Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte zienky. Mam 20 rokov.. cerstvych 20 a prave maturujem, som z biligvalneho gymnazia a ... poslednu dobu som mala jedeho sexualeho partnera. dostala som genitalny herpes, folikulitidu a neviem co vsetko. beriem antikoncepciu ale v tom som neskutocne nezodpovedna, beriem tabletky ked si na ne spomeniem... teraz mi meskaju dni mesiac aj pol, naposledy mi prisli o dva tyzdne skor ako mali, aj to ledva ze nieco na tej vlozke bolo. Prsia ma pobolievaju uz hodne 2-3 tyzdne, eskutocne bolesti v podbrusku. Myslite ze mozem byt v tom? Teraz mam partnera uz skoro tri mesiace. A kedze moja zodpovednost s tabletkami je nulova a gynekologa mam 100 km odo mna, aspon nejake rady a vase myslienky mi pomozu 🙂 Krasny den vam vsetkym zelam!
@alice188 urob si test,inak nezistis ci si tehotna alebo nie 😊
@alice188 a čo tak spravit testik to ti nenapadlo?? Ved ked ty tolko meškaju tak sprav test.
@butterfly333
@cuculiatko88 napadlo mi spravit test ale prv som sa chcela spytat tu ci baby maju niektore podobny problem s herpesom atd ci to nemoze byt z toho 🙂
@alice188 No nase myslienky ti vobec nepomozu, kedze mi nemame odkial vediet co ti je... Ale kedze si dost nezodpovedna v tabletkach (co su v tomto pripade uplne zbytocne vyhodene peniaze) je celkom mozne ze si tehotna... Treba si spravit test, mas 20rokov mohla by si vediet co mas robit ked sexujes a meskaju ti kramy....
Už asi dva a pol týždne mám bolesť podbruška , tlak v ňom a mám ranné nevoľnosti , zvraciam a začala som jesť to čo som vôbec nejedla, no dostala som MS , bola som u gynekológa a ten cistu vylúčil , a ešte v pondelok mám ísť , čo vy si o tom myslíte ..?
@anna284 a to ta ani nepozrel?
@butterfly333 nie pretože povedal že ešte mám MS tak keď skončí mam prísť na vyšetrenie , ale pýtala som sa o tehotenstve či je možné a on povedal je šanca tak neviem, uvidím čo v pondelok ,no strašne ma bolí podbruška :((( a už ho mám aj tvrdšie
@anna284 a tehu test si neskušala?
@butterfly333 tak myslím že počas MS by nebol dobrý nápad urobiť, zase som vracala, tak vyskúšam si spraviť zajtra večer ,
A ešte som dnes len objavila modré ziljy na prsiach čo som pred tým nemala
*žilky
Ahojte...3 dni mi meska ms a uz tyzden mam bolesti v podbrusku ako pred ms mozem byt tehotna?
@luli15 možeš byt tehu a ovu bola možno neskor.
Prosim vas poradte mi.Mavam 30 dnove cykly,doteraz som menzes dostala vzdy nacas,no teraz mi meska uz 10 den,prsia ma bolia uz niekolko dni...mam aj tlaky v podbrusku ako keby som uz mala dostat no stale nic...robila som si test no bol negativny...myslite ze by som mohla byt tehotna len je este skoro na test?
Ahojte baby chcem sa opytat dnes som 25dc prsia ma bolia uz vyse tyzdna vcera mi na nich vysli zilky, bazalna teplota sa mi drzi medzi 36,8 az 37 myslite si ze sa mohlo zadarit?
Ahojte baby chcela by som sa opýtať na váš názor . Ms mi meškala 4 dni no keď som sa rozhodla na 5 deň že by som si aj mohla spraviť test tak som už ms dostala ale trvalá necelé 3 dni a skončila mi nemala som ani bolesti nič v prvý deň som len tak špinila v druhý to už bolo trošku krvácanie ale nie také ako možné .. predtým som aj sem pisala že mám iste príznaky tehotenstva no keďže som to potom dostala neriešila som to už mám vyše týždňa po ms ale taký nezvyčajný tlak v podbrušku a v prsiach mám stále , únava , zvláštne chute , a bolesti chrbta v spodnej časti .. a preto by som chcela vedieť či sa už niektorá s niečím takým stretla či by to bolo byť to uhniezdenie alebo to bola normálne ms. ešte sa mi to nestalo ďakujem😊

@monka12 😢😢to je mi luto😏