Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte baby chcela by som sa opýtať čo pomôže mi na bolesť podbruška. Som na začiatku tehotenstva.
@marisse2428 no uvidis ako budeš natom dákej Skus testik este tak za 3dni ked sa ms stále nedostaví,a robil ti Sono?
@karmela Povedal, že test za týždeň a aj ja mám prísť o týždeň. Hej, sono mi robili obaja lekári a len o tej sliznici mi vraveli, inak nič. A vravel aj, že sa mi mohla ovulácii posunúť. 🙂
@karmela tak včera som mala ruzovkasty výtok, potom tmavohnedý a potom nič.. a teraz som už ms dostala ☹
@marisse2428 to ma mrzi 🙁
@marisse2428 uvidis začnete pracovať na bábätku a budeš skoro tehuľka.Skus sa porozprávať s priateľom že babo by si aj prijala😉
@karmela On o tom vie, ja s tým už dlhšie otravujem. 🙂 On by tiež chcel, už má 34, ale najprv chce, aby som si školu dokončila. Tak sa idem rýchlo učiť, lebo posledné dni som nerobila nič iné, len si čítala Modrého koníka 😀 Budem ale aspoň veriť, že sa sem čo najskôr vratim. ☺️A ďakujem za pomoc! 🙂
@marisse2428 nieje Zač Rado sa stalo..Koľko máš este do ukončenia školy?asi výška však? Tak nech ju máš cubi dub úspešne za sebou a možte pracovať na bábätku 😊
@karmela Hej, VS, do ukončenia ešte 4,5 roka, to je lekárska. Dovtedy sa mi čakať nechce. Stále mu hovorím, že školu môžem na rok prerušiť a potom pokračovať.
@marisse2428 to uz nedokoncis ked prerusis.. nehovorim ze podcenujem ale vidim to na sebe..a lekarska je dost narocna,takze by si to mala naozaj velmi velmi tazke stihat domacnost,dieta a ucit sa
Ahojte baby chcem sa spytat pred tromi dnami som mala mat ms ale namiesto toho som mala ruzovy vytok potom hned a teraz uz len tak malinko myslite ze to moze byt uhniezdnenie alebo to mam taku ms dakujem za kazdu radu
@liliputka23 sprav si test a uvidis..
Ahojte baby som v 5mesiaci a mam tvrdsie brusko a horsie sa mi dycha je to normalne podla vas??
@walkyra88 pokial ti vyslovene netvrdne tak sa nemusis bat..keby ti tvrdne to citis,je to taky neprijemny pocit akokeby ti stahovalo kozu a brucho je tvrde ako kamen.. daj si kupit magnerot a obcas si daj 1 alebo 2x denne.. neublizi ti to a magnerot je ovela lepsi ako obycajny galvex,samozrejme cenovo to je ina kategoria,stoji 7-8 €
Ahojte baby... Tak si k Vam idem po radu..17.11. som mala plodne dni a zaroven nechraneny pohl. styk (prerusovany). 1.12. mala prist menstruacia a aj prisla. Ale tento mesiac som este nedostala, hoci pms (bolesti a pichanie v posbrusku mierne; zravka; nalady - katastrofa) mam uz odkedy som mala dostat menstruaciu. Co myslite, moze to byt napriek tomu ze som mala v decembri menstru?

@monika2336 Test sa robí az po vynechaní menštruácie...dovtedy ti nema velmi čo ukazat, pripadne tu budeš nahanat duchov...a ak bol test negativny tak tehotna nie si s istotou na 99%.
Priznaky čo popisuješ su priznakmi miliona veci...