu nikto neda odpoved ako na 100% otehotnies.. to zalezi od tvojho tela,kedy mas ovulaciu,ci ju vobec mavas a tiez aj od kvality spermii tvojho chlapa a vela dalsich faktorov

enusamt
6. nov 2016

@misuliks ahojík.. ako dopadol dnešný test?

natalysb
6. nov 2016

@luckaluca ahoooj ja som pri synovi iska na plodne dni na plno a zostala som tehotna 🙂 a 2 tyzdne test pozit. Vela stastia

butterfly333
6. nov 2016

@natalysb my to robime cez plodne dni uz vyse 2 roky a nič.

natalysb
6. nov 2016

@butterfly333 asi moc tuzis. Ja som neriesila :D proste sme sexovali s vedomim ze to tak chceme. Alr nemyslela som na to a nesledovala sa vobec. Proste to prislo. Chcela by som teraz druhe. Ale mam strach ze to asi ani nrpojde. Lebo som prestala pozorovat plodny hlien ovulacny kedy som mala v tom obdobi stale. Ako bielko od vajicka. Uz rok ho nemam... :( takze asi budem patrit aj ja do kategorie dlhodobe snazilky. Drzim palce