Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@anonymka11 ved sa ti asi rozbieha MS....
Praveze nie ms mam dostat az 17. Alebo tak nejak
A som hrozne v stres alebo proste bojim sa
Žienky,poraďte mi hore na ten môj príspevok co si myslite
@nikcanikulienka ahoj čo by si ešte chcela? veď už ti napísali, tehotná nie si. Aspoň z môjho pohľadu, ide o to, že si prešla na inú stravu myslím že je to pre organizmus šok, takže môže sa to prejaviť aj na menzese ;)
Jezis maria ved prechadza zenske telo v tehu po porode po kojení zmenami naco potom sexujete bez ochran ked dalsie dieta nechces??🙈
@liesik ty si jediná ktorá mi odpovedala pokiaľ správne vidím 🙂
@nikcanikulienka ješkove oči prepáč, ja som myslela, že ten koment druhý pod tvojím, že to odpísala tebe 🙂 prepáč prepáč, zle som sa pozrela 🙂
Mali ste nejake priznaky v 3tt??
Kocky prosim Vas, tak som tu zas, pisala som uz vyssie. Poslednu menstruacia som mala 19.10., no v case plodnych dni som mala s priatelom nechraneny styk ale nespravil sa do mna, no vraj mu mohli nejake tie kvapky (kvapky lasky) ujst. Dnes je este len 8. 11. a ja mam trosku krvavy vytok pri utierani. Posledne dve menstruacie som mala 40 dnovi cyklus nakolko som uzivala antibitika, no teraz mi to vychadza este len 20 dni. Zvyknem mavat 26-28 dnovy cyklus. Co to moze byt? Citim sa tak divne, mam opuchnute brucho a vyslovene mi zavadzia ked sedim. Dakujem za kazdy nazor.
Tato tema by sa mala premenovat na "tehotenske vestenie" to, co tu opisujete, normalne zasnem, ze stmavnuta koza okolo analaneho otvoru, to bol asi top, co som tu citala.
Ja nechapem, co tu cakate, ake odpovede, hadanie, ved to sa neda na dialku urcit a tie priznaky, ck si nahovarate, sugerujete, ved je to az smiesne
@milos32nika21 rozobraty test a nic ine
@milos32nika21 nie, test je negatívny.
@eliska1986 gratulujem ;) je slabucka ale je tam 🙂

Prosim vas poradte mi dnes som tu uz pisala ze kramy mam dostat az za 3 dni ze mam 15 mesacnu dcerku ze sa mi zrazu spustilo znovu mlieko aj ked od 5 tyzdna nekojim a doteraz mi neslo a teraz som isla na wc na nohavickach taky hnedy vytok ked som sa utrela tak nic toto som este pred nrskou nemala co to je?