Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@fiorela1988 ja som.mala to iste 😂 gratulujem
@sibalka21 aj ked bola ta druha ciarka slabsia?? viete moc sa v tom neviznam mam take priznaky prvy krat :/
@lucialakatosova2 ak bola druhá čiarka viditeľná tak test je pozitívny..
Nedá sa ti hodiť fotka?
@lucialakatosova2 ano
takto mi visiel test @maryah
@lucialakatosova2 super, to je pozitívny test 😉 skús testovať aj ďalšie dni, uvidíš, čiarka bude silniet 🙂
@maryah aha...no dakujem zatial za rady a vysvetlenie ozvem sa ak bude silniet 🙂
@lucialakatosova2 ok, určite napíš. Budem držať palce 🙂
@lucialakatosova2 tak ten je pozitívny to je super 🙂
dobry den,potrebujem sa opytat ci je mozne otehotniet v tejto situacii: s mojou priatelkou som sex nemal, ale spravil som sa jej na zadok a vravela ze jej sperma stieklo az na vaginalny otvor. Boli sme dost vyplaseny a o 8 hodin na to si dala tabletku po, a podla jej menstruacneho kalendaru by nemala mat plodne dni,ma 4 dni pred menstruaciou. Ajtak mame ale stale stresy, aky na to mate nazor?
@dh17 akoze, radsej nesexujte.....Urcite neotehotnie a nabuduce nech uz si take svinstvo nedava len tak, neskor bude plakat, ze koli blbosti si dala tabletku a viac nebude moct mat deti..... Zbytocne si do seba dala kopu hormonov, fuj take svinstvo.... Nema z coho ostat tehotna a radsej si najprv nastudujte biologiu, plodenie deti a co vsetko moze sposobit ta slavna tabletka PO a dva krat si rozmyslite ci koli takej debiline si to da znovu, radsej pouzivajte kondom lebo jej akurat tak znicis zdravie!!!
Ahojte baby,ja som tu nová,teda som tu už dlhšie len som ešte neprispievala.
Som v pomykove,mešká mi MS 6 dní čo u mňa nieje normálne. Robila som si dva testy odkedy mi to mešká a teraz neviem,lebo hneď sa ukázala len jedna / a keď som na test pozrela neskôr,tak tam boli // . Posledná ms bola 16.11. a ďalšia sa mala dostaviť 13.12.,keď som si robila test v deň očakávanej MS tak vyšiel negatívne a tri dni neskôr vyšiel takto ( prikladám foto)
Myslíte že som tehotná?
@susminka ďakujem,je pravda že sme sa tak trošku snažili 😃 tajné som dúfala že už to vyšlo..Avšak mám ďalší menší problém..K lekárke som objednaná až 13.1.(síce nie pre možné tehotenstvo,len bežná kontrola). Pracujem v domove dôchodcov ako upratovačka a tu nastáva dilema..Keďže používame v práci čistiace prostriedky a niektoré sú dosť agresivne a iné dosť aromatické..Môže to nejako uškodiť babu v prípade že som tehotná? (ochranné rukavice samozrejme používam lenže vdychujem tie výpary)
@walkyra88 ja som mala presne take iste priznaky :D zle mi bolo poriadne,ale to mi byvavalo vzdy pred MS takze som si to nevsimala.. cikat som tiez cikala viac a prve 3 mesiace som lahla o 19-20 do postele a spala rano do 5.. mne by inak ani nenapadlo ze som tehotna,ale ked ma na 3. den meskania zacali hrozne boliet krize,tak sa mi to nejak nezdalo,som si rano spravila test a bum //

@lucialakatosova2 ved si mala dve ciarky na teste.... to znamena ze si tehotna....