icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

romanka923
2. mar 2019

@ludka0611 asi v pondelok teda😊 dam vediet 😊

ludka0611
2. mar 2019

@romanka923 tak držím palce aby bola silnejsia ✊🙂

klaudia_kaja
2. mar 2019

@romanka923 vidim dušika skus testnuť o par dní, skús testy pepino, alebo mamatest, alebo clearblue digital ten ukaze aj tyzdne

romanka923
2. mar 2019

@klaudia_kaja dakujem budem skusat pondelok 😊

romanka923
2. mar 2019

@klaudia_kaja vidiiim 🙏🏻✊🏻

simic
2. mar 2019

Ahojte, som tu nova. Mam 7. Den od ocakavanej MS a uz stvrty test mi vysiel takto. Stretol sa s tym niekto? Neviem ci sa mam tesit alebo radsej nie aby som potom nebola sklamana. Snazime sa uz rok. Dakujem za odpovede.

klaudia_kaja
2. mar 2019

@simic ahoj .. pekne pozitívny ;) gratulujem

simic
2. mar 2019

@klaudia_kaja no na sono este nic nevideli tak som zmatena :(

klaudia_kaja
2. mar 2019

@simic nemôžu vidieť ak si 4-5tyzden , brali ti krv na hcg ? Kedy si mala poslednú menštruáciu

klaudia_kaja
2. mar 2019

@simic predstav si že pri prvom tehu mi vyšiel + test až po 14 dňoch od vynechania.. hcg som mala iba 80 čo bolo málo na dobe nebolo nič .. predpokladali že budete mimomaternicové .. a nakoniec sa baby ukazalo .. pre posunutú ovulku sa toto porobilo 🙂 a teraz mám doma ročného krpca

simic
2. mar 2019

@klaudia_kaja posledna bola pred 36 dnami. Krv mi nebrali az v pondelok :/

klaudia_kaja
3. mar 2019

@simic to máš ešte čas .. čierna mohli vidieť.. maximálne vysokú sliznicu, v pondelok ti zoberú krv a už budeš múdrejšia .. ja som tehotná a bola som tam teprve teraz v pondelok aby som videla 5mm fazuľku 🙂🙂🙂

miskasiva
3. mar 2019

Ahojte aj ja mam problém 15 dní mi mešká menštruácia býva mi zle stále som unavena a chodím na záchod. Tehotenský som si robila 1 deň pred očakávanou menštruáciou a bol nevativny tak co teraz. Urobiť si ho znovu?

natalia_r
3. mar 2019

@miskasiva urcite, vobec necakaj ked ti uz 2 tyzdne meska, sa cudujem ze ta to za tych 15 dni nenapadlo spravit si test a este aj ked mas priznaky.

miskasiva
3. mar 2019

Myslela som si ze menstruacia príde dávala som tomu čas. Ale keď stále neprišla a do toho som mala v hlave že keď mi ukázal v tedy negatívny test že tak teda niesom. Ale keď mi je co raz častejšie zle tak som na pochybách

natalia_r
3. mar 2019

@miskasiva a planovala si babo?

miskasiva
3. mar 2019

Ja už mám 6ročnú dcéru a nebránime sa ďalšiemu vždy si hovoríme keď to má prísť tak to pride

simic
3. mar 2019

Zajtra idem na gyn drzte mi prosim palce, mam este otazku... Je normalne ze ma neustale boli v podbrusku?

klaudia_kaja
3. mar 2019

@simic ano roztahuje sa ti maternica .. som 8tt a robí mi to isté 🙂 pohode neboj nič..

@miskasiva ahooj. ja by som nevydrzala 15 dni joj .. pri prvom tehu mi vysiel duch az po 14 dňoch meškania takže neboj nič a rano testuj alebo poobede to je jedno

miskasiva
3. mar 2019

@klaudia_kaja ahoj už som si bola kúpiť test tak ráno skúsim. Hejja som pri prvom tehu ani nevedela ze som. Každý si myslel z rodiny že mám niaky vyrus len lebo som vracala a hnackovala. Tak ráno skúsim a uvidime

klaudia_kaja
4. mar 2019

@miskasiva držím palce

judit_ka
4. mar 2019

Ahojte, chcem sa spytat stala sa my taka vec. vcera som myslela ze prisla ms. No krvacala som len tak ze na wc papieri jasna krv. Vcera rano a viac uz nic. Poobede uz bol papier uplne cistucky. Myslela som ze sa to rozbehne ale nic dnes zas uz cisto. O babo sa snazime aktivne uz dlhsie. nechapem co to. Viete poradit?

romanka923
4. mar 2019

@ludka0611 tak ja dnes takto ...asi iba duch, alebo kanalik ...

ludka0611
4. mar 2019

@romanka923 ahoj, myslela som, že bude čiarocka tmavšia... 🤔 Je to ružové alebo sivé?

klaudia_kaja
4. mar 2019

@judit_ka asi len doktor .. tu ti nikto nič iné nemôže poradiť .. môže to znamenať všeličo aj uhniezdovanie, môže to byť chytá proste čokoľvek na to ti odpovie iba doktor

romanka923
4. mar 2019

@ludka0611 no aj ja 😔 asi spravim digi , tam nemusim hladat ciarku 😀 skor ruzove.ale slabe.

romanka923
4. mar 2019

@ludka0611 nazivo je lepsie vidiet a po zaschnuti uplne.len sa to blbo foti.

ludka0611
4. mar 2019

@romanka923 teraz po zaschnutí to pekne vidno a ešte keď je to ružové.... 🙂 Neviem, či na digi nebude ešte skoro keďže čiarocka je ešte slabá. Aši by som počkala ešte pár dní... Držím silno ✊✊✊✊✊

romanka923
4. mar 2019

@ludka0611 dakujem 😊 tak pockam asi tyzden..dnes som 47DC.

lienkalenmoja
5. mar 2019

Ahojte baby vo february som mala dva krat menštruaciu a trvalo to po druhy krat len 4 dni a mam vždy kŕče v bruchu .
Či nahodou neviete že čo to môže bit ? Dakujem